• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablamla eniştem..

valla o zaman 3 ay kocayı kadınsız bırakıpta adamım gözü sağa sola kayınca vahlanmamak Laz'ım.
Zaruriyet ancak söyle olur bi hastalık durumu olur kadın hasta olur yada ailesinden birisi o zaman tamam gerekirse 1 sene ayrı kalırsın. Ama annemleri özlüyorum ülkemi özlüyorum diye 3 ay kocayı bırakıyorsa burda ben zaruriyet göremiyorum valla. Sonuçta 2 hafta da görse dönünce bi ay sonra özlem olacak 3 ay kalsa da.

Isaretledigim cümle sıkıntılı bir cümle.
O zaman erkekler evlenmeden önce de her şeyi yapsın bu zihniyete göre..

Ablanız da azıcık mantıklı olsa da o kocayı boşasa...

Ayrıca o para bebeğin ihtiyaçları için veriliyor ablanıza zaten. Biriktirmek için değil.

verilen para bebek için değil. eniştem yurtdışında zaten bebişimizin herşeyini alıyodu. yapmamaya burda başladı. bizim için o da sorun değil. ablam orda zaten sırf ev alacakları için bu parayı biriktirdi. ki bizde ayrılması taraftarıyız

verilen para bebek için değil. eniştem yurtdışında zaten bebişimizin herşeyini alıyodu. yapmamaya burda başladı. bizim için o da sorun değil. ablam orda zaten sırf ev alacakları için bu parayı biriktirdi. ki bizde ayrılması taraftarıyız

Daha önceden çalışıp işsiz kalmış insana işsizlik maaşı verilir. Çalışmayıp bebeği olan kadına bebek için bakım aylığı verilir. Ama öyle ev hanımı diye para veren ülke hangisiymiş acaba? Söyleyin de biz de gidip yerleşip evde oturalım.

olumsuz yorumlar yapmaya ne kadar meraklısınız.. eniştem de burda (bir defa dışarda oturdular dememden falan anlamanızı beklerdim ama) eğer evli çiftlerde bayan çalışmıyorsa erkek bakmak zorunda. yurtdışına ait karttan burda para çekemiyosun. gidince adama harcatır dediğin adam sadece kendi annesi için para harcayan birisi. ki ablam o çocuğu tek başına yapmadı diye düşünüyorum

Fotoğraf beğendi diye aldatıyor yaftasi yapistirmayin

Bu bir..İkincisi ise eşi buradaymis ama 3 gün kv de diğer günler annende kalmış tlf la konuşmuş deyince sen o da yanında yok anlamı çıkıyor...

Üçüncüsü senin ablan kocam bana bakmak zorunda diye mi gizli para biriktiriyor.
O niye aç gözlü gibi vermiyor o parayi.
Ev için birikimmis geçin onları.

Kimse kimseye bakmak zorunda değil.

Daha önceden çalışıp işsiz kalmış insana işsizlik maaşı verilir. Çalışmayıp bebeği olan kadına bebek için bakım aylığı verilir. Ama öyle ev hanımı diye para veren ülke hangisiymiş acaba? Söyleyin de biz de gidip yerleşip evde oturalım.

finlandiya. buyrun gidin oturun :) burda durup dururken yalan söyleyecek halim yok. çalışmayan insana maaş veriyolar

Gozu disarida erkek ancak boyle seyler yapar..yani esine cocuguna bakmaz uzerine bide esten para ister ki senin enisten bu yolda emin admlarla ilerliyor bn en cok o bebege acidim durum hic ic acici degil

finlandiya. buyrun gidin oturun :) burda durup dururken yalan söyleyecek halim yok. çalışmayan insana maaş veriyolar

Araştıracağım...

Ben anlamıyorum zaten bu avrupa ülkelerini. Böyle boş beleş evde oturacak, ülkeye hiç bir katkısı olmayacak insanları alıyorlar besliyorlar, bizim gibi işe yarayacak olanları almıyorlar.

Fotoğraf beğendi diye aldatıyor yaftasi yapistirmayin

Bu bir..İkincisi ise eşi buradaymis ama 3 gün kv de diğer günler annende kalmış tlf la konuşmuş deyince sen o da yanında yok anlamı çıkıyor...

Üçüncüsü senin ablan kocam bana bakmak zorunda diye mi gizli para biriktiriyor.
O niye aç gözlü gibi vermiyor o parayi.
Ev için birikimmis geçin onları.

Kimse kimseye bakmak zorunda değil.

öncelikle benim ablama açgözlü demek sizin haddinize değil seviyenizi sınırınızı haddinizi bilin!!
bir erkek veya kadın eşi dışında birilerine bakıyosa bu aldatmaya girer. illa ki cinsel birleşme aldatma değildir!!
kv de evinde çocuk için kimse kılını kıbırdatmayıp anne evinde ablam oturup çocuğa annemler bakıyosa tabi ki anne evine gelecek!! siz ki kv evinize gelse delirirsiniz şimdi geçip bana ablan neden kv evinde kalmıyo diyemezsiniz!!
evliysen karına bakmak zorundasın!!
hadi evliysen kocan bakmasın veya evlenince bakmayacak olsun da yaptığın yorumları görelim!!

yazdığım yazdı da böyle bir isteğimin olduğu cümleyi rica ediyorum bulun ve bana yazın
Enisteniz için 'ortada bi bebek var sen nasıl boşanalım diyebilirsin' demişsiniz.Buradan çıkarılan şey bebek varken boşanalım denmez, boşanılmaz demek öyle değil mi.
Valla benim eniştem ablama para vermediği gibi parasını almaya çalışacak, küfür edecek,ablam aylarca evinden uzak kalabilecek,enişte bey salak saçma fotoğraflara bakacak da ben hala konu açıp acaba aldatmış mıdır diyeceğim,mümkün değil.Acabası olmadığı açık bu durumun çünkü

Ne demek ya erkeği 3 ay boş bırakmak gözü sağa sola kayinca da kizamamak... Bu kadar cahil, erkeği yüce bir varlık gibi gören kadınlar hala var mı... Babanneniz yasindakilerin dusuncesi olmalı bu artık. Yani kadın ailesinde kalıyor diye adam 3 ay yalnız kalırsa başka kadınlara bakma hatta ilişkiye girme hakkı oluyor. Oha. Bunu diyen zihniyet, kızının erkek çocuklarla sokakta oynamasını istemezken aynı yaştaki oğluna "goster amcana pipiyi" diye sırf cinsel organından dolayı ustun olduğunu öğretti.
Kadın olarak zihniyetinizden ben utandım.

Karısına o.ç. diye kufreden bi adamdan koca olur mu sizce artık... Facebook fotolarini beğenmesini bilemem ama bu kadar kolay bosanalim diyebilmesi, bunu da yüzüne karşı değil farklı ülkelerde telefonda söylemesi sanki sakladığı biseyler olduğuna, karaktersiz korkak olduğuna, ayrıca boşanmayı onun için kolaylaştıran bazı unsurlar (başka kadın gibi, ailesinin bazı telkinleri gibi) işaret olabilir.

Araştıracağım...

Ben anlamıyorum zaten bu avrupa ülkelerini. Böyle boş beleş evde oturacak, ülkeye hiç bir katkısı olmayacak insanları alıyorlar besliyorlar, bizim gibi işe yarayacak olanları almıyorlar.

işe yarıyor olsaydın baya iyi yerlerde olurdun demek ki ülke farketmiyomuş. herkese tek tek had bildirmem gerekiyo sanırım. insanlar hakkında insan gibi yorum yapamayacaksanız yapmayın. ablam oraya gittiğinden beri dil öğreniyo sen burda oturup dil bile öğrenmiyoken laf edemezs. bu durumda ablam işe yarayan taraf sen yaramayan tarafsın

işe yarıyor olsaydın baya iyi yerlerde olurdun demek ki ülke farketmiyomuş. herkese tek tek had bildirmem gerekiyo sanırım. insanlar hakkında insan gibi yorum yapamayacaksanız yapmayın. ablam oraya gittiğinden beri dil öğreniyo sen burda oturup dil bile öğrenmiyoken laf edemezs. bu durumda ablam işe yarayan taraf sen yaramayan tarafsın

Benim hakkımda ne biliyorsun acaba?

Neyse polemiğe gidiyor durum. Kaçtım ben.

Ne demek ya erkeği 3 ay boş bırakmak gözü sağa sola kayinca da kizamamak... Bu kadar cahol, erkeği yüce bir varlık gibi gören kadınlar hala var mı... Babanneniz yanındakilerin dusuncesi olmalı bu artık. Yani kadın ailesinde kalıyor diye adam 3 ay yalnız kalırsa başka kadınlara bakma hatta ilişkiye girme hakkı oluyor. Oha. Bunu diyen zihniyet, kızının erkek çocuklarla sokakta oynamasını istemezken aynı yaştaki oğluna "goster amcana pipiyi" diye sırf cinsel organından dolayı ustun olduğunu öğretti.
Kadın olarak zihniyetinizden ben utandım.

Karısına o.ç. diye kufreden bi adamdan koca olur mu sizce artık... Facebook fotolarini beğenmesini bilemem ama bu kadar kolay bosanalim diyebilmesi, bunu da yüzüne karşı değil farklı ülkelerde telefonda söylemesi sanki sakladığı biseyler olduğuna, karaktersiz korkak olduğuna, ayrıca boşanmayı onun için kolaylaştıran bazı unsurlar (başka kadın gibi, ailesinin bazı telkinleri gibi) işaret olabilir.

bende aynısını düşünüyorum. bizim için boşanması sorun da değil. ama dediğiniz gibi arkadaşlara göre 3 ay yalnız kalan adama aldatma hakkı doğuyo. o zaman 9 ay hamile kalınca nolacak?

merhabalar kızlar..

ablamla eniştem 2 yıldır evli 3 aylık çocukları var. yurtdışında yaşıyorlar. eniştem orda ablama para vermezdi normalde o da annemin burda verdiği paraları kendisi için harcardı. sonra devlet çalışmadığı için ablama maaş bağladı. ablam da ilerde ev alacaz bi katkım olur diye hep biriktirdi. türkiyeye gezmeye geldiler şimdi. normalde günde 3 defa çocuğu için arayan adam buraya gelince hiç bi şekilde aramamaya başladı ablamı (ablam 3-4 gün kv de kaldı sonra anneme geldi) ablam geçenlerde aramış harçlığımız bitti para getirirmisin bize diye sonuçta o bebeğin bezi var maması var sütü var. eniştem de ablamın birikimin olduğu para kartını istemiş. ablam vermek istemeyince tartışmışlar kapatmışlar. dışarda bir defa oturdular ablam kartı vermeyi kabul etti eniştem de ablamın harçlığını verecekti. ablam eve gelince aramış banka parayı vermiyo sen kartı ver diye ablamda ben kart vermem o zaman demiş. o zaman otur oturduğun yerde or.spu çocuğu demiş eniştem.
yurtdışına gitti dün eniştem ablam daha 3 ay kalacaktı. bugün sabah aramış boşanalım uzatmayalım demiş.

şimdi ablam eniştemin facede açık saçık kızları beğendiğini görmüş uyarmış bi kaç defa. sizce eniştem aldatıyomudur ablamı merak ediyorum. sonuçta ortada bi bebek var. sen nasıl bir mantıkla boşanalım diyebilirsin

Ne biçim bi baba bu ya?
Erkekler resmen sülük haline gelmiş, para sülüğü. Bu kadarını bilmezdim ben ya hayret ediyorum.
Hem zırnık para vermiyor evde hizmetine koşan, çocuklarına bakan hanımına, üstüne bir de kadıncağızın biriktirdiğine göz dikiyor. İnsan para isteyeceğine "Yetti mi yanınızdaki, göndereyim mi bi şeyler canım" der.

Üstelik facede orada burada açık saçık kızları beğenmek, belki aldatmak anlamı taşımaz ama evli bir adam için yakışıksız bir davranış. Uyardığı halde devam ediyorsa zaten bu evlilik yürür mü? Yazık.

Boşver ya herkese cevap vermeye kalkma. Sanki her yola başvurmuş da gidememiş avrupaya. Gerçekten "ise yarayan" biri olsaydı istedigini yapardı burda ablanla ugrasmazdi, sen ne anlatiosun onlar ne derdinde baksana. Salla gitsin.

Back
X