• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba annem haklı mı?

Eger bunlara deger veriyorsa sevgiliniz, degeriniz zaten düsmüs demektir, sonucta o gelmis kalmis sizde... Bu kisiden kisiye degisir, kimileri icin gidip gelmeler, beraber olmalar dogalken kimileri icin böyle olanlar basit olur... Kimileri bu durumu kullaniyorken, kimileri bastan hayatindan cikartir, kimileride artik benimsin diye sahiplenir.... Siz Pisman olacaginiz seyleri yapmayin... Siz neyi dogru buluyorsaniz onu yasayin ama yasadiginizda arkasinda dura bilin ve sonuclarina katlana bilin...:KK14:

zaten annen yokken, annenden gizli olduğunu bile bile gelip sende kalmış. değerin düştüyse o zaman düşmüştür. bence gitme ama değerin düşeceği için değil anneni tedirgin edeceğin için.

Merhaba arkadaşlar, bir senelik bir ilişkim var,ancak aynı şehirde değiliz,fakat bir çok kez görüştük ve günlerce beraber de kaldık. O en son eylülde benim yanıma geldi ve kaldı şimdi ben de onun yanına yani memleketine gitmek istiyorum. Anneme bunu söyleyince gitmemin hoş olmayacağını,sevgilimin gözünde değerimin azalacağını ve kendi şehrime dönünce ilişkimizin en fazla 1-2 ay süreceğini söyledi,önce o bize gelsin ondan sonra sen git dedi,malesef erkekler sevgilileri yanına gidince değerleri azalıyormuş... Böyle şeyler söyledi yani,bende şimdi gitmekle gitmemek arasında kaldım,çok karasızım. Annemin dedikleri çok saçma geliyor bana ama sonuçta annem olduğu için kafam karıştı. Nolur siz de yorum yazın bir akıl verin bana
Nasi yani annen sevgilinle ayni evde kalmani normal mi buluyor? E o zaman senin onun memleketine gitmene de bi sey demesin

Annen hakli. Basindan gecmis biru olarak soluorum.. Ben de arkadasimin yanina gtmistim ayrildiktan snra gelmeseydin zorlamadim dedi. Gtme derim

Ben bu insanları anlamıyorum gerçekten ya, o zaman kimse evlenmesin ya da eş durumundan tayin istemesin, insanın değerini arttıracak şeyler aksine azaltıyo
yasadigin toplumun gercekleri diye bsy var.. dogru gelsin veya gelmesin.. es durumu tayini ile senin konun ayni sey degil, o yuzden herkes genel olarak hemfikir.. simdi sen 'es durumundan kocamin yanina gidecegim' desen, yorumlar 'gitme' seklinde olmazdi zaten ;) durumun benzerligi bile yok benim nazarimda..

Merhaba arkadaşlar, bir senelik bir ilişkim var,ancak aynı şehirde değiliz,fakat bir çok kez görüştük ve günlerce beraber de kaldık. O en son eylülde benim yanıma geldi ve kaldı şimdi ben de onun yanına yani memleketine gitmek istiyorum. Anneme bunu söyleyince gitmemin hoş olmayacağını,sevgilimin gözünde değerimin azalacağını ve kendi şehrime dönünce ilişkimizin en fazla 1-2 ay süreceğini söyledi,önce o bize gelsin ondan sonra sen git dedi,malesef erkekler sevgilileri yanına gidince değerleri azalıyormuş... Böyle şeyler söyledi yani,bende şimdi gitmekle gitmemek arasında kaldım,çok karasızım. Annemin dedikleri çok saçma geliyor bana ama sonuçta annem olduğu için kafam karıştı. Nolur siz de yorum yazın bir akıl verin bana
Annen haklı maalesef ..
Devirler değişse de mantık hep aynı değişmiyor .

Yaslariniz kac senin ve sevgilinin?

Birlikte kaldığınızı annen biliyor mu?
Yada bilmiyorsa sende ki cesarete hayran kaldım. Sevgilinin memleketine gidip onunla kalacağını söyleyebildin?

Birlikte kaldığınızı annen biliyor mu?
Yada bilmiyorsa sende ki cesarete hayran kaldım. Sevgilinin memleketine gidip onunla kalacağını söyleyebildin?

Billmesini istedim kiz arkadaslarimla bi kac gun sehir disina cikicaz yerine sevgilimin yanina gidicem demek istedim,ayrica sevgilim de yalan soyleme gercegi soyle ded,ama galiba hata yaptim,aile de olsa her dogruyu soylemeye gerek yokmus

o gelip kalmış hatta birlikte kalmışsınız ( burayı pek anlayamasam da)
demekki annenizin bundan haberi yokki size öyle demiş.

yasadigin toplumun gercekleri diye bsy var.. dogru gelsin veya gelmesin.. es durumu tayini ile senin konun ayni sey degil, o yuzden herkes genel olarak hemfikir.. simdi sen 'es durumundan kocamin yanina gidecegim' desen, yorumlar 'gitme' seklinde olmazdi zaten :KK66: durumun benzerligi bile yok benim nazarimda..

Durumumuzun benzer olmadiginin farkindayim,ben 'erkegin ayagin gitme' ve 'gittiginde degerinin dusmesi' anlaminda soyledim bu cumleyi

Erkeğine göre değişir. Ona kalırsa, sevgiliyken el ele tutuşmanızda sarılmanızda değerinizi azaltabilir. Eskiler için böyle. Sadece sevgilinizin yanına gidecekseniz gidilebilir de ailesiyle falan tanışacaksanız bence uygun olmaz. Kol kırılır yel içinde kalır ama işin içine aileler girince dallanıp budaklanır. Sevgiler...

Back
X