ABREKA'nın erken başlayan çeyiz hazırlığı

Kuzum banyo seti aldın mı?
Ben tencere, çatal bıçak, tabaklar, kahvaltı takımı falan schaferden alacağım güzel kaliteli.

Teyyy Allah'ım kız bunlar ne keşke hiç bakmasaydım, evlenmesek daha iyi

Cok tesekkurler sedam
Anneme de aldik pizza falan yaparken konserve misiri falan suzuyorum iyi oluyor bu küçükler

Kuzum banyo seti aldın mı?
Ben tencere, çatal bıçak, tabaklar, kahvaltı takımı falan schaferden alacağım güzel kaliteli.
Bebisim iste yemek takimim, tencere ,cbk takimim ,Banyo setim yok tek eksigim ama ben karacanin modellerini cok seviyorum ona da deseni makineye atinca siliniyor falan dediler

Teyyy Allah'ım kız bunlar ne keşke hiç bakmasaydım, evlenmesek daha iyi
Ben bunlari 2senede aldim heralde daha da cok var da nette fotosunu bulamadiklarim var mahallenin zuccaciyesinden falan aldiklarimi bulamadim nette

Bebisim iste yemek takimim, tencere ,cbk takimim ,Banyo setim yok tek eksigim ama ben karacanin modellerini cok seviyorum ona da deseni makineye atinca siliniyor falan dediler
Bu konuya birşey diyemem pek bilmiyorum. Ben banyo setini mutfak seti ile benzer alacağım biraz takintim var da biraz

Ben bunlari 2senede aldim heralde daha da cok var da nette fotosunu bulamadiklarim var mahallenin zuccaciyesinden falan aldiklarimi bulamadim nette
Patikler, şallar , masa örtüsü takımları vb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…