benim ayni mahallede arkadasim var cocukluk arkadasim ben ayni mahalleye evlendiyim icin arkadasimi herzaman eskisi gibi goruyorum arkadasim cok guzel kiz ne makyaj ne suslenmesi lazim okadar guzel bi dugune gitsek herkez ona bakiyor arkadasimda iyidir agir basli ama esimden kiskanmaya basladim sanki esim onu cok beyeniyor ben oyle hissediyorum mesela birkere esim bana....bugun munubuse cok guzel bir kiz bindi bi baktim senin arkadasinmis dedi ben cok tohaf oldum ve birsey demedim birkerede arkadasim ve baska arkadasim beni alip alis verise gitcez arada olsa benim esim ben biyere gittiyimde balkona cikar ve arkamdan bakar beni almaya geldiler ve arkadasim cok hos giyinmis ve esim balkona cikti ve arkadasimi assadan yukariya kadar suzdu ben cok tohaf oldum belki esim bana oyle bakmamistir arkadsim bi komsumuzu gorunce onunla konusmaya daldi ve esim dahale onu suzzuyordu ben birsey demedim....birkerede carsiya esimle ciktik ve arkadasimmin dikilecek pantolunu almayada gitcez ve almaya gittik satici hatirlayamadi ve ben arkadsimi tarif ettim saticida evet hatirladim hos bir bayandi dedi esimde evet hos bi bayandi ben cok sinirlendim hemen atlamasi canimi sikti o an onun gibi kucuk seyler acaba ben yanlismiy dusunuyorum gucune giden birincisi arkadsim
ikincisi cok guzel bir kiz acaba yanlismi dusunuyorum birde siz yorum yapin siz ne dusunursunuz bu durumda :uhm::uhm::uhm:
ikincisi cok guzel bir kiz acaba yanlismi dusunuyorum birde siz yorum yapin siz ne dusunursunuz bu durumda :uhm::uhm::uhm: