Absürd GSM hataları yaşayan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki kopyala yapıştır yapmışsındır yanlışlıkla?

Ben bir kere konuşurken araya başka birinin sesi girdi

yok yok hatta mesajları kıyasladık attığım mesaja bakıyorum birde gidene bakıyoruz yok mesajın başı sevgi dolu sonu ayrılık hüsran kırgınlık
Onuda yaşadım babam aramış bi adam çıkmış bakıyorum isim sen ses başkası sonra kapayıp tekrar aradığında ben çıkmışım cinayet sebebi gsm hataları ben hiç birşeye şaşırmıyorum artık

Ay iyi bari ben bunları okutayım eşime de görsün atmadım başka kimseye mesaj ya aaa

Baban baya şok olmuştur orası kesin

Ay iyi bari ben bunları okutayım eşime de görsün atmadım başka kimseye mesaj ya aaa

Baban baya şok olmuştur orası kesin

okut okut neler olmuyor ki şaşırmamalı ama hattın dışında bir hattan müsteri hizmetlerini arayıp sorgulayabilirsin eşinden falan:) sorma birde o gün arkadaşımda kalmaya gitmiştim adam açınca kalbime iniyordu demişti

Tamam sabah sorgularım artık
Gerçi geri vermezler mesajlarımı biliyorum alınan mal gidiyor işte hatlarda
Neler düşünmüştür adamcağız yazık
Kocaya kaçtı demiştir

Tamam sabah sorgularım artık
Gerçi geri vermezler mesajlarımı biliyorum alınan mal gidiyor işte hatlarda
Neler düşünmüştür adamcağız yazık
Kocaya kaçtı demiştir

kısa süreli bir kalp çarpıntısı yaşatmış işte mesaj geri gelir mi bilmiyorum ama tl geri gönderiyorlardı bi ara haberim yoktu mesaj geldi haksız yere almışız inceledik deyip tl aktarmışlardı kim dedi incele ne yaptılar bilmiyorum birde twitter hesabın varsa aveayı etiket yapıp sorununu yazarsan geri dönüyorlar 1 yıl önce arkadaşım etiket yapıp saydırmıştı yardımcı olalım diye dört dönüyorlardı

Son düzenleme:

Twitterım yok ama böyle durumlarda şikayetvar mı şikayetim var mı öyle bir site vardı oraya yazabilirsin hemen geri dönüyorlar ödleri kopuyor herhalde

Ben kamil koçu şikayet etmiştim 3 kere aradılar 3ünü de açmadım, trip mi yaptım nedir

öğrendiğimm iyi olduu gece gece güldüm iyi yapmışsın

Ay olabiliyormuş demek ki sormadınız mı nerde 28 dakikam benim diye
Hayır yani mesajlaştığım tek insan da eşim
O da böyle çabucak bitemez

Yok sormadım çünkü o gece 12den sonra yeni dakikalar gelecekti yoksa arardim müşteri hizmetlerini. Çok oluyor böyle:-( birşey değil ben 35 dakika var diye rahat rahat konuşurken telefon elimde sap gibi kalakaldım:-D heyecanla birşey anlatıyordum tamda

ben garantilemek icin kendi mesaj sayıcımı her ay sıfırlıyorum...
ama kafadan 300-400 olması gerek diyorsun.
operatoru ara sorunu bildir. ayrıca internetten kullanım bilgisine ulasılmıyor mu?

şikayet vardan gerçekten dönüş oluyor ben çamaşır makinesi almıştım x markadan. benden kurulum ücreti istediler. direk şikayet vara yazdım paşa paşa geldiler kurdular. ne yolsak kardık diyorlar resmen

lisedeyken bi çocuk arkadaşıma açılmış kızda bana anlattı hepsini sonrada sakın çocuğa söyleme sana söylediğimi kimseye söylemicem diye söz verdim dedi çocukta bizim sınıfta bende numarasıda vardı neyse arkadaşla o gün konuştuk bitti gitti bende mesajları sildim tabi aradan 3 ay geçti ve o sildiğim mesajlar yani kızın olayı anlattığı mesajlar çocuğa gitmiş arkadaş söyledi sen niye gönderdin mesajları diye ama ben şok oldum ben o mesajları sildim 3 ay niye saklayım geri çocuğa gönderiyim ki dedim öyle kötü bi duruma düştüm ki insan kendisini suçlu hissediyo hala anlamış değilim sildiğim mesajlar 3 ay sonra bide başka kimseye değilde özellikle o çocuğa nası gidebiliyo

Belki kopyala yapıştır yapmışsındır yanlışlıkla?

Ben bir kere konuşurken araya başka birinin sesi girdi

Son cümleyi okudum ve kalp krizi geçirdim sanırım Hiç başıma gelmedi böyle bir şey,gelirse naparım bilemiyorum. Arkadaşıma heyecanlı heyecanlı bir şey anlatırken arkadan birinin '3 kilo domates' dediğini düşündüm de,yok yani krize girerim.Mesaj konusunda da whatsapp kullandığımdan beri sıkıntı yaşamıyorum.

Bizde yaklaşık 4 sene önce vodafone'ın şirket hattını kullanıyorduk. O zaman nişanlıydık.
Kod ile arama oluyordu. Yaklaşık 1 hafta boyunca hatlar birbirine girdi.
Ben nişanlımı arıyorum bi adam çıkıyo aradan 5 dk. geçiyo nişanlım arıyor aşkım diye açıyorum karşıda kadın

Neyse ki şirket hattı sahipleri olarak olayı benimsemiştik. Yanlış olduğunda ay yine yanlış oldu ne oldu bu vodafone'a böyle yaa diye dertleşip kapatıyorduk

Ben gsm şirketlerinden herşeyi beklerim yani

daha dün gece bu sorunu yaşamış biri olarak çok dertliyim çook

senelerce turkcel kullandım en ufak bi sorun yaşamadım hep diğer operatörlere göre pahalı oldugunu düşünüyordum evet ama en azından hakkını veriyordu kendi adıma once sene hiçbi sorun olmadı

sonra şeytana uydum dakika msj bollugu açısından vodafoneye geçtim ilk faturam 30 lira gelmesi gerekirken 120 küsür geldi o kadar araştırdım ettim hiç bi sonuç alamadım paşa paşa ödedim

en son olarak geçen ay aveaya geçtim woops üyesi oldum. hattımda 26 lira vardı. dün gece yenilenmesi gerekiyordu paketimin. bi baktım 23 lira kesildi hah dedim yenilendi hattımda 3 lira kaldı. 5 dk sonra msj atıyorum yok gitmiyor. arıyorum hattınızda bakiye yok diyor. bi baktım 3 lirada gitmiş 0 kalmış hemde hiçbi şekilde paket falan yenilenmeden çıldırdım uyuyamadım gece boyunca sinirden resmen dalga geçer gibi. neyseki sabah bi baktım düzelmiş paketim yenilenmiş ama o 3 lira nereye gitti hala bilmiyorum ayrı bi ücret kesilcek bişi yapmadıgıma da eminim bu gidişle tekrar turkcel yolu gözüküyor bana yoksa verem olacam

GSMdiyince bana bir şeyler oluyor. Sinirlerim tepeme çıkıyor O kadar çok şey başıma geldiki hangi birini yazsam bilmiyorum.

Bir keresinde faturalı olmayan hattıma 500 TL fatura kesip üst üste 5-6 mesaj atıp şubelerine gittiğimde böyle bir mesaj atılmadığını iddia ettiler Kendi kendime zevk olsun diye 500 TL borç çıkarıyormuş muamelesi gördüm

30 TL yükledim saniyeler içinde - lere indi o giden TL lerdende haber alınamadı malesef
Hemde bu 3-4 kere başıma geldi müşteri hizmetlerini arıyorum bana oyun indirmişsin diyorlar ama oyun falan da indirilmemiş. En azından oyun indirilse boşa gitmezdi tlciklerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…