Ablasının kocasının böyle demeleri normal mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi sizde inatla oradan tayin almaya yanaşmıyorsunuz. size defalarca o ortamdan uzaklaşmanız söylendi siz hala babası görsün derdindesiniz görmek isteyen baba biraz da kendi fedakarlık yapsın değil mi?
eşiniz zaten size değer veren bir adam olsaydı zamanında bugün boşanmış olmazdınız. adam için kendi kök ailesi kurduğu çekirdek yuvalarından daha kıymetli olmuş her zaman öyle olmasa 2. evliliği de bitmezdi ki siz adamdan vazgeçecek biri bile değilsiniz

amaann boşanmışsınız siz zaten .Sizi ilgilendiren bir durum kalmamış

Babasını görsünmüş bıraksın bu işleri. Adam geri alsın diye bekliyor.

Kzılar evet ben o üyeyim ama kızmayın dinleyin lütfen.dün çocuğa aşı yaptıracaktık özel bir aşı.o arabasıyla geldi yeğeniyle konuşuyordu.yeğeni ona dedi ki laf arasında dayı seni biriyle tanıştıracağım dedi.o ana kadar hoparlörle konuşurdu anında hoparlörü kapattı.evet boşandık evet bana ne.ama 5 kuruş almadan ayrıldım şimdi onun 2 evi lüks arabası varken ben kötü oğlumla birlikte kötü bir evde kiradayım.kreşe dolmuşla gidip geliyoruz.çocuğma sunmadığı imkanı ayırmadığı zamanı şimdi 3.karısına ayıracak.zoruma giden bu

Kötü oglunla kötü evdeysen durum gercekten kötü beybisu

Neden malları bolusmediniz?

Bu konu daha önce yok muydu? Ya da ben dejavu yaşıyorum.
Kocasi hamileyken magaraya götürüp kayalıklardan ucsun diye beklemişti, bosanalim bi daha evleniriz demisti, ay ilk defa birini buldum, kendimi cinayet cozmus dedektif gibi hissediyorum

Boşanma nedeniniz neydi neden boşandıniz eğer boşandıysaniz neden hâlâ görümce koca takintisindasiniz? Yeni bir sayfa açın onlar olmasin bu sayfada ya da geri dönmeye niyetliyseniz dönün ama böyle yapmayin o siizn kocanız değil şu an.

İyi de bundan bize ne be
Yeter artık.
4545446546465 defadır okuduk senden bunları.
Ne yapalım aramızda para toplayıp sana mı verelim ?
Ayrılmasaydın madem maddi olarak taleplerini almadan.
Bu ne ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…