Kzılar evet ben o üyeyim ama kızmayın dinleyin lütfen.dün çocuğa aşı yaptıracaktık özel bir aşı.o arabasıyla geldi yeğeniyle konuşuyordu.yeğeni ona dedi ki laf arasında dayı seni biriyle tanıştıracağım dedi.o ana kadar hoparlörle konuşurdu anında hoparlörü kapattı.evet boşandık evet bana ne.ama 5 kuruş almadan ayrıldım şimdi onun 2 evi lüks arabası varken ben kötü oğlumla birlikte kötü bir evde kiradayım.kreşe dolmuşla gidip geliyoruz.çocuğma sunmadığı imkanı ayırmadığı zamanı şimdi 3.karısına ayıracak.zoruma giden bu
Konuya gelecek olursak adamin beni sevmedigini degerlendirip ben de onu sevmem, umursamam,iplemem, ölse mezarina gitmem, ama sen bunlari yapabilir misin? SanmamBen öğretmenim. eşimden ayrıldım 1 çocuğum var 3 yaşında. eş durumuyla onun memleketine gelmiştim. kimsem yok burada bazen ijtiyaç olduğunda babya diyprum ki ablana bıraksan çocuğu birkaç saatliğine? ablası da benim okulumun karşısında oturuyor. diyor ki ablam plansız işi sevmez. enişte titiz bir yeri eller kırar vs. Diyor yani götüremiyor ablasına. ama gel gelelim biz evliyken ablası çok rahat bunu arayıp bizi köye götür acele et diyordu. köye gittiğimizde de ben bebekli olmama rağmen beni dinlemiyor ablasına göre dönme zamanını ayarlıyordu. o ablasının kzıı da dayı benzin paranı veririm beni 6 saat uzaklıktaki ile götür kıyafetlerim orada kaldı dediğinde tamam diyordu. siz bu durumu nasıl değerlendirirsiniz?
İban atıyorum TR25 1212 1511 ......İyi de bundan bize ne be
Yeter artık.
4545446546465 defadır okuduk senden bunları.
Ne yapalım aramızda para toplayıp sana mı verelim ?
Ayrılmasaydın madem maddi olarak taleplerini almadan.
Bu ne ya.
Ama bosanalim yeniden evleniriz diye söz vermisti, hala onu bekliyo benceSiz onun hayatında yara banda gibiydiniz. 2. evliliğinden sonra çok hızlı şekilde evlendiniz ve aynı hızla boşandınız. Sizi sevmeyen bir adama neden yapışıp kalıyorsunuz. Çocuğunuz için tekrar nafaka davası açabilirsiniz.
Adam 3. de evlenir 5. evlenir. Siz boşandıysanız bu durum sizi ilgilendirmez
Biz ne yapalım peki bunun için?Kzılar evet ben o üyeyim ama kızmayın dinleyin lütfen.dün çocuğa aşı yaptıracaktık özel bir aşı.o arabasıyla geldi yeğeniyle konuşuyordu.yeğeni ona dedi ki laf arasında dayı seni biriyle tanıştıracağım dedi.o ana kadar hoparlörle konuşurdu anında hoparlörü kapattı.evet boşandık evet bana ne.ama 5 kuruş almadan ayrıldım şimdi onun 2 evi lüks arabası varken ben kötü oğlumla birlikte kötü bir evde kiradayım.kreşe dolmuşla gidip geliyoruz.çocuğma sunmadığı imkanı ayırmadığı zamanı şimdi 3.karısına ayıracak.zoruma giden bu
Boşanma nedeniniz neydi neden boşandıniz eğer boşandıysaniz neden hâlâ görümce koca takintisindasiniz? Yeni bir sayfa açın onlar olmasin bu sayfada ya da geri dönmeye niyetliyseniz dönün ama böyle yapmayin o siizn kocanız değil şu an.
Aynen yara bandı muamelesi gördüm.yazık ettim kendimeSiz onun hayatında yara banda gibiydiniz. 2. evliliğinden sonra çok hızlı şekilde evlendiniz ve aynı hızla boşandınız. Sizi sevmeyen bir adama neden yapışıp kalıyorsunuz. Çocuğunuz için tekrar nafaka davası açabilirsiniz.
Adam 3. de evlenir 5. evlenir. Siz boşandıysanız bu durum sizi ilgilendirmez
Tekrar evlenecejse niye boşanmışAma bosanalim yeniden evleniriz diye söz vermisti, hala onu bekliyo bence
Etmeye devam etme o zaman, takinti icin psikiyatriste gidip ilaç kullanman gerekiyor, hic psikiyatriate gittin mi?Aynen yara bandı muamelesi gördüm.yazık ettim kendime
İlaç kullanıyorum normalde çok iyiyim dünkü olay yıktı beni yeniden.Etmeye devam etme o zaman, takinti icin psikiyatriste gidip ilaç kullanman gerekiyor, hic psikiyatriate gittin mi?
Dozu arttirİlaç kullanıyorum normalde çok iyiyim dünkü olay yıktı beni yeniden.
Bedevi???Ben öğretmenim. eşimden ayrıldım 1 çocuğum var 3 yaşında. eş durumuyla onun memleketine gelmiştim. kimsem yok burada bazen ijtiyaç olduğunda babya diyprum ki ablana bıraksan çocuğu birkaç saatliğine? ablası da benim okulumun karşısında oturuyor. diyor ki ablam plansız işi sevmez. enişte titiz bir yeri eller kırar vs. Diyor yani götüremiyor ablasına. ama gel gelelim biz evliyken ablası çok rahat bunu arayıp bizi köye götür acele et diyordu. köye gittiğimizde de ben bebekli olmama rağmen beni dinlemiyor ablasına göre dönme zamanını ayarlıyordu. o ablasının kzıı da dayı benzin paranı veririm beni 6 saat uzaklıktaki ile götür kıyafetlerim orada kaldı dediğinde tamam diyordu. siz bu durumu nasıl değerlendirirsiniz?
En bahtsizindanBedevi???
İlaç kullanıyorum normalde çok iyiyim dünkü olay yıktı beni yeniden.
Memleketine dön, değişen bir şey olmayacak senin için.Kzılar evet ben o üyeyim ama kızmayın dinleyin lütfen.dün çocuğa aşı yaptıracaktık özel bir aşı.o arabasıyla geldi yeğeniyle konuşuyordu.yeğeni ona dedi ki laf arasında dayı seni biriyle tanıştıracağım dedi.o ana kadar hoparlörle konuşurdu anında hoparlörü kapattı.evet boşandık evet bana ne.ama 5 kuruş almadan ayrıldım şimdi onun 2 evi lüks arabası varken ben kötü oğlumla birlikte kötü bir evde kiradayım.kreşe dolmuşla gidip geliyoruz.çocuğma sunmadığı imkanı ayırmadığı zamanı şimdi 3.karısına ayıracak.zoruma giden bu
Gerçek olmamasını diliyorum yazdığı şeylerin. Bizimle dalga geçiyor olsun tek. Gerçek olma ihtimali çok üzücü.En bahtsizindan
Onun yikilma sebebi kocasini baskasiyla tanistiracaklarmis, onu duymus, bedevi de diyo ki, cocuk bende, bütün kötü sartlar, kötü evler bende, bütün sorumlulugu bende çocuğun, adam manitacilik yapip gününü gün edicek, bana bu reva mi? Anca nafakayi arttirmak icin ugrasir, baska da bisey yapamaz bu saatten sonra, sartlarini kabul edip önüne bakmayi beceremiyoOrtada yıkılacak olay yok.
Eski görümcenizin eşi sizin çocuğunuzla ilgilenmek zorunda değil. Selam bile vermek zorunda değil. Babasından göremediğiniz ilgiyi elaleme kitlemeye çalışmayın ve kendinize kuruntu yapacak yer aramayın kabullenin bazı şeyleri.
Adam gözünün önünde başkasıyla evlenme planı yapıyor. Artık adamı unutup çocuğuna bakmalı ya. O eşten önce artık bir anne. Çok üzülüyorum o çocuğa. Ne anne düzgün ne babaAma bosanalim yeniden evleniriz diye söz vermisti, hala onu bekliyo bence
Onun yikilma sebebi kocasini baskasiyla tanistiracaklarmis, onu duymus, bedevi de diyo ki, cocuk bende, bütün kötü sartlar, kötü evler bende, bütün sorumlulugu bende çocuğun, adam manitacilik yapip gününü gün edicek, bana bu reva mi? Anca nafakayi arttirmak icin ugrasir, baska da bisey yapamaz bu saatten sonra, sartlarini kabul edip önüne bakmayi beceremiyo
Ama hala geri evlenmeye çalışıyorsunuz. Adam bugün gel dese koşacaksınız. Derdiniz para desem memursunuz geçinebilirsiniz. İyice bu adamla kafayı bozdunuzAynen yara bandı muamelesi gördüm.yazık ettim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?