Gsm operatörü mü, her şey beklerim onlardan..
Mesela böyle absürd şeyler geldi mi senin başına da?
Ben 30 lira kontör yükledim, 0 göründü sonra 15 tl oldu sonra 5 tlye düştü sonra 25 tlsi geldi tövbe yarabbim
Daha bi kaç gün önce annemi aradım öncesinde kaç dakikam kalmış diye mesajla öğrendim 35dakikam vardı annemi aradım ve 7 dakikada kapandı mesaj geldi yüzde yüz kullandınız diye:-/ sinir bir durum
Kardeşimin hattı benim adıma, 'benim talebim üzerine' hattı iptale alıp, aramaya kapattılar bugün..
Hat benim üstüme, elimde telefon mal gibi bakıyorum hangi talep diye..
5-6 kişiyle konuştum, yok öyle bişey diyorlar.. Yahu arama yapamıyoruz diyorum. Sonra işini yapan biri çıktı da düzeltti ama günümü yedi.. Tam üstüne geldi bu konu.. Bu aveada..
Kardeşimin tl li hattı vardı yine.. Çocuğa para yüklerdik. Biz mesaj hakkı yapasıya kadar parası biterdi..
Şuna kestik, buna kestik demeden, şak diye.. Çok acele edersek, mesaj yapardık, kalanı alırlardı.. Hayır açıklama da yapmıyorlar.. Deyin hele nereye gidiyor bu paralar, aldığınız bişey vardır diyorlar.. E tamam varsa kapayın daha para almasınlar diyoruz, hmm görünmüyor diyorlardı.. Bu turkcellde.. Güya aveya geçtik, aramalara bile kapandı..Cidden asabım bozuk..
gün aşırı mail adresiniz bizde kayıtlı değil diye mesaj yolluyorlar. size de mailinize de diyesim geliyor artık :2:
Talep etmeden mi kapadılar yani
Ay bende de bir avea bir turkcell var şükür turkcellden çekmedim de bu kendi kendine sms yiyen hattım avea
Yok bakıyorum yani tek mesaj attığım hat eşiminki tövbeler olsun
Tam yarana parmak bastım desene ay güldüm ya kusura bakma ama komik
Bazen eşim arıyor telefonun neden kapalı diye hiç de kapatmam ama kapalı gibi oluyormuş
Yok yavru ne kızıcam bende gülüyorum..
Gsm deyince saçlarım dikenleşiyor..
Aveadan çekiyoruz sanırım ya, bekliyorum faturayı da bu ay geçirirler kesin, oldu mu tam oluyor..
Bana da şu soruyu cevaplayın 100 dk kazanın falan diyor
Ama seninki normal bir şey adamlar bilgi talep ediyor
Ben hala 400 mesajımın nereye gittiğini merak ediyorum acaba uyur-mesaj-yazar falan mıyımbi de üstüne siliyorum herhalde
Geri verin yediğiniz telelerimizi
Mesajlarımı geri istiyorum ya
İyi bari tek yaşayan ben değilmişim :26:
ben mail adresimi kaydettirdim turkcelle, ilk mesaj yolladıklarında cevapladım hediye internet verdiler.
hergün yollayıp bizde yok diyorlar.
saçma sapan meseleler ya
Aradın mı müşteri hizmetlerini ya?
Cidden 400 mesaj çook.. Yani 10-20 olsa anlıcam da.. 400 be abi..
Aramadım kontörüm yok :26:
Yükleyip arayacağım da eşim de bozuldu accık ondan dert edindim mesaj atmadan nasıl bitiyor falan gibisinden inandı ama
Aaaa dur dur.
Arama..
Online işlemlerden baksana..
Mesajın içeriği yok ama, kime gittiği falan var orda açık açık.
Aveaydın dimi?
Evet canım daha dün baktım zaten hepsine
dertli olduğum bir konu :) bende erkek arkadaşıma attığım mesajın başı benim mesajım sonuna başka mesaj eklenmiş saçma sapan ama baya olay yani öyle harf sayı falan değilherşey beklenir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?