İşte, iş şimdi karıştı..
Resmen uçmuş gitmiş öyleyse.
Saçma sapan işler vallahi ya..
En iyisi müşteri hizmetlerini aramak
Bunu da örnek bulmak için açtım işte kendimi rahatlatıyorum
Belki kopyala yapıştır yapmışsındır yanlışlıkla?
Ben bir kere konuşurken araya başka birinin sesi girdi
yok yok hatta mesajları kıyasladık attığım mesaja bakıyorum birde gidene bakıyoruz yok mesajın başı sevgi dolu sonu ayrılık hüsran kırgınlık
Onuda yaşadım babam aramış bi adam çıkmış bakıyorum isim sen ses başkası sonra kapayıp tekrar aradığında ben çıkmışım cinayet sebebi gsm hataları ben hiç birşeye şaşırmıyorum artık
Ay iyi bari ben bunları okutayım eşime de görsün atmadım başka kimseye mesaj ya aaa
Baban baya şok olmuştur orası kesin
okut okut neler olmuyor ki şaşırmamalı ama hattın dışında bir hattan müsteri hizmetlerini arayıp sorgulayabilirsin eşinden falan:) sorma birde o gün arkadaşımda kalmaya gitmiştim adam açınca kalbime iniyordu demişti
Tamam sabah sorgularım artık
Gerçi geri vermezler mesajlarımı biliyorum alınan mal gidiyor işte hatlarda
Neler düşünmüştür adamcağız yazık
Kocaya kaçtı demiştir
kısa süreli bir kalp çarpıntısı yaşatmış işte mesaj geri gelir mi bilmiyorum ama tl geri gönderiyorlardı bi ara haberim yoktu mesaj geldi haksız yere almışız inceledik deyip tl aktarmışlardı kim dedi incele ne yaptılar bilmiyorum birde twitter hesabın varsa aveayı etiket yapıp sorununu yazarsan geri dönüyorlar 1 yıl önce arkadaşım etiket yapıp saydırmıştı yardımcı olalım diye dört dönüyorlardı
Twitterım yok ama böyle durumlarda şikayetvar mı şikayetim var mı öyle bir site vardı oraya yazabilirsin hemen geri dönüyorlar ödleri kopuyor herhalde
Ben kamil koçu şikayet etmiştim 3 kere aradılar 3ünü de açmadım, trip mi yaptım nedir
Ay olabiliyormuş demek ki sormadınız mı nerde 28 dakikam benim diye
Hayır yani mesajlaştığım tek insan da eşim
O da böyle çabucak bitemez
Belki kopyala yapıştır yapmışsındır yanlışlıkla?
Ben bir kere konuşurken araya başka birinin sesi girdi
Bizde yaklaşık 4 sene önce vodafone'ın şirket hattını kullanıyorduk. O zaman nişanlıydık.
Kod ile arama oluyordu. Yaklaşık 1 hafta boyunca hatlar birbirine girdi.
Ben nişanlımı arıyorum bi adam çıkıyo aradan 5 dk. geçiyo nişanlım arıyor aşkım diye açıyorum karşıda kadın
Neyse ki şirket hattı sahipleri olarak olayı benimsemiştik. Yanlış olduğunda ay yine yanlış oldu ne oldu bu vodafone'a böyle yaa diye dertleşip kapatıyorduk
Ben gsm şirketlerinden herşeyi beklerim yani[/QUOTEBunun bir değişi yıllar önce bizim de başımıza gelmişti cepten babamı arıyoruz ist den bir adam çıkıyor,ist deki adamı arayanların karşısında babam çıkıyor iki tarafında hattı birbirine karışmıştı o zamanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?