• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamın vefatı :(guzel sozlerinize ihtiyacim var

2buçuk ay önce kaybettik ablami 13 yıldır kalp hastalığı vardı doğumdan sonra ortaya çıktı kalp yetmezliği 13 yıldır çekmediği acı kalmadı aylarca hastanelerde yattı en son pil takıldı pilden sonra hiç düzelemedi daha da kötüye gitti keşke daha fazla arasaydım daha fazla sıra aydın diye kendimi yiyip bitiriyorum istanbul da oturuyordu Ablam bense farklı şehirde son bir haftadır durumu kotulesmiş kimseye söylemedi 13 yaşında evladını bıraktı arkasında o acı haberi aldığım günden beri iyi değilim en kotusu de yemem diyorsun yiyorsun gülmem diyorsun gülüyordum hayat devam ediyor bi şekilde ama hep eksik hep yarım tarifsizmiş bu acı ölüm başka
Başınız sağ olsun. 7 sene oldu abimi kaybedeli hala geçmedi acısı. Öyle zor ki kardeş acısı sabır diliyorum

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açalı tam 6 yıl olmuş daha dün gibi aklımda ben ablamı hiç unutamadım o kadar eksik hissediyorum ki kendimi yıllar geçiyor ama acı hiç geçmiyor
Mekanı cennet olsun.. emaneti nasıl görüşebiliyor musunuz? Ablanız yattıkça rabbim ona güzel ömürler versn

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açalı tam 6 yıl olmuş daha dün gibi aklımda ben ablamı hiç unutamadım o kadar eksik hissediyorum ki kendimi yıllar geçiyor ama acı hiç geçmiyor
Yeğeniniz nasıl nerde ne yapıyor, en çok onu merak ediyorum.

Konunuzu açtığınız zamanlarda okumuştum hiç unutmadım. Allah cennetinde kavuştursun sizi insallah.

Başınız sağ olsun, her şeyi dert ediyoruz ama şu hayatta bir ölümün geri dönüşü yok…

Yeğeniniz nasıl nerde ne yapıyor, en çok onu merak ediyorum.

Konunuzu açtığınız zamanlarda okumuştum hiç unutmadım. Allah cennetinde kavuştursun sizi insallah.
Babasıyla İstanbul’da yaşıyor evlendiği eşinden de 2 çocuğu oldu birlikte yaşıyorlar kendi iş yerleri var orda çalışıyor yiğenim de

2buçuk ay önce kaybettik ablami 13 yıldır kalp hastalığı vardı doğumdan sonra ortaya çıktı kalp yetmezliği 13 yıldır çekmediği acı kalmadı aylarca hastanelerde yattı en son pil takıldı pilden sonra hiç düzelemedi daha da kötüye gitti keşke daha fazla arasaydım daha fazla sıra aydın diye kendimi yiyip bitiriyorum istanbul da oturuyordu Ablam bense farklı şehirde son bir haftadır durumu kotulesmiş kimseye söylemedi 13 yaşında evladını bıraktı arkasında o acı haberi aldığım günden beri iyi değilim en kotusu de yemem diyorsun yiyorsun gülmem diyorsun gülüyordum hayat devam ediyor bi şekilde ama hep eksik hep yarım tarifsizmiş bu acı ölüm başka
Mekanı cennet olsun inşallah, Rabbim evladına uzun ömürler versin . Sizlerede sabır diliyorum

Allah rahmet eylesin, iyi bir şey için bu hastalığa yakalanması korkunç.
Bu sitede hamilelik döneminin çok küçümsediğini görüyorum. Hamilelik ve doğum modern tıp sayesinde riski azalan ama tehlikeli süreçler. Küçümsememek gerek.

Rabbim sabırlar versin inşallah. En çok ardında bıraktığı evlada canım yandı. Daha çok küçük. Lütfen kendi evladiniz gibi davranın. Hergun arayın sorun hergun. Bu yaşta annesini kaybetti ne kadar zor ALLAH kimseyi ne evladiyla imtihan etsin ne de bu yaşta anne baba vefatıyla

Basiniz sagolsun kaybiniz zor insan yetiskin olduktan sonra dertlesecegi kok ailesinden birini ariyor anne baba yaslaniyor soyleyemiyorsub bu gibi durumlarda abla abi en iyi yoldas oluyor 🥹yegeninizle daha cok ilgilenerek ozleminizi giderebilirsiniz icinizi ferahlatabilirsiniz

Rabbim sabırlar versin inşallah. En çok ardında bıraktığı evlada canım yandı. Daha çok küçük. Lütfen kendi evladiniz gibi davranın. Hergun arayın sorun hergun. Bu yaşta annesini kaybetti ne kadar zor ALLAH kimseyi ne evladiyla imtihan etsin ne de bu yaşta anne baba vefatıyla
Amin inş o zaman yanımızda olan eş dost akraba şimdi hepsiyle uzağız bi şekilde menfaat giriyor ve soğukluk oluyor ama ablam olsaydı hep yanımda olurdu hiç kimse onun yerini tutmuyor

Back
X