Ablasının kocasının böyle demeleri normal mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Siz onun hayatında yara banda gibiydiniz. 2. evliliğinden sonra çok hızlı şekilde evlendiniz ve aynı hızla boşandınız. Sizi sevmeyen bir adama neden yapışıp kalıyorsunuz. Çocuğunuz için tekrar nafaka davası açabilirsiniz.
Adam 3. de evlenir 5. evlenir. Siz boşandıysanız bu durum sizi ilgilendirmez

Konuya gelecek olursak adamin beni sevmedigini degerlendirip ben de onu sevmem, umursamam,iplemem, ölse mezarina gitmem, ama sen bunlari yapabilir misin? Sanmam

İyi de bundan bize ne be
Yeter artık.
4545446546465 defadır okuduk senden bunları.
Ne yapalım aramızda para toplayıp sana mı verelim ?
Ayrılmasaydın madem maddi olarak taleplerini almadan.
Bu ne ya.
İban atıyorum TR25 1212 1511 ......

Ama bosanalim yeniden evleniriz diye söz vermisti, hala onu bekliyo bence

Biz ne yapalım peki bunun için?
Ev de arabada eski kocanın, kendi kazanıp almış.
Oğluna da harcasa güzel olur tamam ama ne yapsın arabasını sana mi versin istiyorsun?
Başka çocuğu da var, onun annesine de lazım o zaman bir araba daha.
Yapacağın tek şey nafaka artırımına gitmek olur, şartlara göre gerisi seni ilgilendirmez.
Ne taktın,evine arabasına. Onlar için mi evlendin?

Annene anlatamadığin şeyleri sürekli buraya yazıp bizi de çıldırtmak istiyorsun değil mi

Aynen yara bandı muamelesi gördüm.yazık ettim kendime

Bedevi???

İlaç kullanıyorum normalde çok iyiyim dünkü olay yıktı beni yeniden.

Ortada yıkılacak olay yok.
Eski görümcenizin eşi sizin çocuğunuzla ilgilenmek zorunda değil. Selam bile vermek zorunda değil. Babasından göremediğiniz ilgiyi elaleme kitlemeye çalışmayın ve kendinize kuruntu yapacak yer aramayın kabullenin bazı şeyleri.

Memleketine dön, değişen bir şey olmayacak senin için.

Onun yikilma sebebi kocasini baskasiyla tanistiracaklarmis, onu duymus, bedevi de diyo ki, cocuk bende, bütün kötü sartlar, kötü evler bende, bütün sorumlulugu bende çocuğun, adam manitacilik yapip gününü gün edicek, bana bu reva mi? Anca nafakayi arttirmak icin ugrasir, baska da bisey yapamaz bu saatten sonra, sartlarini kabul edip önüne bakmayi beceremiyo

Ama bosanalim yeniden evleniriz diye söz vermisti, hala onu bekliyo bence
Adam gözünün önünde başkasıyla evlenme planı yapıyor. Artık adamı unutup çocuğuna bakmalı ya. O eşten önce artık bir anne. Çok üzülüyorum o çocuğa. Ne anne düzgün ne baba

Aaa ben orayı kaçırmışım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…