• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablanın nişanlısıyla aynı evde kalınır mı?

ailem yani nasıl anlatsam daha önce bahsetmiştim beni istemediler. ablam da ben sana bakarım ankaraya gelirim seninle dedi üniversiteyi ankarada kazandım ben. bende kabul ettim amcam duyunca herşeyini karşılarım dedi,araba aldı bana iki gün içinde evi dayadı döşedi yengemle beraber.evin 6 aylık kirasını da ödedi üstelik.sanırım ablamı evden gönderip başkalarını bulucam çünkü ben bu evden çıkamam ki

canım sana bu kadar iyilik yapmış birinin iyiliğini suistimal etmek olur bu..ve illaki ortaya çıkar baksana adam gündüz evde olcakmış..ee amcan yengen senin için o kadar uğraşmışlar hiç mi ziyarete gelmeyecekler..
kokusu çıkar zaten mutlaka ..
mutlaka amcana durumu anlat ..sen yurda gitsen bile ki sakın gitme... amcan öğrenir durumu ve sana olan güveni sarsılır.. seni bu kadar koruyan kolluyan bir adama yalan söyleme sakın..

Ablanla kesinlkle konus baktn olmuyo direk amcana git , adam neler neler yapmıs ne kadar emekleri var üstnde

babamın yapmadığını yaptı.babama ankaraya gidicem dediğimde kapıyı gösterdi bana,amcam neler yaptı.kesinlikle dediğiniz gibi ablam düzelmezse amcama söylerim

ve ablana dikkat et..şimdi senin konuşman üzerine vazgeçtim diyip sonra bir akşam gelsin bu akşamda kalsın vs vs.. gibi bir oyun içinde bulma kendini bir bakmışsın yerleşmiş eve..

Ablanda suç böyle bir şeyi teklif ettiği için adamda ne rahatmış ohh.sakın kabul etme orası senin evin olcak kendini kasıp duramazsın, arada bir dese anlarımda devamlı neymiş.ablana güzelce anlat.suç ablanın

Ev senin hatrına dizilsin.. O kadar planlar yapılsın..
Yaa şeeyy.. Nişanlımda bizimle kalacak sakın kimseye demee..
Ben halamlara gideyim bilmem kimde kalayım demeyeceksin canım..
O ev senin sayende dizilmedi mi?
Alacaksın ablanı karşına o isterse arada gelir kalır ben istemiyorum diyeceksin.. Olacak iş değil çünkü..
Gerekirse aileme söylerim diye tehditkar olacaksın...
Olmaz Öylee..

ablam ona gelmiyo ki ben yurtta kalırmışım o zaman. okulumun açılmasına 10gün kaldı babamla konuşmuyorum,annemle konuşmuyorum,ablam ortada. yine mi amcama gidicem yani senin bana aldığın eşyaları ablamın nişanlısı kullanıcak bana bi de yurt bul diyemem ki of allahım..
Git de. Ablan keyif sürmek istiyosa zora girecek. Senin araya girip de aldırdığın eşyalarda sığıntı gibi kalmana gerek yok. O zaten kendini kurtarmış. Nişanlısı tutsun bari ev o kadar meraklılarsa birbirlerine. Masrafları da nişanlı üstlensin. Demek sorun değilmiş senin kalman. Ah be canım sizinkilerden de kimi tutsan elinde kalıyo. Hiç kimse değer vermiyo ailesine. Kardeşten ötesi mi var.

Ben kalmazdim enistemle kuzum. Adama bak. Ablanin parasini yiycek esyali evde oturcak kira odemiycek yan gelip yaticak. Yattigin yatagi topla desen küserr gelmis her seyi ablana yuklemis gercekten cok kurnaz. Ablan da bayagi safmis. Ya zaten cocukla ayni evde yasarsa kesin ayrilirlar. Dusunsene senin okulun var calisamazsin hayir calisma zaten o cocuga para yedirme. Ablan staj parasiyla uc bogazi nasil gecindiricek. Sinirler gerilcek. Kavgalar edicekler bu yuzden. Ev isleri de sizde, adam bi is yapmiycak. Ablan yorgun argin gelicek ev isi yemek falan kalinca ona yine cocuga yuklenicek. Cocuk tum gun evde olucak. İlk sene bos gunun cok olur. Sen de evde olucaksin ablan calisicak. Kiskanclik krizleri basliycak. Yani ayni evde yasarsaniz onlar kesin ayrilir. Ablana hem bunu anlat hem tehdit et o gelirse amcama anlatirim bu planini de. Hayir yani insan evinde sutyensiz sortlu falan gezmek ister bacaklarini uzatip tv izlemek ister. O adam varken hic rahat edemiyceksin. Hele bi de nunlar ayni odada yatmak ister belki daha da ileri giderler falan ufak bi sorunda boyle kurnaz bi adam bu kizi birakir evlenmez. Bikac sene belese yasar kizi kullanir sonra bi bahane bulur ayrilir. Ne olucagi belli olmaz ben her acidan dusunup fikrimi soyledim

ablam ona gelmiyo ki ben yurtta kalırmışım o zaman. okulumun açılmasına 10gün kaldı babamla konuşmuyorum,annemle konuşmuyorum,ablam ortada. yine mi amcama gidicem yani senin bana aldığın eşyaları ablamın nişanlısı kullanıcak bana bi de yurt bul diyemem ki of allahım..
Hem sen niye böyle sus pussun? Sana acımayana sen de acıma. Biri bişey diyo hemen pısıyosun. Pısma. Amcana diyemem anneme diyemem. Diyceksin.

Git de. Ablan keyif sürmek istiyosa zora girecek. Senin araya girip de aldırdığın eşyalarda sığıntı gibi kalmana gerek yok. O zaten kendini kurtarmış. Nişanlısı tutsun bari ev o kadar meraklılarsa birbirlerine. Masrafları da nişanlı üstlensin. Demek sorun değilmiş senin kalman. Ah be canım sizinkilerden de kimi tutsan elinde kalıyo. Hiç kimse değer vermiyo ailesine. Kardeşten ötesi mi var.

en çok da o zoruma gidiyo ya. ben kimseye bişey yapmadım,bu zamana kadar üstüme düşen şey okumaktı onu da yaptım hakkıyla yani öyle düşünüyorum. evin içinde kırılmasınlar,üzülmesinler diye döndüm durdum.babam istemedi,annem kocamla aramı bozma dedi,ablam böyle..kötü bişey yapsam haklı derim ama bundan sonra nasıl davranıyolarsa öyle yapıcam yapabildiğim kadar..

Ben kalmazdim enistemle kuzum. Adama bak. Ablanin parasini yiycek esyali evde oturcak kira odemiycek yan gelip yaticak. Yattigin yatagi topla desen küserr gelmis her seyi ablana yuklemis gercekten cok kurnaz. Ablan da bayagi safmis. Ya zaten cocukla ayni evde yasarsa kesin ayrilirlar. Dusunsene senin okulun var calisamazsin hayir calisma zaten o cocuga para yedirme. Ablan staj parasiyla uc bogazi nasil gecindiricek. Sinirler gerilcek. Kavgalar edicekler bu yuzden. Ev isleri de sizde, adam bi is yapmiycak. Ablan yorgun argin gelicek ev isi yemek falan kalinca ona yine cocuga yuklenicek. Cocuk tum gun evde olucak. İlk sene bos gunun cok olur. Sen de evde olucaksin ablan calisicak. Kiskanclik krizleri basliycak. Yani ayni evde yasarsaniz onlar kesin ayrilir. Ablana hem bunu anlat hem tehdit et o gelirse amcama anlatirim bu planini de. Hayir yani insan evinde sutyensiz sortlu falan gezmek ister bacaklarini uzatip tv izlemek ister. O adam varken hic rahat edemiyceksin. Hele bi de nunlar ayni odada yatmak ister belki daha da ileri giderler falan ufak bi sorunda boyle kurnaz bi adam bu kizi birakir evlenmez. Bikac sene belese yasar kizi kullanir sonra bi bahane bulur ayrilir. Ne olucagi belli olmaz ben her acidan dusunup fikrimi soyledim

hepsi geliyo aklıma düşündükçe ağlıyorum.ablama göre hepsi çok kolay.nolucak sude oğuzla biz bi odada kalıcaz 2 katlı ev birbirinizi görmezsiniz bile diyo o kadar da rahat yani.anlatamıyorum ki o zaman da sen oğuzla ilgili farklı düşünüyosun der yani biliyorum.çıkamıyorum içinden.:KK43:

katiyen ablan gitmeli o evden, sende yanına başka kızları almalısın, bi iki aya bulursun o kızlar her türlü merak etme; ablan resmen sevgilisiyle aynı evde yaşayabilmek için seni kullanıyor. Bu çok çirkin bir düşünce resmen kullanıyor yahu.

Hem sen niye böyle sus pussun? Sana acımayana sen de acıma. Biri bişey diyo hemen pısıyosun. Pısma. Amcana diyemem anneme diyemem. Diyceksin.

bu zamana kadar konuşmadım,bi kere konuştum onda da "sen bizi ayırmaya çalışıyosun" dedi annem de babam da.eve de dışarıya da bişey diyemiyorum artık,suçlu ben olucam çünkü eminim.ama bu sefer amcamla konuşurum inşallah

yapabileceğim başka bi şey yok. babamın annemi aldattığına şahit olduğum halde annemi inandıramadım ben. istenmedim,annem babam ikisi de aralarını bozduklarımı düşündüler. eğer ablam da giderse ne yaparım ki? o eğer vazgeçerse nişanlısıyla kalmaktan mecbur yaparım her işini

Zaten ablanız sizin korkaklığınızi bildigi icin o sekilde davranıyor. Bence ailenizde genel olarak bi güvensizlik, bi aileden baska kimseleri daha cok onemseme var. Siz onların çocuğusunuz nasıl inanmaz size gercekten hayret!!!!

enişte pek akıllı. masrafsız ev ve eş sahibi oluyor.oh mis. kesinlikle kabul etmeyin. küs olsanız da herkesi haberdar edin yoksa siz mağdur olacaksınız.

katiyen ablan gitmeli o evden, sende yanına başka kızları almalısın, bi iki aya bulursun o kızlar her türlü merak etme; ablan resmen sevgilisiyle aynı evde yaşayabilmek için seni kullanıyor. Bu çok çirkin bir düşünce resmen kullanıyor yahu.
katılıyorum.

Back
X