• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş 29 aşk beklemir mi yoksa mantık evliliği mi?

28 yasindayim basimdan bi ask gecti hatta kamyon gibi ezdi gecti ama yinede mantik evliligine haaaayir diyorum evde kalirim tursumu kurdurdurum yinede gozlerinin icine bakamadigim bi adami sieee almam.. :)
Yasasin aski bulamamis yalniz güclü kadinlar toplulugu :spor:

Benim bu konulardaki tek düşüncem umarım kimse aşkı bulamayıp mantik evliliği yapmak zorunda kalmaz ama desen ki yaşın 29 olmuş böyle bir durum var ne yaparsın zor bir soru olur. Ben mantık sevgililiği diyim tabiri caizse onu bile kaldıramadim mutsuz oldum

Ablanızın bir evlilikten ne beklediğine göre değişir cevap. Uzun zamandır üye olmadan takip ediyorum bu siteyi ve bu tarz birçok konuya denk geldim. Ve şunu farkettim :En ufak bir aşk heyecan olmadan yapılan bu tarz evliliklerde bi zaman sonra karşı tarafın yaptığı her şey batıyor. O çocuk şimdiye kadar ablanıza zaten maddi manevi her anlamda yardımcı olmuş, ablanız artık kendi yoluna gidip kendi ayakları üzerinde durmaya çalışsa bence daha iyi bişey yapmış olur, o çocuğu da sevilmediği bir evliliğin içine çekmek bencillik olur artık bu noktadan sonra.

normalde mantık evliliğine çok karşı sayılmam ama bu mantık evliliği değil, iyi yere dükkan açmak oluyor. Eğer ablanız o kadar zaman içerisinde bu adamı sevememişse, evlenince de sevemez. Parasını yer, sevilmenin tadını çıkarır. Ama kendisi de yakında doktor olacakmış maddi imkanı iyi olacak mutsuz olup olmayacağına kendi karar verecektir. Ali ağaoğlu gibi, Acun ılıcalı gibi kendinden 20-30-40 yaş büyük erkeklerle olup parasını yiyen kızlar gibi olduğunu söylemiyorum. Eğer öyle biri olsaydı ablanız düşünmezdi hiç. Ayrıca siz bunu sorguluyorsunuz ama ablanızın burada yazılanlara göre karar vereceğini sanmıyorum. Siz de kafanıza takmayın boşverin, En azından saşını süpürge edip adam tarafından hor görülen bir evliliği olmaz, sevilen, değer verilen biri olur , Yaşar giderler.

28 yasindayim basimdan bi ask gecti hatta kamyon gibi ezdi gecti ama yinede mantik evliligine haaaayir diyorum evde kalirim tursumu kurdurdurum yinede gozlerinin icine bakamadigim bi adami sieee almam.. :)
Yasasin aski bulamamis yalniz güclü kadinlar toplulugu :spor:

hahhha ay canım guldurdun benı bende sendenım :) 30 yasındayım bana evde kaldın deseler bıle asık olmadan evlenmeyı dusunmuyorum :)

Bunu gene en iyi kendisi bilir hislerine güvensin

İnsan sevmediği biriyle ev arkadaşı bile olamıyor bırak karı-koca olmayı. Yeri geliyor en sevdiklerimiz olan ailemizle bile geçinemiyoruz aynı evde. Sevmediğim biriyle aynı evde düşünemiyorum. İlk kavgada mantık evliliği olur size mantıklı boşanma.

Ablanız bu adamdan ne sıfatla maddi olarak yardım almış ve neden kabul etmiş anlayamadım. Bir erkeğin ilgisi çok kolay anlaşılır. Bu ilgiyi farketmemesi çok saçma. Bunu farkettiği halde para almaya devam etmesi saçmadan öte kusura bakmayın ama çirkin. Ya o dönemde hislerini söyleyip ben sizi sevmiyorum diyecekti yahut parayı kabul etmeyecekti. I ıh neresinden tutsam elimde kaldı. Ablanız bu adamla evlensin fakat menfaat ilişkisi ve arkadaşlık kavramları için biraz olsun sözlük karıştırsın.

Adamla çık flört et
Maddi manevi desteğini al
Sonra da...
Acaba aşk evliliği mi yapsam?
Sence?

Kızlar konuyu ablam için açtım. Ablamın 5-6 yıllık bir arkadaşı var iş yerinden olduğu için hemen her gün görüşüyorlar
. Iş dışında da arkadaşlıkları devam ediyor. Ablam 29 arkadaşı ise 34 yaşında. Bu çocuk başlardan beri ablamı seviyor ancak ablam olmaz dedi arkadaş kaldılar. Çocuk çoook iyi Efendi dürüst biri yalnız karakter olarak biraz pasif yani sessiz sakin anlamında, ablam ise baskın karakterde biri. Ayrıca bu kişinin Ablama maddi manevi hep desteği oldu. Ablam tıp fakültesini bitirecek bu sene çalıştığı iş yerinden ayrılıp yeni bir hayata başlangıç yapacak tıp anlamında inşallah. Şimdi bu çocuk ablamla evlenmek istediğini söyledi ablam ise kararsız. Onun için çok iyi beni üzmez ne istersem yapar maddi manevi beni rahat ettirir bu yaştan sonra ben aşkı bulamam Üstelik onun bana sağlayacağı maddi manevi imkanları karşılayacak biri de olmaz diye düşünüyor.. Şimdi kızlar bana gö rede bu çocuk gerçekten iyi bir insan işi gücü var Ablama değer veriyor maddi imkanları da çok iyi
Sizce böyle bir Fırsat kaçmaz aşk dediğin zaten gelip Geçici en iyi evlensinler mi yoksa ablam aşkı beklemeye devam mı etsin. Bu arada ablam hem yaşının etkisi hemde çocuktan gördüğü yardımların altında kalma mahcubiyetiyle olsun diyor. Kızlar sizin farklı bakış açılarınıza ihtiyacım var Lütfen yorum yazın

Ben sanırım 30a kadar evlenmeseydim 30umdan sonra mantık evliliği yapardım fakat kimse yanlış anlamasın kendi açımdan söylüyorum çünkü ne kadar erken çocuk sahibi olursam o kadar iyi ve çocuklarımın arasında en az 4 yaş olsun isteyen bir insanım bu yüzden mantık evliliğini tercih ederdim. Benim bir arkadaşım var o da 29 yaşında benim gibi düşünüyor 1 yıl içinde aşkı buldu buldu bulamadı mantık devreye girecek. :KK45: Bu arada eşimle sevgili olduğumuzda ona aşık değildim aşk olmadan neden sevgili olmayı kabul ettim bilmiyorum fakat şuan çok aşığım . :anneadayı::KK200: (Hamile smileyi yanlışıkla koydum yoksa bu bi işaret mi :KK70: )

Valla bence aşk beklenmeli, gelmiyorsa da evlenmemeli. İnsan evlenmeden yaşayabilir benim etrafımda çok insan var, bildiğimiz yaşıyorlar.

Back
X