Ablamla başım dertte...

Bence annenide maas kartinida al cik ordan kendi naparsa yapsin. Hemde devlet memuruymuş cok yazik, memur olmus ama insan olamamis

Niye kocasından siz ayırmadınız ya ablanızı, gitsin kinini kime öfkeliyse ona kussun. Ayrıca gelip de size öyle davranmaya hakkı yok , 50 yaşında diye tepenize çıkarmayın. O kadar mutsuzsa da ayrı eve çıksaydı bi zahmet.

Oy bu akşam bu ikinci abla konusu ne garip ablalar varmış yahu.. Allah yardımcınız olsun, kocası da sabredemedi daha fazla herhalde zavallı adamcağız..

Konu sonunda görücü usulü nden bahsetmissiniz , görücü usulü evlendim dünyaya 1000 kere gelsem yine eşimle evlenmek isterdim konu sahibi bizim için aracılık yapanlara sürekli dua ederim inanın.. yani gözünüzü korkutmasin varsa tanıştıran birileri evliliği düşünüyorsanız neden olmasin

O kadar parası olduğu halde gitmiyor işte!! Ben de bunu anlamıyorum... Tek derdi beleş yaşam.kinini bizden başka kime kusabilir ki o biraz yürek ister ... Sıkıysa yabancılara çemkirsin bakalım..anında alırlar adamın sinirini... Anlayacağinız gücü bi tek bize yetiyor...Elalem çeker mi böylesini anında def eder..!! .. Anneme bakma bahanesi.. Bütün çevresine iş arkadaşlarına falan da hasta anneme bakıyorum, kız kardeşimi okuttum, bütün evi ben geçindiriyorum ay sonunu zor getiriyorum diye anlatıyordur eminim.. İnsanlar da sanıyordur ki bu kocasından bize bakmak için boşandı... Ne vefakar kadın ailesi için bütün yaşamını feda etmiş falan diyorlardır !! İşin aslını yaşayan bilir..

Hayata olan öfkesini sizd kusuyor canım . Bence psikolojik sorunları var ve tedavi olmalı. İnsan annesiyle kardeşine bunları nasıl yapar. Bunu yapan da bir kadın üstelik aklım almıyor. Kocasından boşandı diye ailesine eziyet etmeye hakkı yok. İlla ki sorunları vardır ama hepimizin var kalkıp ailemize mı saldıralım ? Evlerinizi ayırma şansınız yok mu peki ? Özel sektörde iş bulup ayrılmaktan başka şansın yok gibi. Annene de yazık hasta kadın onun kahrını nasıl çekiyor.

Ama o kadar gücüme gidiyor ki kendi evimde yabancı oldum... Yüzünü görmemek için odamdan çıkamıyorum bile.. Eğer bu mutfakta oturuyorsa su içmeye bile gitmiyorum suratını görmeyim diye... Zaten zayıfım 52 kiloydum iyice zayıfladım...çoğu zmn günde bir öğün yemek yiyorum.. Zaten iştahım da yok.. İnsanın huzuru olmayınca... Sürekli napsam diye düşünüyorum..dışarı çıktığımda geri eve gitmek istemiyorum.. Ayaklarım geri geri gidiyor Düşünüyorum da bu gelmeden önce ne güzel hayatım varmış.. O zmnlar annem şimdiki kadar kötü de değildi.. Kendisinin bu hareketleri annemi daha da hasta etti ...

bak güzelim yaşımız aynı.

aynı abladan bende de var. aynı şeyleri bana da yapmaya çalıştı. inan odadan çıkmak istemedim.

bazen olur ya wc ye giriyorum o evden çıkmak üzereyse esip gürlüyor o çıkcak diye giriyormuşum ki çok durmam wc de. ya da o geldiğinde girmişsem ben geldim ya girdi der. böyle bişey olabilir mi ya? bi insanın bu şekilde düşünebilmesi için hayata bakış açısı baya çarpık olması lazım. ben bunu fark edip üstüme asla alınmıyorum. beni laflarıyla yönetmesine modumu düşürmesine izin vermiyorum. wcye girerken kapı kitliyorum işim bitince çıkıyorum. yemeğimi alıyorum bluetooth kulaklık aldım müziği açıyorum dolanırken

bak üst katımızdaki komşu sorunlu. çok fazla ses yapıyor gece beni uyandırıyorlardı. rica minnet kapıcıya yöneticiye şikayet ettim dinlemedi onlar ses yapınca ben de rock müzik açıyorum böyle böyle öğrendiler insan olmayı. ben gece güzel uyuyup erken kalkıp çalışıyorsam evde bunu görüyor ve abuk subuk bişeyden kavga çıkarıp bağrınıyor bu sefer üsttekiler de gece ses yapıyor. ben uyuyamıyorum. yani beni engellemenin yolunu böyle buluyor.

peki ben ne yapıyorum? dün gece uyuyamadıkça gidip onu kaldırdım (çünkü o bağrınırken demiştim gece ses yaparlarsa seni kaldrıcam diye) bak bugün kuzu gibiydi.

bu insanların dinamiklerini öğrenmelisin. menfaatçi oldukları için herşeyi yaparlar.

bu üst komşu gürültüsünden bıkıp diğer evimize gitmiştik annem babamla. inan anneme babama nasıl şeker mesajlar atıyor 1 hafta kendi yemek yapmak zorunda kaldı diye.

şimdi senin kendini düşünmen gurursuz olman ve en iyi yolunu bulman gerekiyor. yemek mi var evde otur ye. suratına isterse küfretsin mal mal bak. git odana dersini çalış. laf ederse evet haklısın falan de salağa bağlasın. bana neler sayıyor anlatamam ne tipim ne mesleğim yaşım kalmıyor. elbet onun da hassas noktaları vardır baktın susmuyor en hassas yerinden bi tane laf salla ona normalde huyum değildir ama bu tipler hak ediyor.

inan kendine zarar vermen onun daha hoşuna gider yemek yememen çalışmaman zevk veriyordur ona. böyle tipler çünkü etraflarında kendinden daha kötü durumda birisi olsun isterler sürekli ki onla kıyaslayınca kendisini iyi hissetsin. çünkü yaşıtlarıyla kıyaslayınca morali bozuluyor anladın?

o yüzden söz ver bana yarın 3 öğün yemeğini yiceksin hem de dışarıda abuk subuk değil böyle yumurtalı yoğurtlu meyveli falan tamam mı?

kpss çalışıyorsan da al bi kronometre 1 tl ciden bi 4 saatle otur başla.

Görücü usulüne karşı değilim.. Hayırlı birisi olsun isterim sonra yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemem...çünkü günümüzde erkeklerin bir çoğu çok kalitesiz ve sapıklaşmış durumda maalesef.ben de karşısındaki erkeğe çok kolay ısınabilsen birisi değilim... Bundan 3 sene önce birisi vardı çok sevmiştim onu... aYrılmasaydık muhtemelen şu an onun eşi olacaktım.. Bi anlık bi öfkeyle bitirdim ilişkimi.. Sonra çok pişman oldum ama iş işten geçmişti...başka bi kızla nişanlanmıştı..onla evlendiler...Bi daha da kimseyi onun gibi sevemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…