- 25 Kasım 2015
- 85
- 45
- 3
- 33
- Konu Sahibi delalim952
-
Bilmiyorum boşluktayiz kızı sıkıştırmis kız inkar etmiş ailesine üstü kapalı söylemiş böyle bir numara var diye kızın babası savcılığa verelim demiş daha arastiriyoruz kim diye açmıyor telefonu karşıdaki kişi. Eşi kuzenimede bugüne kadar yapmadığı güzel sözleri tavırları sergilemis. Kuzenim kesin bir halt yemiş diyoÖğrenince ne yapmayı düşünüyorsunuz?
EwetŞimdi sabah sabah devreler yandı da
Bagirdigi kızın yemek davetine mi gitti kuzenin
Suan beklemedeyiz. Çünkü faturasına bakınca eşine msj gidiyor. Kuzenim akşam msj gelmesini iptal edicek öylelikle girip bakabilecez. Konuşmaya devam ediyor mu etmiyor mu. Devam ederse dokümanı eşinin yüzüne atcak. Mahkemeye başvurmak.Son durum nedir?
Yemekte ne olmuş? Benim anlamadığım kız onu yemeğe çağıracak kadar samimiyse eşiylede arkadaş olamaz mı? Ayrıca yemekte ne konuşmuş. Yemeğe neden gittiğini hiç anlamadım ben.Suan beklemedeyiz. Çünkü faturasına bakınca eşine msj gidiyor. Kuzenim akşam msj gelmesini iptal edicek öylelikle girip bakabilecez. Konuşmaya devam ediyor mu etmiyor mu. Devam ederse dokümanı eşinin yüzüne atcak. Mahkemeye başvurmak.
Kız eşinin çalıştığı yerde müdür yemeğe ben o kizi gizliden aradiktan sonra çağırmış ne alaka olduğunu bizde anlamsdik korku saldı içini diye düşündük. Yemek bahane kuzenim kızı sıkıştırmak için gitti ve kız inkar etmiş ben değilim diye.iyide normal arkadaş bile bu kadar konuşmaz hergün hergün kaldı ki her konuşması 12 13 dk ve saat başı konusmuslarYemekte ne olmuş? Benim anlamadığım kız onu yemeğe çağıracak kadar samimiyse eşiylede arkadaş olamaz mı? Ayrıca yemekte ne konuşmuş. Yemeğe neden gittiğini hiç anlamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?