- 24 Şubat 2017
- 359
- 413
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel bunları yapalim ben dokuz gibi falan yapicam yeni yemek yedim
MerhabaMerhaba elif :)
Ay yumurta sevmiyorum sut peynir yogurt tamamdir yumurta 1tane yerim daha fazla yiyemem hic sevmiyorum :SBen de gunde 3 yumjrta bir kase yogurt bir bardak süt peynir tavuk yiyorum beslenme olmazsa evet sonuc goremeyiz hatta olan kaslar da parçalanır ve sarkma yasariz maalesef
A Anais watersoonKizlar bu arada ilk gunumuZ fotograf cekmeyi unutmayin after before yapariz farki daha net görürüz![]()
Araştıralım iyice aynı değerse Başka hangi besinlerde alabilsin protein ihtiyacını. Whatsap işine cvp vermedinizAy yumurta sevmiyorum sut peynir yogurt tamamdir yumurta 1tane yerim daha fazla yiyemem hic sevmiyorum :S
Sadece beyazini da yesen olur proteini orda zatenn. Mercimek badem balik ...Ay yumurta sevmiyorum sut peynir yogurt tamamdir yumurta 1tane yerim daha fazla yiyemem hic sevmiyorum :S
YessKizlar ben whatsap kullanmiyorum burdan devam edelim
Ozel mesajla da grup acabiliyoruz oyle de yapariz bir baslayalim da
9da basliyor muyuz![]()
Bol bol su, hergun sut yogurt kuruyemis kizlar birazdan fotografimi da cekicem before after yapmak icin
Sanki daha yuvarlaklasmis gibime geldi kesinlikle boxerli fotoda daha guzelBaksırlı olan 1 ay sonraki sizce değişim var mı? Bence Yok gibi. Bana ait bu Arada fotoğraf
Gerçekten mi . Ben farkedemiyorum yaSanki daha yuvarlaklasmis gibime geldi kesinlikle boxerli fotoda daha guzel