Iki gun oldu iste.ama daha kurs haftasonu .okulumuz cok kalabalik.kendisi dr yeni geldi.Belki de dediginiz gibidir.insallah oyledir..Sonucu buraya yazın merak ettimsizsiniz ve bu sordurma işinizde bilmiyo bence söylemek için fırsat kolluyor gibi geldi.
Yani hic ozel konulari konusmadik .Sadece okuldan filan. Bir de benim sinif boyaniyordu ve gorevlimiz benim öğrencileri onun sinifina aktarmis.her hafta yemegi iki kisi ismarliyor.Benimle onu ayni siraya koymuslar.masada onun karşısı bos.ben mi boyle gormek istiyorum yoksa tesaduf mu?Hayırlısı olsun Hakkınızda.. iyiyse bulsun sizi.. Eğer fırsat olursa konu arasında yalnız olduğunuzu hayatınızda biri bulunmadığını ima edin ... Bu konuda çekinceleri oluşmasın en azından.. Gerisini zamana bırakın...
Evet var.Cok kalabalik bir okul.Sizsiniz gibi görünüyor. Okulunuzda baska bekar kadin öğretmen var mı?
Ay ne güzel heyecanlar:)Merhabalar. Gelismeden haberdar etmek istedim.Bugun kursa gittim.Biraz heyecanli biraz sakin olmaya calistim.Sonra ogretmenler odasina gectim.O da ben gelmeden gelmis.Pide soylemistik.Tabaklari filan yerlestirdi masaya.kendi tabagi ve bardagi bana uzak bir yerdeydi.Onlari aldi ve benim karsima oturdu.aonra sohbet filan ettik.Ama malum zil caldi.biraz cekingen oldugunu dusunuyorum.hem cinsleri ile degil de bayanlarla iliskisinde.Aslinda kafa yapisi eglenceli gibi geldi ama ya cok oyi olcmeye calisiyor veya cekingen davraniyit.bilemedim..Ama ben olduguma dair dusuncelerim artmaya basladi.
cok tatli heyecanlar..Bir de bugun daha bi guzel giyinmisti..yesil gozleriyle uyumlu..o kadar farkli bir duygu ki..ve dr cok masum bir duyguu..Daha onceki duygularimdan cok farkli.Ah bu tatlı heyecanlar ah... İnsan hem bi an önce elde etmek istiyor, hem de elde ettikten sonra bu duyguları tekrar tatmak. Gönlünüze göre olsun inşallah her şey. Acele etmeden tadına vara vara yaşayın hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?