- Konu Sahibi sallagitsinbe
-
bir soylersin iki soylersin baktın hala aynı istemiyorlar karısmanı yapacak birsey yok kendi kızı neticede nereye kadar karısacaksınki
bu tür kişilerin aklı hiç bi zaman dankk!! etmez. sadece tartışma olduğunda kendini haklı savunur sizi suçlar. siz böle yapmasaydınız bende şöyle yapmazdım tarzında.
evet benim söylediklerim hep rahatsız ediyo ya ağız burun eğilip uff puff çekiliyo yada bi bahane uyduruluyoo ama yakacak kızı vallahi bi gün yine konu açarım kızımızın başına bu geldi diye allah korusun ama gidiş hat o.çok özeniyo çokk ben kötü bişey demiyorum ki çalış çalış yaparsın başarırısın bak kızım mesleğini al eline istediğini yap diyorum ama yok sanki ben başka şey söylüyorum
Ben bu yeni nesilden çok korkuyorum ya :44:
Siz yeteri kadar uğraşmışsınız bırakın gerisini ablan ve yeğenin düşünsün.İnş. ileride pişman olmazlar
merhaba oncelıkle sakın olun ,anladıgım kadarıyla ablanız bosanmıs ve sıınle beraber kalıyor,ve babasız buyuyen bır kız tabı yanlıs anlamıyorsam,baba otorıtesı olmadan sız kendınızı hıc uzmeyın ama olmaz,dedesının sınıfta kaldıgını bılmesı lazım enınde sonunda ogrenıcek ,bazı seylerın ustu kapandıkca legallesır durum ,sız ustunu ortmekle ona ıyılık degıl kotuluk yapıyorsunuz,babanızın torunuyla konusması ıyı olur bu kızın sızı dınleyecegını sanmıyorum ,hıc kendınızı uzmeyın ve ugrasmayında onun sımdı hayata bakıs acısı cok farklı maddı anlamdada fazla para vermeyın yokluugu bılsın ,arpa elden su golden yasamasın,endam ve boy maalesef karın doyurmuyor,sımdılık yapıcak en ıyı sey sızın karısmamanız ııs dahada ında bıner ve puskullenır sonra sınırlerınız harap olur ,babanız gormus gecırmıs ınsan nasıl yaklasacagını bılır.
bence dedesine söyleyin. güzelce bi haşlasın.
bende cıldırıyorum bazen bu genclıgın tavrını gördükce ben cok buyumedım 23 yasındayım ama bende genctım zamanında anneci babacıydım arkadasım coktu ama dersimi zamanında arkadasları zamanında ve gezmeyı zamanında bildim şimdikiler lafda dınlemıyor bı alemler cok korkuyorum bu yuzden bebegım olcak nasip olursa ama oda böyle olursa dıye cok korkarım ınsallahda olmaz ama olursa cekecegı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?