- Konu Sahibi anneoldummutluyum
arkadaşlar benim bir ablam var kendisi ev hanımı eşi asgari ücretle biyerde çalışıyor. babamda emekli onunda aldığı 800 tl sanırım. şimdi bunları yorumlayın diye yazıyorum. içlerinde ben çift maaşlı rahat olarak görünüyorum annemlerde ablamda acaip tutumlu davranmak zorunda kalıyorlar. ikiside geçimin çok zor oldugundan bahsedip duruyolar. mesela haftasonu biyere (kuzenime) ev aldığı için ev görmeye gideceğiz babam hepimizi oraya götürecek. benimn evim babamlara çok yakın seni evinden alırız ama ablan çarşıya gelsin yol üstünden alalım diyolar ablamda buna kırıldı hiç gerek yok ben kendim çarşıyada gelirim orayada gelirim siz gidin dedi buruklaştı bende buna çok üzüldüm
tekrar aradım anne nolur sanki onuda evinden alsanız bekliyo demekki diyorum baban ben sumu yakıyorum der diyo. ablama çarşıya gel ordan alalım nolurki diyorum eşi diyomuşki ailen sana hiçmi değer vermiyor neden gelip evden alamıyolar diyomuş ona fırsat vermemek için diyor. annemlere ısrar etsem en iyisi kendiniz gidin bu ne ya diyip küsüyolar. sizce kim haklı? bu arada gideceğimiz yer 20 km (kuzenim) ablamıda alırsak sanıyorum 5 km fark edecek yani anlayın diye yazıyorum tüplü araba ne kadar tutacakki kime ne diyeceğimi şaşırdım. kendi arabamız var ama eşim çalışıyor yoğunum ben bırakamam diyor. babamlarda anlamıyor offffffffff çok basit aslında bumu dert demeyin ama üzülüyorum tek bu hususta değil parasal her konuda bunların arasında kalıyorum kendimiz biyere gittiğimizde hep ben harcıyorum sorun olmuyor ama bu şekilde ne yapabilirimkiiiii