- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Dün görümcemdeydik ve böyle bir mesele geçti aramızda. Bana sürekli '' Ayy aç kuzucuk ya ben kıyamıyorum kızlarıma verirdim bir şeyler Ayyy aç yaa yazık ama" vs gibi şeyler söyledi. Her defasında uyardım ve o dinlemedi o kadar sinirliyim ki. Doğrusunu mu yapıyorum diye sormak için açmadım aslında o kadar sinirliyim ki birilerine anlatmam lazımdı artık. Beslenmeye gelince kızım 3 öğün besleniyor. Kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeği. Aralarda meyve ve badem ceviz kuru inzir hurma vs yiyor. Görümcem buna aç kalmak diyor Ayyy hiçbir şey yemiyormuş. Mesela dün 7 de onlarda yemek yenecekti fakat gecikti bende 7nde yemek yediği için kızım yedirdim ve bana dönüp "" aaaa bak hepsini yemiş neden çünkü aç aaaayy yazık " dedi sanki işkence yapıyormuşum gibi hepsini yedi dediği de şu biraz çorba birkaç yudum köfte ya anlam veremiyorum neden insanlar bu kadar karışıyor moral bozuyor ki ben her şeye zaten takılan birisiyim. Onlarla normalde görüşen birisi değildim kızımda çok karıştıkları için aramız bozuldu o zamanlarda şimdi hadi hala sevgisi kuzen sevgisi vs yaşasın kızım diye ses etmiyorum ama sıkıldım ben ya çok sıkıldım her defasında onlara hak vermemi beklemelerinden sıkıldım.