- 7 Mayıs 2012
- 658
- 623
- 53
Sayenizde yardım edemiyoruz çünkü konuyu sabote ediyorsunuz ama içiniz rahatlayacaksa size kocaman bir aferin diyebilirim. AFERİİİİİN sizeeeee....Hayirdir herkesin bir yarasina mi dokunduk? O halde yardim et haydi kiza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayenizde yardım edemiyoruz çünkü konuyu sabote ediyorsunuz ama içiniz rahatlayacaksa size kocaman bir aferin diyebilirim. AFERİİİİİN sizeeeee....Hayirdir herkesin bir yarasina mi dokunduk? O halde yardim et haydi kiza
Eee bacim o zaman derdin ne gelip burda sherlock'culuk oynuyosunuzHahahah ne guldum ya :) burasi ne ki prim yapicam? Kime prim yapicam :)
Uzulmene gerek yok. Daha az ciddiye alAa öyle deme o kk nın en zeki kadını
Baksana bizler görememişiz
Semtim bilkent cümlesini bilkent üniversitesi olarak algılayamamışız
Bizim eksikliğimiz çok üzülüyorum![]()
arkadasim ne diyorsun? O zaman bana yazma/ arkamdan konusma. Kiza yardim et. Akil ver vs vs.Sayenizde yardım edemiyoruz çünkü konuyu sabote ediyorsunuz ama içiniz rahatlayacaksa size kocaman bir aferin diyebilirim. AFERİİİİİN sizeeeee....
ilk jpg delil olmaz. kız normal yardım istemiş. başka varsa görelim?
Ne diyorsun acikca yaz?
Uzulmene gerek yok. Daha az ciddiye
arkadasim ne diyorsun? O zaman bana yazma/ arkamdan konusma. Kiza yardim et. Akil ver vs vs.
Kafan güzelmiş. Güle güle kullan canısı.Ee haydi gul bakalim izin verdim
Bak arkadasim kiz oyle boyle sacma sapan aciklama yapti. Ben tamamen bilkentte okuyor diye soru sordum oda ona gore cevap verdi itiraz etmedi. Sorun burada su ki kiz gayette yalanci olabilir yada olmayabilir banane. Ben sadece insanlarin zamanini calma dedim. Herkes kiza git amcana soyle diyor. O ne yapiyor? Yok oyle yok boyle. Bazi kucuk dunyali insanlar, hayati kk sananlar gelmis prim mrim diyor populer mi oldun diyor..sadece guluyorum. Neden? Cunku primi populerligi bu saniyorlar. Kendi kucuk dunyalarinda basarilar dilerimEee bacim o zaman derdin ne gelip burda sherlock'culuk oynuyosunuz![]()
size attığım mesajların TÜMÜNÜ atın. benim gizlediğim bişey yok. izin verirseniz kendi ailevi sorunlarımı halledicem sizin gibisine laf anlatmadan önce. ayıp yahu
Bak arkadasim kiz oyle boyle sacma sapan aciklama yapti. Ben tamamen bilkentte okuyor diye soru sordum oda ona gore cevap verdi itiraz etmedi. Sorun burada su ki kiz gayette yalanci olabilir yada olmayabilir banane. Ben sadece insanlarin zamanini calma dedim. Herkes kiza git amcana soyle diyor. O ne yapiyor? Yok oyle yok boyle. Bazi kucuk dunyali insanlar, hayati kk sananlar gelmis prim mrim diyor populer mi oldun diyor..sadece guluyorum. Neden? Cunku primi populerligi bu saniyorlar. Kendi kucuk dunyalarinda basarilar dilerim
kız buradan yazıyor, size neden güvenip özelini anlatsın? sizi tanımıyor bizi de tanımıyor. neden size gizlemesi gerekenleri yazsın? diyelim güvendi ve yazdı, neden size yalan söylesin, afişe edeceğinizi de akıl etmiştir herhalde.Oncesinide atarimda orada herkesin gormesini istemedigi seyler var. Ben uzulmustum haline. Ki banane yani ne ithamda buluncam. Usluba dikkat biraz lutfen. Camur falan
Bak arkadasim kiz oyle boyle sacma sapan aciklama yapti. Ben tamamen bilkentte okuyor diye soru sordum oda ona gore cevap verdi itiraz etmedi. Sorun burada su ki kiz gayette yalanci olabilir yada olmayabilir banane. Ben sadece insanlarin zamanini calma dedim. Herkes kiza git amcana soyle diyor. O ne yapiyor? Yok oyle yok boyle. Bazi kucuk dunyali insanlar, hayati kk sananlar gelmis prim mrim diyor populer mi oldun diyor..sadece guluyorum. Neden? Cunku primi populerligi bu saniyorlar. Kendi kucuk dunyalarinda basarilar dilerim
kız buradan yazıyor, size neden güvenip özelini anlatsın? sizi tanımıyor bizi de tanımıyor. neden size gizlemesi gerekenleri yazsın? diyelim güvendi ve yazdı, neden size yalan söylesin, afişe edeceğinizi de akıl etmiştir herhalde.
Minicik dunyam mi :) hadi bana laf soyledin cok prim yaptin vuuuuSiz de o minicik dünyanızda zehir hafiyelik oynamaya devam edin
Hayatim hakkinda zerre fikrin olmadan gelip burda kucuk dunyan diyosunya sasiyorum madem oyle guzel kardesim kiz zaten diyo benim gizledigim sakladigim bi seyim yok diger mesajlarinda ekran goruntusunu atabilirsin diye peki sen napiyosun yok oyle yok boyle diye bahaneler uretiyosun madem tam aciklamicaksin bastan gelip kiz fake yalanci demiceksin.Bak arkadasim kiz oyle boyle sacma sapan aciklama yapti. Ben tamamen bilkentte okuyor diye soru sordum oda ona gore cevap verdi itiraz etmedi. Sorun burada su ki kiz gayette yalanci olabilir yada olmayabilir banane. Ben sadece insanlarin zamanini calma dedim. Herkes kiza git amcana soyle diyor. O ne yapiyor? Yok oyle yok boyle. Bazi kucuk dunyali insanlar, hayati kk sananlar gelmis prim mrim diyor populer mi oldun diyor..sadece guluyorum. Neden? Cunku primi populerligi bu saniyorlar. Kendi kucuk dunyalarinda basarilar dilerim
boşverin siz onu bunu. derdinize derman olacak çözümleri kullanın, işinize yarasın yeter.amcamın eski milletvekili olduğunu,o yüzden o 3-4günlük sürecin tek gününe katılıp diğerlerine katılmadığımı yazdım. başım belaya girer diye düşündüm özelden yazayım torpil falan demesinler dedim. yanlış yapmışım demekki. buradan da söylüyorum yani amcam eski milletvekili olduğu için bu evler,arabalar,arkadaşın oryantasyon dediği olayın tek gününe katılmam. yine yanlış anlaşılacaksam hesabı kapatıp gidicem eğer kapatılıyosa çünkü bi derdimi söylüyorum başkası çıkıyo iftira atıyo akıl sır erdiremedim.
Niye uzatiyorsun? Sorunlarinin kaynagi benmiyim? Abla eniste anne baba diye agliyordun. Devam etsene ? Cozun hadi sorununuzuamcamın eski milletvekili olduğunu,o yüzden o 3-4günlük sürecin tek gününe katılıp diğerlerine katılmadığımı yazdım. başım belaya girer diye düşündüm özelden yazayım torpil falan demesinler dedim. yanlış yapmışım demekki. buradan da söylüyorum yani amcam eski milletvekili olduğu için bu evler,arabalar,arkadaşın oryantasyon dediği olayın tek gününe katılmam. yine yanlış anlaşılacaksam hesabı kapatıp gidicem eğer kapatılıyosa çünkü bi derdimi söylüyorum başkası çıkıyo iftira atıyo akıl sır erdiremedim.