Aç bırakıyormuşumdur

Beni bi misafirlik ortamında darladılardı böyle, ben de artık laf çaktımdı dayanamayıp; sürekli sürekli söylenince artık insanın asabı bozuluyor. Giydirdimdi lafı sonunda; hatta o günü buraya bile yazmışım, o kadar sinirlendirmişler:

Siz de çakın lafı geçin, makaraya sararak; "Hee aç bırakıyoz, yine de ölmüyor çocuk biz de şaşkınız" filan diye.

Bana anneliği mi öğreteceksin? Gayet sağlıklı, akıllı yetiştiriyorum. Ben kendimi seninle kıyaslamıyorum bile, senin çocuğuna, eşine işine karışmıyorum artık bu edepsizlik ama dersiniz. Tekrar karışırsa “ sen kendi çocuğuna ne istiyorsan yaparsın, lütfen çocukla ilgili yorum yapma, çok ayıp oluyor “ dersin.

Benim kaynana görümce de aynı. Ve sizin kız aralarda da yiyormuş benimki de 3 öğün ama arada pek bişi yemez. Bazen 2 öğün yer. Demek bizimki gibi olsa topa tutacaklar 😠 onlar der demez cevabını verin. Gerçekten sindirme kelimesi varya cevap vermedikçe onların bu ignemeleri artık normal gibi algılanıyor ve öylece bakıyoruz artık cevabını vermeyi öğrendim 9 yıldan sonra😒
2 aylik bebeğimi kucagina aldı annen sizi sabah ezanından bu yana beslememis anlaşılan dedi. 2 aylık 2. 3 saate bir beslenmesi lazım ki besliyorum. Yok canım dünden beri beslemiyorum dedim. Kendileri mükemmel ya bizi begenmezler.

Nereden anlamış acaba kucağına alınca? :KK70:

Biz çocukken civcivlerimizin kursağına bakardık şiştiyse doymuşlar demekti. Bebeğinizin kursağına baktı zaar :KK70:
Bir daha derse bunu söyleyin bence..

Nereden anlamış acaba kucağına alınca? :KK70:

Biz çocukken civcivlerimizin kursağına bakardık şiştiyse doymuşlar demekti. Bebeğinizin kursağına baktı zaar :KK70:
Bir daha derse bunu söyleyin bence..
Tam kayinvalideye göre bir cevap ilk fırsatta diyeceğim 🤭🤭

Kıskançlığından yapmıştır. Bazı çocuklar yemez ırım kırım eder ya sizin evladınız ne güzel yemiş. Çekememezlikten aç diyor. Hiç umursamayın.
Aslında normalde yemiyor yemediği için buradaki bayanların görüşlerini almıştım ve doğruyu bulmuştum yesin diye hep veriyordum şimdi mesela çok yemiyor ama 2 kaçıkta olsa sebze yiyor

Böyle insanlar zaten siz takılın diye yapıyordur.
Takılmayın. Şaka yollu çocuğumu aç bırakmak bir mutluluk gibilerine. Laf söyleyin geçin.

Bir dahakine kahkaha atarak "ay x (veya ne diye hitap ediyorsanız) senin iştahın ne zaman kapanacak asıl? Herkesin midesini kendin gibi sanıyorsun. Her daim açsın. Bir damla çocuğun midesiyle kendininkini bir tutma. Çocuğumun aldığı besin normal de, senin ki bir tuhaf" deyip işine bak..
Bırak ona dert olsun. İnsanlar sen asil davrandıkça susmaz..
Bu güne kadar çok cevap vermedim verdiklerimde de arkamdan konuşmuşlar dün onunda itiraf etti zaten oradan da kızdım hatta eşime bile söylemişler bana kızıp kızıp Allahtan aklı başında bir adam da dolmamış bana

Evet reis ac bırakıyorum günde üç posta da şiddet uyguluyorum bazen baktım hırsımı alamıyorum sokakta falan yatıyorum deseydin..
Belki anlar susardı

Takılma görümceye illa bir şey söylerler. Benim kızım da iştahsız doktora götürmüştük 9 aylıkken doktor her beslenmesinin arasında 4 5 saat olacak demişti bu da 4 öğün yapıyordu. Ara öğünleri yemeği yedikten 2 saat veriyordum. Zorlamıyordum mesela kahvaltısını yedirmeye çalışıyordum yemiyorsa kaldırıyorum üzerine 4 saat koyup öğle yemeğini yediriyordum inan çok işe yaradı şimdi zorlanmadan yiyor. Başlarda aç diye üzülüyordum ama düzene girdi.
Bende öyle yapıyorum bu yüzden görümcem bunu diyor yemezse de bir öğünü arada hurma meyve vs yiyor ama bu aç kal akmış Ayyy yazıkmışş

Benim kaynana görümce de aynı. Ve sizin kız aralarda da yiyormuş benimki de 3 öğün ama arada pek bişi yemez. Bazen 2 öğün yer. Demek bizimki gibi olsa topa tutacaklar 😠 onlar der demez cevabını verin. Gerçekten sindirme kelimesi varya cevap vermedikçe onların bu ignemeleri artık normal gibi algılanıyor ve öylece bakıyoruz artık cevabını vermeyi öğrendim 9 yıldan sonra😒
2 aylik bebeğimi kucagina aldı annen sizi sabah ezanından bu yana beslememis anlaşılan dedi. 2 aylık 2. 3 saate bir beslenmesi lazım ki besliyorum. Yok canım dünden beri beslemiyorum dedim. Kendileri mükemmel ya bizi begenmezler.
Ya cidden terbiyesizler ya valla. Onlara kocaman bir sananeeeee denek istiyorum sizeneeee

Bende öyle yapıyorum bu yüzden görümcem bunu diyor yemezse de bir öğünü arada hurma meyve vs yiyor ama bu aç kal akmış Ayyy yazıkmışş
Midesi çuval değil seçiçş benim evladım öyle herkesin çocugu gibi ne bulursa yemez deyin. Allah akıl fikir versin demek kendi çocuklarını bile isteye aç bırakır. O potansiyel var ki düşünüyor.

Beni bi misafirlik ortamında darladılardı böyle, ben de artık laf çaktımdı dayanamayıp; sürekli sürekli söylenince artık insanın asabı bozuluyor. Giydirdimdi lafı sonunda; hatta o günü buraya bile yazmışım, o kadar sinirlendirmişler:

Siz de çakın lafı geçin, makaraya sararak; "Hee aç bırakıyoz, yine de ölmüyor çocuk biz de şaşkınız" filan diye.
Aslında söylemek lazım çünkü tatlı dilden anlamıyorlar ya valla. Bu dediğinizi söylücem hoşuma gitti

Teyzemde böyleydi çocuk sürekli açtı ona göre şimdi on yaşında obez oldu maalesef sizlik değil sıkıntı alınmayın onlardaki takıntı

Bana anneliği mi öğreteceksin? Gayet sağlıklı, akıllı yetiştiriyorum. Ben kendimi seninle kıyaslamıyorum bile, senin çocuğuna, eşine işine karışmıyorum artık bu edepsizlik ama dersiniz. Tekrar karışırsa “ sen kendi çocuğuna ne istiyorsan yaparsın, lütfen çocukla ilgili yorum yapma, çok ayıp oluyor “ dersin.
Bir kez böyle bir şey demeye kalktım dedim hatta bana aaayayyy yanlış anladın ama sen beni ben iyilik olsun diye diyprum dedi beni kötü düşünen birisi haline soktu

Aldırış etmiceksin aslında böylelerine yokmuş gibi davrancan ama eşin arada kalıyor sonra he he diyip geçiyorum bende
Eşim zaten çok arada kalıyor bu konuşmanın daha öncesi de vardı ama söylemedim ben buarada benim davranışlarımı eşime söylüyorlarmış ağzından kaçırdı ben onlara yakın davranmıyorum onun için bla bla bla

Midesi çuval değil seçiçş benim evladım öyle herkesin çocugu gibi ne bulursa yemez deyin. Allah akıl fikir versin demek kendi çocuklarını bile isteye aç bırakır. O potansiyel var ki düşünüyor.
Genel anlamda benş eleştirir zaten belkide bu ondan kaynaklı bir durum kendince yanlış mesela küçük kızım için yeleklerinş ütülemiyormusun aaaa ben ütülerdim mamasını kaynamış ılınmış sudan yapardım dedi bir kez yani amaç eleştirmek

Back
X