• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablanın nişanlısıyla aynı evde kalınır mı?

Aa öyle deme o kk nın en zeki kadını
Baksana bizler görememişiz
Semtim bilkent cümlesini bilkent üniversitesi olarak algılayamamışız

Bizim eksikliğimiz çok üzülüyorum :KK43:
Uzulmene gerek yok. Daha az ciddiye al
Sayenizde yardım edemiyoruz çünkü konuyu sabote ediyorsunuz ama içiniz rahatlayacaksa size kocaman bir aferin diyebilirim. AFERİİİİİN sizeeeee....
arkadasim ne diyorsun? O zaman bana yazma/ arkamdan konusma. Kiza yardim et. Akil ver vs vs.

Uzulmene gerek yok. Daha az ciddiye

arkadasim ne diyorsun? O zaman bana yazma/ arkamdan konusma. Kiza yardim et. Akil ver vs vs.

Hala anlamıyorsunuz Türkçe yazılanı...
Sana diyoruz ki yalannn söylüyorsun edasıyla yazmasanız biz zAten yardım edeceğiz.

Yani asıl siz yazmazsanız yardım edicez. Sabote ettin konuyu ya

Eee bacim o zaman derdin ne gelip burda sherlock'culuk oynuyosunuz :KK45::KK45:
Bak arkadasim kiz oyle boyle sacma sapan aciklama yapti. Ben tamamen bilkentte okuyor diye soru sordum oda ona gore cevap verdi itiraz etmedi. Sorun burada su ki kiz gayette yalanci olabilir yada olmayabilir banane. Ben sadece insanlarin zamanini calma dedim. Herkes kiza git amcana soyle diyor. O ne yapiyor? Yok oyle yok boyle. Bazi kucuk dunyali insanlar, hayati kk sananlar gelmis prim mrim diyor populer mi oldun diyor..sadece guluyorum. Neden? Cunku primi populerligi bu saniyorlar. Kendi kucuk dunyalarinda basarilar dilerim

Ben de ailevi sorunlardan dolayi ablamin evine tasinmistim (ogrenci evine)
Sehirdisindaydi bu ev ve lisedeydim. Ablamin okuldan sevgilisi sık sık bize geliyordu. Ama evi uzak oldugu icin gece gec olunca bizde kal gidemezsin diyorduk. Ona o kadar alistim ki anlatamam üçümüz aksam yemeklerini beraber yiyorduk tv izliyorduk sık sık tartisiyorduk cok komik oluyordu. Piknige gidiyorduk falan.
Bir yil boyunca boyle surdu her gun bizdeydi kendi evi vardi yani resmi olarak bizimle yaşamasa da her gun bizde kalıyordu.

Bu konuyu gorunce o gunleri hatırladım. Guzel bir yemek yapacağım gun hemen ablama aratir cagirirdim mutlaka o da gelirdi.

Bir ara evsiz kaldi ve mecburen bize tasindi bir aylığına filan. Ablam okula gidiyordu biz ikimiz evdeydik. Ben hic rahatsız olmadim. Abi kahvalti hazirlayayim mi diyordum beraber kahvalti edip izdivac programı izliyorduk sonra
o beni rahatsiz etmemek icin gidiyordu evden.

Ne kadar sukretsem az kimsenin kimseye bir hıyaneti olmadi cok mutluyduk oz abim gibi olmustu.
Sinifta kalacagim zaman velim olarak gelip okulla görüşmüştü,memlekete gidebileyim diye doktor doktor gezip bana rapor bulmuştu vs..

Beraber ablama doğumgünü partisi hazirlamistik zaten her zaman isbirligi yapardik biz ama her zaman da birbirimize laf sokardik..

O gunleri hala ozluyorum. Ama senin enistenle iliskiniz nasil olur bilemem bir de sizin evde yasayacagim diyor adam..

O yuzden kabul etmemende fayda vardir belkide..

size attığım mesajların TÜMÜNÜ atın. benim gizlediğim bişey yok. izin verirseniz kendi ailevi sorunlarımı halledicem sizin gibisine laf anlatmadan önce. ayıp yahu

Amcanla konuştun mu ?

Bak madem amcan maddi olarak arkanda o evde tek başına oturabilirsin
Ev arkadaşı bulursun istersen kiraya giderlere ortak olur madem büyük ev
Hatta bende ankarada üniye geliyorum gel ev arkadaşı olalım :D
Şakası bir yana. Babanın nanelerini annene söylecek cesarette bir kızsın sen. Bunun da üstesinden gelirsin. Amcan senin arkandaymış gerekirse çıkarttır evden

Sakin taviz verme enisten cok istiyorsa kendi kalsin yutta sen evi dayat doset sonra yurda git ablanda bunu diye biliuorsa pes bu birincisi
ikincisi ben olsam bende kalmam sonucta kadinim ozel gunum var zirtim pirtim var evde askili sort gezcem belki sutyen takmadan gezcem tabikide olmaz ve sende bouun egme cok bilen gider kendine ayri ev tutar

Bak arkadasim kiz oyle boyle sacma sapan aciklama yapti. Ben tamamen bilkentte okuyor diye soru sordum oda ona gore cevap verdi itiraz etmedi. Sorun burada su ki kiz gayette yalanci olabilir yada olmayabilir banane. Ben sadece insanlarin zamanini calma dedim. Herkes kiza git amcana soyle diyor. O ne yapiyor? Yok oyle yok boyle. Bazi kucuk dunyali insanlar, hayati kk sananlar gelmis prim mrim diyor populer mi oldun diyor..sadece guluyorum. Neden? Cunku primi populerligi bu saniyorlar. Kendi kucuk dunyalarinda basarilar dilerim

Siz de o minicik dünyanızda zehir hafiyelik oynamaya devam edin

Oncesinide atarimda orada herkesin gormesini istemedigi seyler var. Ben uzulmustum haline. Ki banane yani ne ithamda buluncam. Usluba dikkat biraz lutfen. Camur falan
kız buradan yazıyor, size neden güvenip özelini anlatsın? sizi tanımıyor bizi de tanımıyor. neden size gizlemesi gerekenleri yazsın? diyelim güvendi ve yazdı, neden size yalan söylesin, afişe edeceğinizi de akıl etmiştir herhalde.

Amcamla konuştum,bu kadar basit. Olanları şimdi bu konuya yazıcam. Size de söylemek istediklerim var ama söylemiycem yaşınız büyük benden. Sadece çok savunmasız ve üzgün halime denk geldiniz. Ben sizin ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE okuduğunuzu varsayarak konuştum. Yoksa neden her konuda ankara ankara diyip size özelde bilkente gidecekmişim gibi davranayım? Lütfen ama lütfen daha fazla okumayın burayı,cevap da yazmazsanız sevinirim

Ablam bu kadar çirkinleşiyorsa bende çirkinleşirim. Taşındığı gün aileme haber vereceğime yemin ederim, ki söylerimde, ablamda istediği kadar küssün kızsın. Bana bencil olana ben de olurum. Kardeşler arasında aileye söylenmeyen birbirini idare eden şeyler olabilir ama bu ööle birşey değil..

Lütfen polemiğe girilmesin, özel mesajlar ifşa edilmesin yasaktır ve rica ediyorum konu sahte yorumları da yazmayınız, sahte olduğuna dair şüpheniz varsa yönetime bildirirsiniz, incelenir.

kız buradan yazıyor, size neden güvenip özelini anlatsın? sizi tanımıyor bizi de tanımıyor. neden size gizlemesi gerekenleri yazsın? diyelim güvendi ve yazdı, neden size yalan söylesin, afişe edeceğinizi de akıl etmiştir herhalde.

amcamın eski milletvekili olduğunu,o yüzden o 3-4günlük sürecin tek gününe katılıp diğerlerine katılmadığımı yazdım. başım belaya girer diye düşündüm özelden yazayım torpil falan demesinler dedim. yanlış yapmışım demekki. buradan da söylüyorum yani amcam eski milletvekili olduğu için bu evler,arabalar,arkadaşın oryantasyon dediği olayın tek gününe katılmam. yine yanlış anlaşılacaksam hesabı kapatıp gidicem eğer kapatılıyosa çünkü bi derdimi söylüyorum başkası çıkıyo iftira atıyo akıl sır erdiremedim.

Hayatim hakkinda zerre fikrin olmadan gelip burda kucuk dunyan diyosunya sasiyorum madem oyle guzel kardesim kiz zaten diyo benim gizledigim sakladigim bi seyim yok diger mesajlarinda ekran goruntusunu atabilirsin diye peki sen napiyosun yok oyle yok boyle diye bahaneler uretiyosun madem tam aciklamicaksin bastan gelip kiz fake yalanci demiceksin.
Hee ayrica sunuda soyliyim kiz zaten amcami cagirdim konusucaz diyo ve bu kizin arkasinda amcasindan baska kimsesi yok umarim anlatabilmisimdir hadi size o kucuk beyninizle mutluluklar :KK14:

amcamın eski milletvekili olduğunu,o yüzden o 3-4günlük sürecin tek gününe katılıp diğerlerine katılmadığımı yazdım. başım belaya girer diye düşündüm özelden yazayım torpil falan demesinler dedim. yanlış yapmışım demekki. buradan da söylüyorum yani amcam eski milletvekili olduğu için bu evler,arabalar,arkadaşın oryantasyon dediği olayın tek gününe katılmam. yine yanlış anlaşılacaksam hesabı kapatıp gidicem eğer kapatılıyosa çünkü bi derdimi söylüyorum başkası çıkıyo iftira atıyo akıl sır erdiremedim.
boşverin siz onu bunu. derdinize derman olacak çözümleri kullanın, işinize yarasın yeter.
amcanız ne dedi, konuştunuz mu?

Niye uzatiyorsun? Sorunlarinin kaynagi benmiyim? Abla eniste anne baba diye agliyordun. Devam etsene ? Cozun hadi sorununuzu

Back
X