- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.103
- 408
- Konu Sahibi kavanoz_kapagi
-
Nasi yani annen sevgilinle ayni evde kalmani normal mi buluyor? E o zaman senin onun memleketine gitmene de bi sey demesinMerhaba arkadaşlar, bir senelik bir ilişkim var,ancak aynı şehirde değiliz,fakat bir çok kez görüştük ve günlerce beraber de kaldık. O en son eylülde benim yanıma geldi ve kaldı şimdi ben de onun yanına yani memleketine gitmek istiyorum. Anneme bunu söyleyince gitmemin hoş olmayacağını,sevgilimin gözünde değerimin azalacağını ve kendi şehrime dönünce ilişkimizin en fazla 1-2 ay süreceğini söyledi,önce o bize gelsin ondan sonra sen git dedi,malesef erkekler sevgilileri yanına gidince değerleri azalıyormuş... Böyle şeyler söyledi yani,bende şimdi gitmekle gitmemek arasında kaldım,çok karasızım. Annemin dedikleri çok saçma geliyor bana ama sonuçta annem olduğu için kafam karıştı. Nolur siz de yorum yazın bir akıl verin bana
Nasi yani annen sevgilinle ayni evde kalmani normal mi buluyor? E o zaman senin onun memleketine gitmene de bi sey demesin
yasadigin toplumun gercekleri diye bsy var.. dogru gelsin veya gelmesin.. es durumu tayini ile senin konun ayni sey degil, o yuzden herkes genel olarak hemfikir.. simdi sen 'es durumundan kocamin yanina gidecegim' desen, yorumlar 'gitme' seklinde olmazdi zatenBen bu insanları anlamıyorum gerçekten ya, o zaman kimse evlenmesin ya da eş durumundan tayin istemesin, insanın değerini arttıracak şeyler aksine azaltıyo
Annen haklı maalesef ..Merhaba arkadaşlar, bir senelik bir ilişkim var,ancak aynı şehirde değiliz,fakat bir çok kez görüştük ve günlerce beraber de kaldık. O en son eylülde benim yanıma geldi ve kaldı şimdi ben de onun yanına yani memleketine gitmek istiyorum. Anneme bunu söyleyince gitmemin hoş olmayacağını,sevgilimin gözünde değerimin azalacağını ve kendi şehrime dönünce ilişkimizin en fazla 1-2 ay süreceğini söyledi,önce o bize gelsin ondan sonra sen git dedi,malesef erkekler sevgilileri yanına gidince değerleri azalıyormuş... Böyle şeyler söyledi yani,bende şimdi gitmekle gitmemek arasında kaldım,çok karasızım. Annemin dedikleri çok saçma geliyor bana ama sonuçta annem olduğu için kafam karıştı. Nolur siz de yorum yazın bir akıl verin bana
Merhaba arkadaşlar, bir senelik bir ilişkim var,ancak aynı şehirde değiliz,fakat bir çok kez görüştük ve günlerce beraber de kaldık. O en son eylülde benim yanıma geldi ve kaldı şimdi ben de onun yanına yani memleketine gitmek istiyorum. Anneme bunu söyleyince gitmemin hoş olmayacağını,sevgilimin gözünde değerimin azalacağını ve kendi şehrime dönünce ilişkimizin en fazla 1-2 ay süreceğini söyledi,önce o bize gelsin ondan sonra sen git dedi,malesef erkekler sevgilileri yanına gidince değerleri azalıyormuş... Böyle şeyler söyledi yani,bende şimdi gitmekle gitmemek arasında kaldım,çok karasızım. Annemin dedikleri çok saçma geliyor bana ama sonuçta annem olduğu için kafam karıştı. Nolur siz de yorum yazın bir akıl verin bana
Yaslariniz kac senin ve sevgilinin?
Birlikte kaldığınızı annen biliyor mu?
Yada bilmiyorsa sende ki cesarete hayran kaldım. Sevgilinin memleketine gidip onunla kalacağını söyleyebildin?
yasadigin toplumun gercekleri diye bsy var.. dogru gelsin veya gelmesin.. es durumu tayini ile senin konun ayni sey degil, o yuzden herkes genel olarak hemfikir.. simdi sen 'es durumundan kocamin yanina gidecegim' desen, yorumlar 'gitme' seklinde olmazdi zatendurumun benzerligi bile yok benim nazarimda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?