• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablasıyla anlaşabilen varmı

manikterazi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2023
1
0
1
35
Selamlar instada insanların ablasıyla övgü dolu bahsetmeleri yada onları anne gibi görmeleri çok hoşuma gitsede bana çok uzak,ablam Ankara'da yaşıyo ne zaman bir araya gelsek muhakkak kavga edecek bişey buluyoruz bu arada kendisi 35 ben 34 yaşındayım o kdr sorunluyuzki memlekete bile gitmedim bir araya gelmemek için ama bu bir araya gelince böyle telefonda canım bacım die konusuyoruz Allah aşkına bizdemi bı anormallik var yoksa emsallerimizde varmı merak etmedim değil açıkçası

Guzel aile baglari olan insanlara ben de cok imreniyorum maalesef ki oyle kardeslik iliskilerimiz yok. Hatta kafasina esince engeller, hic görüsmeyiz. Annemin telefonundan bile engelledigi olur ona bile karisir. Nerdeyse 40larimiza geldik hep boyleydi.

Annem ve anneannemin de kendi kiz kardes iliskilerine bakinca sogukluk normal geliyor, kimse kimseyle samimi degil, sahtelik var bizlerde.

Sevgi dolu aileleri ancak uzaktan izliyorum ya da boyle travma yasayanlara yer verilen dizilerden.

Selamlar instada insanların ablasıyla övgü dolu bahsetmeleri yada onları anne gibi görmeleri çok hoşuma gitsede bana çok uzak,ablam Ankara'da yaşıyo ne zaman bir araya gelsek muhakkak kavga edecek bişey buluyoruz bu arada kendisi 35 ben 34 yaşındayım o kdr sorunluyuzki memlekete bile gitmedim bir araya gelmemek için ama bu bir araya gelince böyle telefonda canım bacım die konusuyoruz Allah aşkına bizdemi bı anormallik var yoksa emsallerimizde varmı merak etmedim değil açıkçası
1 yas varmis aranizda. Cocukken illa ikinizin de hakkı yenmis yas az olunca belki onun etkisidir. Ven ablamla da kizkardesimle de iyi anlasırım. Ama eskiden ablamla anlasamazdım. Şimdi anlasıyirum zaman ve yas da etken tabi

Biz üç kız kardeşiz ben en küçükleriyim annemi kaybedince ilk bayramdan gittim ellerini öpüp başıma koydum sandım ki o artık bizi kollayıp koruyacak anne yerine geçecek ama mermer daha merhametli çıktı ondan senelerdir görüşmüyorum

Benim ablam yaş aldıkça o kardeş ben abla oldum sanki ama Allah başımızdan eksik etmesin

Ben tek cocugum. Biz de annemle boyleyix. Yani telefonda aşk yaşayıp gerçek hayatta kedi köpek gibiyiz. Ben bu durumdan sıkıldım artık aramıyorum haftada 1 cumasini kutlamak için arıyorum sadece.
Yukarda biri yazmış iyi anlasiyorsak ben görmezden geldigim adım attığım için iyi.
Onun herhangi bir adımı yok
Sorsan ölür sevgiden...

Bizimde aramızda 1 yaş var. Hep en iyi arkadaşım oldu. Şimdi onda da bende de 2 kız var inşallah onlarda bizim gibi olur 🙏 ailelerin çocuklara tutumuyla alakalı diye düşünüyorum.

Aramz 4 yaş her zaman mükemmel abla olmştr ta ki malum fikir ayrılıkları yaşanana kadar... artık eskisi gibi olamıyoruz malesef yara aldık ama hâlâ kol kanat gerer hâlâ annem gibi eksiğimi gediğimi düşünür çocuklarmı çok sever ama eskisi gibi olmuyor. Önceden 18 saat mesafe vardı aramzda her gün önce annemi sonra ablamı arardm şimdi aynı yerdeyiz bi şey söylemeyecekse aramaz aramam... Aramız iyi mi kötü değil ama eskisi gibi de değil... çok atıştık çok tartıştık çok kırıldık ama kız kardeş işte vazgeçilemiyor. Düşsem elimden ilk ablam tutar gerçekten iyi bir abladır ama benim içsel kırgınlığım var belli konularda beni yalnız bıraktığı için...

Back
X