• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablamla konuşmak istemiyorum enerji falan kalmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
ablamla konuşmak istemiyorum ama o bana sürekli yazıyor ne kadar soğuk dursam da anlamıyor. sanki onla konuşunca hep vaktim boşa gidiyor gibi hissediyorum.

anlattığı durumlar için ona olan olumsuz bir yorumumda ne biçim kardeşsin demesi, cevap vermesem bana anlatma dediğim halde sürekli yazması. herkesin olgun akıl veren bir ablası varken benim neden yok :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
ablamla konuşmak istemiyorum ama o bana sürekli yazıyor ne kadar soğuk dursam da anlamıyor. sanki onla konuşunca hep vaktim boşa gidiyor gibi hissediyorum.

daha başka durumlarda var ama bugün ki konuda 30 yaşındaki ablamın 19 yaşında çocukla konuşması. bana huzur verdi belki birkaç sene sonra ciddi olur demesi. olumsuz yorumda ne biçim kardeşsin demesi cevap vermesem bana anlatma dediğim halde sürekli yazması. herkesin olgun akıl veren bir ablası varken benim neden yok :KK43:
Bazen ablam gelir aklıma.. (diyecegim de düsündüm ki hep aklimda aslinda)Keske yine kavga etsem eftenpüften seylere takılsam.Keske yine muhabbeti sarmasa yas farkından dolayı kafalarimiz uyusmasa beni anlamasa bile arasa bi sesini duysam derim.

Keske ellerimle yikayip onu defnetmeseydim derim.

Zaman cok zalim pisman olacaginiz ne söz ne hissi taşıyın umarim fikirleriniz degisir ablaniza karsi.

daha başka durumlarda var ama bugün ki konuda 30 yaşındaki ablamın 19 yaşında çocukla konuşması. bana huzur verdi belki birkaç sene sonra ciddi olur demesi. olumsuz yorumda ne biçim kardeşsin demesi cevap vermesem bana anlatma dediğim halde sürekli yazması. herkesin olgun akıl veren bir ablası varken benim neden yok :KK43:
Ablan kan bağın. Enerjini alıyorsa daha kisa konusursun ama yine de irtibatini kesme. 19 yasinda konusmasiyla ilgili de ona bunun mantiksizligini anlatabilirsin. Herkesin zeka seviyesi eşit değil

Niye kendinizi eksik bir yönden farklılaştırıyorsunuz? Herkesin olgun ve akıl veren ablası yok ki. Herkes tek bu hayatta emin olun çok iyi gibi gözüken ilişkilerin bile sorunları oluyor. Öncelikle bunu kabul edin. Daha sonrasında da herkesin kendi aklı ve fikri var herkes kendi doğrusunu yaşar. Size yanlış gelen başkasına doğru gelebilir. Eğer bu düşünceler sizi ve çevrenizi sıkça etkiliyorsa bir uzman yardımı faydalı olacaktır.

Yat kalk seninki sadece enerjini alıyor. Bende bir abla var, tam bir ruh hastası. ❌👎🏻 1 sene önce Babamızı, atamızı kaybettik. Normal şartlarda kardeşler böyle durumda nolur? Birbirine kenetlenir. Benimki mal, mülk kavgasına düştü, kafamda cep telefonu parçaladı. Yerde buldum kendimi. Gözümü açtığımda kanlar içimdeydim. 3 dikiş atıldı kafama, 1 hafta öyle dolaştım. Kafa bu. Allah korusun daha kötü bir şey olabilirdi, beyin kanaması filan geçirebilirdim.
Dostoyevski ne doğru demiş. “Akrabalar arasında zorunlu bir sevgi bağı vardır. Oysa ki sevgi öncelikle hak edilmesi gereken bir şeydir. İşte bu yüzden akrabalar arasındaki sevgi samimiyetsiz ve iğrençtir.” Aynı anadan doğmamız birbirimizi sevmek için yeterli sebep değil. Bambaşka kişilikte, hayat görüşünde 2 ayrı bireyiz. Babamdan sonra zaten ortak bir noktamızda kalmadı. Bir daha konuşmayı düşünmüyorum.

Kusura bakmayın ama ben tamamen görüşme diyenleri anlamıyorum. Size bir zararı yoksa abla, kardeş görüşmeli. Hiç kimse dört dörtlük değil. Evet ablanın yaptığı bana göre de yanlış ama ona göre sakıncası yok. O zaman ablanı karşına alıp onun özel hayatı ile ilgili konusmak istemediğini anlatabilirsin. Görüşmemek küsmek en kolayı ama böyle yapa yapa insanlar tek kalıyor. Bence bu korkutucu. Bir de hastalık var, sağlık var o yüzden aile bize lazım da olabilir.

Yat kalk seninki sadece enerjini alıyor. Bende bir abla var, tam bir ruh hastası. ❌👎🏻 1 sene önce Babamızı, atamızı kaybettik. Normal şartlarda kardeşler böyle durumda nolur? Birbirine kenetlenir. Benimki mal, mülk kavgasına düştü, kafamda cep telefonu parçaladı. Yerde buldum kendimi. Gözümü açtığımda kanlar içimdeydim. 3 dikiş atıldı kafama, 1 hafta öyle dolaştım. Kafa bu. Allah korusun daha kötü bir şey olabilirdi, beyin kanaması filan geçirebilirdim.
Dostoyevski ne doğru demiş. “Akrabalar arasında zorunlu bir sevgi bağı vardır. Oysa ki sevgi öncelikle hak edilmesi gereken bir şeydir. İşte bu yüzden akrabalar arasındaki sevgi samimiyetsiz ve iğrençtir.” Aynı anadan doğmamız birbirimizi sevmek için yeterli sebep değil. Bambaşka kişilikte, hayat görüşünde 2 ayrı bireyiz. Babamdan sonra zaten ortak bir noktamızda kalmadı. Bir daha konuşmayı düşünmüyorum.
Siz çok haklısınız. Size zararı olmus bir insanla geçim zor. Adınıza üzüldüm

Ben ablayim kardeşlerim üzerinde çok emeklerim var bir gün olur böyle bir şey deseler çok kötü olurum

Bazen olur 10 yaşından çocuk olurum bazen olur 60 yaşında teyze olurum

Insanın ruh haliyle ilgili

Abla ne demek diye netten bakın

Abla anne yarısı der...aynen öyle bir gün anlarsın inşallah

Buraya yazana kadar abla ben seninle artık görüşmek istemiyorum deyin. Size zararı yoksa ne bu tavır anlayamadım. Yetişkin bir birey istediğini yapar.

bir süre görüşmek istemiyorum dedim ama bir hafta olmadan aradı,mesaj attı. arada yiğenim var annem babam var acaba önemli birşey mi diye tamamen irtibatı kesemiyorum. bugünkü konu sadece bir örnekti.burada abla sonuçta kan bağı var diyorlar yani ablam olmasa zaten bir gün bile konuşacağım karakterde biri değil.
annem ve babamla da arası kötü. onları bana anlatmaya kötülemeye kalkıyor. ben deli oluyorum. kaldıramıyorum onlara laf söylemesine. bağırarak anlatıyor şikayet etmek için. anan, baban diye bahsediyor. defalarca dedim bana anlatma diye.
Buraya yazana kadar abla ben seninle artık görüşmek istemiyorum deyin. Size zararı yoksa ne bu tavır anlayamadım. Yetişkin bir birey istediğini yapar.

Ben konuşmuyorum ben kendimim kızımla bir gün burnum kanadı kronik hastayım kan birturlu durmadı kan degerlerim çok düşük abimi aradım oflayarak geldi neyse başında durdu yine geçmedi yalvardım hastaneme goturmediler ayağa kalkamadım bana inanmadılar kafamı kalkamadım kulaklarım duymamaya başladı kan kustum bise olmaz dediler goturmediler beni yararlarından çok zararlarin olfu ateslenmeye başladım kendim aradım artık ambulansı gelip goturduler hiçbirisi gelmedi kanım 2 ye düşmüş ne bir su be bir terlik getirenin oldu insan bir meraklanmazmi acil gitmişim hastaneye gecesinde evime gelip yiyip içip gittiler tabi yiyeceğiz bakıyoruz dediler sanki alttan aldılar bir çay verenin olmadı hepsi ölsun mezarlarına tüküreceğim umrumda değiller

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X