- Konu Sahibi sallagitsinbe
-
okurken bile sinirlenıyorum bu gençliğe ya bızde gençtik bn 28 yaşındayım evliyım şuan
bizim zamanımız derken bile sankı 30 yıl öncesi gibi gelıo ınsanlara
lisedeyken anneden izinsiz nereye gidilir arakdaşa gidilse o evın telefonu verılır anne arar
sonra cep tel. çıktı dışardayız anne "eve gel" dıye aradığında daha telefona "tamam" derken kapıdan çıkardık bekletmeyelım diye
ama şimdi teyzemın kızı tıpkı sizin yiğeniniz gibi aklı havada lise son sınıfta cebini ararsın ararsın sattlerce açmaz ölürsün meraktan artık eve gelir telin sesi kısıktı noldu ki der
ben büyüdüm bişe olmaz ,siz kimsiniz de karışıyosunuz bı ukalalık bi bilmişlik
canım teyzemin burnundan getirdi hayatı kadının kolu bacağı uyuşuyo artık
biz doktora destek alması için doktora götürdük 1 sefer gitti inşallah iyi gelir de işe yarar umudumuz o
sizede allah kolaylık versın durmunuzu anlıyorum
bence dedesine söyleyin. güzelce bi haşlasın.
ana kız şaşırmışlar..
ablan kendi yapamadıklarını kızında deniyor gibi geldi..ama bu kadar tolerans,iyiye delalet değil..
valla biz de 14-15 olduk..yanyana bile yürümekten utanır çekinirdik..bakışırdık sadece..
şimdiki yeni genç kızlar çok havalı..hemen büyüdüm sanıyorlar kendilerini..
saç baş renkli,röfleli ,balyajlı lise öğrencisi bunlar..
hepsi de maşallah gelinlik genç kız endamındalar..ama çocuk zihniyetliler yine de..
bence babana aktar durumu
Benim kızımda 14 yaşında, boy pos endam saç baş o biçim ve benim çalışan bir anne olduğum için kızıma karşı hep bir toleransım vardı, ben kızım ergenlik dönemine girdiği zamanlar kıyamadığımdan birtakım toleranslar veriyordum ama baktım ki işler umduğum gibi gitmiyor, taviz tavizi doğuruyor, bir isteğine de olumlu cevap vermezsem suratlar asılıyor oflamalar puflamalar ağız burun eğmeler başlıyor kendi kendime dedim ki "serenay aklını başına al, sen annesin ama bu kız seni yönetmeye başlıyor" yavaş yavaş babayı devreye sokmaya başladım. Babası sıkboğaz eden, aşırı kısıtlayan insan değil ama otoritesini hissettiren, yapılmayacak şeyi de asla yapmasına müsaade etmeyen biri.
İlk başlarda aramızda sorun olmuştu bu durum, babasına söylediğim ve artık meselenin çözümünü ona bıraktığım için bana epey gıcıklanmıştı haspam.
Valla o kadar rahatım ki anlatamam, sizede tavsiye ederim bir büyüğün otoritesi gerek, birinden korkması gerek yoksa asla başgelemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?