• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba aynı kişi olabilir mi ?

delalim952

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
85
45
3
33
Kızlar geçen gün kuzenimi aradım. Eşlerimiz hakkinda konuşurken kuzenim eşinden şüphelendiģini söyledi. Sonra ben de araştır dedim. 6 ay önce eşinin is yerindeki kızla çok sık telefonda konuştuklarıni görüp eşiyle tartismis Kıza da bagirmis ama ne fayda kız yine gelip gitmeye devam etmiş. Neyse kuzenime bende eşinin telefon faturasina bakalım belki sen abartiyosundur dedim gece şifreyi aldı bende faturasına baktım. Kızın numarası eylül ayına kadar full çekmiş. Eylulden sonra başka bir numara full var. Kızın numarası seyrelmiş. Daha sonra o numarayı aradım bir bayan çıktı. Kuzenime söyledim. O numara kesin x e ait dedi. Sonra kız kuzenimi aramış. Akşam yemeğe davet etmiş. O da kabul etmiş. Çünkü o oraya gittiğin de ben gizliden aradım bakalım o mu diye henüz kuzenden haber yok. O mu değil mi başka biri daha mı var. Ay biz bu kadınların eşlerin den çektiği ne ya.:110:

Kuzenden haber alınca açsaydınız konuyu bende merak ettim şimdi.
Ama eşinin bir haltlar karıştırdığı bariz ortada, ha o kızla ha başkasıyla.

Şimdi sabah sabah devreler yandı da
Bagirdigi kızın yemek davetine mi gitti kuzenin

Keşke bu işlere kalkışacağınıza siz bari deseniz kuzeninize... Aldatma kötü giden bir evliliğin sonucudur; madem böyle dolaplar dönüyor o evlilik miadını artık doldurmuştur.

Bu arada sık dediğiniz tlf görüşmeleri arkadaşlık sıklığı ölçüsünde ise siz abartıyorsanız , bilemem.

Eğer bi eş karısıını aldatıyorsa o evlilik bitmiştir.
Ne gerek var alengrli işlere.

o veya bi başkası. demek ki var ortada bi aldatma.

kuzeniniz boşanmayacaksa kurcalamasın bence.

Öğrenince ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bilmiyorum boşluktayiz kızı sıkıştırmis kız inkar etmiş ailesine üstü kapalı söylemiş böyle bir numara var diye kızın babası savcılığa verelim demiş daha arastiriyoruz kim diye açmıyor telefonu karşıdaki kişi. Eşi kuzenimede bugüne kadar yapmadığı güzel sözleri tavırları sergilemis. Kuzenim kesin bir halt yemiş diyo

Son durum nedir?
Suan beklemedeyiz. Çünkü faturasına bakınca eşine msj gidiyor. Kuzenim akşam msj gelmesini iptal edicek öylelikle girip bakabilecez. Konuşmaya devam ediyor mu etmiyor mu. Devam ederse dokümanı eşinin yüzüne atcak. Mahkemeye başvurmak.

Suan beklemedeyiz. Çünkü faturasına bakınca eşine msj gidiyor. Kuzenim akşam msj gelmesini iptal edicek öylelikle girip bakabilecez. Konuşmaya devam ediyor mu etmiyor mu. Devam ederse dokümanı eşinin yüzüne atcak. Mahkemeye başvurmak.
Yemekte ne olmuş? Benim anlamadığım kız onu yemeğe çağıracak kadar samimiyse eşiylede arkadaş olamaz mı? Ayrıca yemekte ne konuşmuş. Yemeğe neden gittiğini hiç anlamadım ben.

Yemekte ne olmuş? Benim anlamadığım kız onu yemeğe çağıracak kadar samimiyse eşiylede arkadaş olamaz mı? Ayrıca yemekte ne konuşmuş. Yemeğe neden gittiğini hiç anlamadım ben.
Kız eşinin çalıştığı yerde müdür yemeğe ben o kizi gizliden aradiktan sonra çağırmış ne alaka olduğunu bizde anlamsdik korku saldı içini diye düşündük. Yemek bahane kuzenim kızı sıkıştırmak için gitti ve kız inkar etmiş ben değilim diye.iyide normal arkadaş bile bu kadar konuşmaz hergün hergün kaldı ki her konuşması 12 13 dk ve saat başı konusmuslar

Telefonu eski olanlardan ayrıca cia ücretli değil mi faturaya yansirsa o da var

Back
X