• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba aldatlyor muyum?

msj tam olarak suydu
cnm abim neti cekti k.b yarın grs iyigeceler

ordaki canım abim değil,

canım,abim neti çekti

oo ozaman işler değişir
kendinden 10 yaş büyük birine abi değil de
canım diyebiliyosa
ya aralarında cidden bi samimiyet var yada eşin yaşını kızdan gizliyor.
yani her halukarda bu işte bir bit yeniği var..

benim sifremle okey oynamıs orda tanısmıslar bundan 1 ay önceye kadar msn sifresini biliyordum ama deisti bunun icinde tartıstık ama ozaman üstüne gitmemistim olayın acaba yeni hattı o kızlamı konusmak icin aldı yoksa baska biriylemi konusuyor ben kızın fotosunu gördüm ve bana rakip olacak bi güzelligi yok icim rahatlad biraz ama erkeklerin isi bellimi olur ben bu hattaki tlf görütügü noları nasıl bulabilirim 3 gündür onla ugrasıyorum ama sinirden dısarı cıkamadım bir türlü

cnm sen kaç yasındasın merak ettın bıde eşin kaç yaşında.nasıl evlendininz.lutfen yanlış anlama sadce merka ettım

benim sifremle okey oynamıs orda tanısmıslar bundan 1 ay önceye kadar msn sifresini biliyordum ama deisti bunun icinde tartıstık ama ozaman üstüne gitmemistim olayın acaba yeni hattı o kızlamı konusmak icin aldı yoksa baska biriylemi konusuyor ben kızın fotosunu gördüm ve bana rakip olacak bi güzelligi yok icim rahatlad biraz ama erkeklerin isi bellimi olur ben bu hattaki tlf görütügü noları nasıl bulabilirim 3 gündür onla ugrasıyorum ama sinirden dısarı cıkamadım bir türlü

şeytan çirkin severmiş bacım. hülya nerde feraye nerde, sorarım..
sen pabuç bırakma bu işe.. dora arkadaşımızın bi konusu vardı o çok güzel yola getirdi adamı, bulursan oku..

feraye tanyolaç ta hülya avşardan çirkin bir kadın..
bunun güzellikle çirkinlikle alakası yokki:1no2:

ben kızın fotosunu gördüm ve bana rakip olacak bi güzelligi yok icim rahatlad biraz

bu rahatlığa şapka çıkartıyorum ben...olamaz heralde değilmi?bu iş bende inandırıcılığını yitirmiştir...

ben 21 esim 27 yasında biz severek evlendik ve hala ilk günkü gibi cok seviyorum ama bu olaylar cok yıprattı beni bitirdi tam olarak ispatlaya bilsem bu olayı esimle hic konusulmuyor iletisim kuramıyorum hemen agresiflesiyor her soruma soru ile karsılık veriyor hat buldum cebinde diyorum demek sen cebimi karıstırıyorsun diyor kimle konusuyordun ozaman diyorum kimse ile die cvp veriyor ispatla diyor ah bi ispatlaya bilsem o kızı bi bulsam 2 sinide parcalıcam

erkekler o kadar maymun istahlı kı dunyanın en guzeli bile olsan gider baskasına bakarlar o yuzden sakın bunu guzellikle baglastırma cnm

Kirpiye yavrusu pamuk gibi gelirmiş. Sizin o kızı güzel bulmamanız eşinizinde güzel bulmadığı anlamına gelmesin. Kusura bakmayın ama eşiniz bir kızla msn de görüşüyor ve siz ses çıkartmıyorsunuz. Baştan tavrınızı koymalıydınız. Eşinizin hareketleri tabiki şüphe götürür cinsten. Ben olsam irdelerdim altından bir şeyler çıkacağa benziyor.

canım 16yaşında bir kız için
26yaşında bir erkek çok abes gelmez

sonuçta eşin genç yani

ve kız güzel değil diyorsunda bu işler güzele çirkine bakmıyor
erkekler hep karılarından yaşlı yada çirkin kadınlarla birlikte oluyorlar

haram herzaman tatlıdır

ya cebinde gizli bir hat var,
msn şifresi değişmiş,
kız buna canım diyo,
eşin sana açıklama yapamıyor,
kızı erkek olarak kaydetmiş

sen daha ne arıyorsunki yani

seni gaza getirmek yada üzmek değil amacım
özür diliyorum ama gerçekten burda bir problem var bence

evet bunun guzellıkle ufaktan bı alakası yok. seytan cırkın seveer lafına cok katılıorum ya da Allah cırkın sansı varsın laflarına. kızın numarasını almadın mı mesajı okudun da

arkadaşlar lütfen yardım edin yorumlarınıza cok ihtiyacım var 3 gün önce gece yataktan kalktım ve esim oturma odasında tlf görüsmesi yapıyordu beni gördü kapattı hbende anlamamazlıga vurdum ertesi gün ceplerini karıstırdım ve bi hat buldum sifresi yoktu hatta girdim ama hic bir kayıt yoktu esim kalkınca nunla konusmay denedim bi acıklama istedim ben kimseyle konusmadım dedi vpeki hat neden aldın die sordum esim ben hat almadım ark hat dedi neden ark hat aldın die sordum isim var dedi ne isin var dedim herseyi sana sölemek zorunda deilim dedi ve baya bi tartısma yasadık ben seni aldatmıyorum elinde delil yok diyor bi hat icin beni suclayamazsın gii acıklamalar yapıyor dünde cep tlf bi msj geldi cnm abim ceti cekti k.b yarın grss iyi geceler bunu sordum ya o kücük bi kız neten konusuyoruz ben bi kac kez görmüstüm konustuklarını ama kız daha 16 yasında die sesimi cıkartmadım ya kafam cok karısık insan kendinden 10 yas büyük bir erkege cnm dermi? aksam üzeri oturma odasındaydım kalktım salona gittim balkonun camını örtücektim baktım balkonda yine tlf elnde dedim ver tlf bana vermedi kavga cıkartıp evden gitti yarım saat sonra geri geldi ark lar kafam cok karısık yorumlarınıza cok ihtiyacım var lütfen görüslerinizi yazin :(:sinifsinif::sinifsinif:

:sinifsinif:

haydaaaaa bu erkekler hep arkadasimin yalanlarimi söyler, kücük cocuklar gibi ya, ben yapmadim arkadasim yaptimirmirmirmir
bise diyemeyizki canim gercekden aldatiyormu diye ama niye gizli gizli konusuyo telde, bide msn gecmisine baksaydin ne konusuyolar o kizla:umursamaz:

uyelik tarihiniz bugun gorunuyor ozel degilse birsey sormak ıstiyorum acaba bize bunu sormak için mı uye oldunuz

ben sizin yazılarınızı daha önceden okuyordum bebek yapmayı deniyoruz ve 5 ay önce düsük yaptım bununla ilgili konuları okuyordum ve güzel cvplar gördüm ve bu kafamdaki karmasayı kimse ile konusamıyorum sizin yardımcı olacagınızı düsündm üye olmak istedim ve cvplarınız icin cok tesekkür ederim

pcsınde ıletılerını onun bulamayacagı bı yere kaydet sora gec gec oku kı okumana gerek yok aslında. bı de ne zaman evlendınız

haydaaaaa bu erkekler hep arkadasimin yalanlarimi söyler, kücük cocuklar gibi ya, ben yapmadim arkadasim yaptimirmirmirmir
bise diyemeyizki canim gercekden aldatiyormu diye ama niye gizli gizli konusuyo telde, bide msn gecmisine baksaydin ne konusuyolar o kizla:umursamaz:

nasıl bakılıyor cnm bi yazasan sevinirim

ben olsam kesin ve kati olurdum,

bir daha o kızla görüşmüyorsun
değil o kızla bi daha netten kimseye numaranı vermiyorsun

bu hattı kırıp at,

yok olmaz derse daha sert ol ve olmaz dediğine göre benden daha önemli demekki de
sonrasında ben kapıyı çarpar çıkarım (çünkü aldattığına emin olurum,ki aldattığına inanmam için şuana kadar olanlarda bana yeter)

ama sana bunu yap diyemem

Back
X