ablamın yeni evi :)

Çooook beğendim...Güle güle otursunlar. En çok da koridorun halısını bayıldım :) Ben de yeni evleniyorum ve ev kuruyorum, aynı zamanda fikir oldu bana :)

ev tek kelimeyle muhteşem ablanlar güle güle otursunlar :nazar: yalnız bişey dikkatimi çekti onca şeyin içinde ilk teklif ilk öpücük diye iki kupa vardı onları nerden almıştı ablan ona ayrıca bayıldım :1:

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederiz. iyi ve güzel dilekleriniz için teşekkürler. canım kupa KERAMİKA'dan.
$Ekran Görüntüsü.webp

MErhaba, ablanın evi çok güzel gerçekten ben özellikle oturma odasına bayıldım, benim tarızma çok yakın :16: bu arada blogunu takipteyim bundan böyle.. sevgiler :71:

herşey çoook güzell..rendeye bayıldım:)ayrıca çekim çok profesyonelce olmuşş...

süper ya bayildim cok güzellll. :nazar:
allah mutlu mesut etsin ablani bi ömür boyu mutluluklar.güle güle otursun :nazar:

Cicicim ablanin evi cok guzel olmus genciligi temsil ediyor ve dekor esyalari da guzel beyendim. Gulle gulle otursunlar ablan ve esi.

Selamlar hepinizi:34:

gerçekten çok tarz bir ev.dekorasyon dergilerinden fırlamış gibi en çok oturma odasını beğendim.farklı farklı yastıklar çok hoştu.bayıldım güle güle otursun ablanız yeni evinde.

canım allah mutlu mesut oturmyı nasip etsin ablana..
herşey çook güzel olmuş :nazar:
ben de o kupaların iki altındaki tabakları soracaktım mümkünse sana..
çok değişik çok sevimliler canım yaa :69:

cnm ablan güle güle otursun evi çok güzelll

mutfagın rengi çok hoş olmuş bu arada küçük objelerde çok güzel

Back
X