Acaba ben mi abartıyorum

Ikikuzununannesi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
31
15
8
40
oncelikle herkese iyi günler
İki ay önce doğum yaptım ikinci çocuğum oldu dogumum sezeryanla gerçekleşti doğumdan sonra eşim akşam gitti ben annemle kaldım diğer bayanların eşleri de yanındaydı neyse bişey demedim doğumdan sonra bir çiçek bile almadı masraflar çoktur dedim genel sesimi çıkarmadım birkaç gün sonra bizimki kendine 3600 lük telefon aldı dikiş muayenesine kendimi tek başıma gittim araba kullandım eve geliyor suratı mahkeme duvarı gibi gün boyunca bebekle uğraşıyorum evde güler yüz görmek istiyorum o da yok bişey söylüyorum pek kale almıyor ben bu şekilde nasıl yaşarım evleneceğim iz zaman kendi pesimden koştu aylarca ikna etmeye çalıştılar annesiyle bana bu yapılanlar normal mi sizce

böyle şeyler okudukca cok korkuyorum evlilikten ilişkilerden.. Eşinle konuş bence böyle böyle anlat erkeklerin biraz yüzüne söylemek lazım illaki değişir değişmesi lazım yani..

Böyle devam edecek yani ben anlamadım 3600 TL ye şuan da Apple var ne gerek var eğer işi içinse birşey diyemem benim eşim de sırf mailiydi oyuydu buyuydu kullanıyor ve gerekiyorsa birşey diyemem bende ilk başlarda karşı çıktım bu telefon senin neyine diye ama ofise gitmesine bazen gerek bile kalmıyor şuan iyi ki almış diyorum bende de kırık telefon var millet de eşi muhasebeci sende kine bak diye çok dalga geçti tabi içinde bulunduğumuz durumu kim nereden bilecek...
Ama ne olursa olsun bir çiçek altı üstü gül 10 TL doğumdan sonra kalkıp set takmayı kimse beklemez heralde....

Sorumsuzluk yada bencillik bunun adı sanırım...

Oturup güzelce konusmalisin dicem lohusasin sen daha bebeğin yeni doğmuş ve ikinci bebeğiniz olmuş ilk bebek olsa hadi bilmiyor cahillik derim ama oda değil tek seçenek kalıyor oda bencillik ve bunu ya konuşarak ya kavga ederek dile getirmen gerekiyor

Benim eşimde arkadaşlarına tatlı ısmarlamıştı kızımız olunca. onlar da aralarında para toplamışlar eşim için filan. o kadar karnında gezdiren ben, doğuran ben, bakan ben hediyeleşen sevinç gösterisi yapan kocam ve arkadaşları. Çok üzülmüştüm insan bir çiçek alır öküz heriffff

Ben aslinda agresif ve yeri gelince şamar manyagi yapan veya dilimle döven bir tipim.
Ama bu konuda bence sessiz kalin. Birakin neyaparsa yapsin. Sabirli olun. Adam gerek duymuyor.
Birgün kendi veya anasi hasta olur. Sizde aynisini yapin.
Birakin kendi gitsin hastaneye doktora. Önüne corba bile koymayin.
Bu tip adamlar asla lafdan anlamaz. Asla.
Senin dilinde tüy biter, bide garezine yapar.
Azcik sinsi ol.

Güçlü ol ama 2.çocuğuna hamileyken sanırım eşinin hayatına başka bir kadın girmiş.Bariz belli.Umarım düşündüğüm gibi değildir ama.

Bazı bayan arkadaşlarıyla samimi ama öyle birşey olduğunu sanmıyorum
Aynı hareketi ben kendine yapar mıyım yapmam destek olurum yanında da kalırım ama sen bana bunu yapmıştınn da derim
Çocuklara karşı bazen ilgili bazen ilgisiz belli olmuyor ama son birkaç haftadır daha ilgili inşallah daha iyi olur evlilik zor zanaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…