Acaba Ben miyim?

Ayy ben de böyle eşimle flörtleştiğim dönemleri özledim valla sizinkini okuyunca yüzümde bir gülümseme oldu. Ne güzel her sabah mutlu uyanıyorsunuzdur :)
İnşallah sizsinizdir. Rabbim onunla ya da onsuz sizi çok mutlu eder inşallah.

Cok tesekkur ederimm.Insallah onunla mutlu oluruz..

Bana da bu kişi sizmişsiniz gibi geliyor. Sizin için hayırlısı olsun inşallah çok tatlı heyecanlar bunlar insanın gözlerinin içi parlar her sabah mutlu uyanır içi içine sığmaz falan:) güzel şeyler bence hiç acele etmeden tadını çıkarın bu anların..

Oyle yapiyorum..

Bence de sizsiniz.
İlişkinin en güzel dönemi bence tatlı heycanlar falan :)
Hayırlısı olsun hakkınızda

Merhabalar.Bugun bir arkadasim geldi ziyaretime.Guvendigim bir insandir.Onunla ayni binadalar. Sormak istedim:"X nasıl biri?"dedim.O da iyi biri olduğunu,efendi biri oldugunu soyledi.Ben de su an samimi oldugu,görüştüğü biri var mi diye sordum.O da hayatinda biri olmadigina emin oldugunu soyledi.
Aklima takilan ise şu:Okulun ilk haftalarinda kendi binasından bir bayana teklifte bulunmus.Bayan da kabul etmemis.Bir sure konusmamislar.Sonra bu durumdan rahatsiz olup hanfendiye mesaj atmis.Arkadasca takınabiliriz .Bu sekilde birbirimize soğuk olmayalim gibisinden.Not:Ona yurumek icin mi yoksa gerçekten rahatsiz oldugu icin mi bilmiyorum.Ama bu esnada beni tanimiyor X.bu olay ekimde benle ise kasim otmrtasinda tanisti.Hanfendi bir kac gun sonra mesaj atıyor bulusmak icin ucuncu bir kisiyle.O da bulusmak istemiyor,manitam var artik diyor.
Kafamdaki X karakterine yakistiramadim bunu.bu sekilde vir konusmayi.Hanfendiyle konusmak istemesi sorun degil ama ilk hafyada yazmasi, manitam var artik ddmesi.Bu arada yok goristugu kimse.o konuda eminim.
Arkadasim Istese bir sekilde ulasir mutlu sana dedi.Oyle dusundurecek hareketlere takilmaz,saygili ama cekingen degul.efendi ama pisirik degil dedi.Ama belki de vardir bir seyler gozlemlemedigim icin anlayamam drdi.
Boyle iste.Biraz hayal kirikligi yasiyorum.Keske sormasaydim.Boyle kalsaydi dedim.Uzuldum..

Başka şehirden biri olamaz mı acaba oralarda yok ise.

Yaa sensin o bu heyecanlar cok guzel seyler hakkinda hayirlisi ins.

Son gelisme nedir
  1. Merhabalar. bir arkadasim geldi ziyaretime.Guvendigim bir insandir.Onunla ayni binadalar. Sormak istedim:"X nasıl biri?"dedim.O da iyi biri olduğunu,efendi biri oldugunu soyledi.Ben de su an samimi oldugu,görüştüğü biri var mi diye sordum.O da hayatinda biri olmadigina emin oldugunu soyledi.
    Aklima takilan ise şu:Okulun ilk haftalarinda kendi binasından bir bayana teklifte bulunmus.Bayan da kabul etmemis.Bir sure konusmamislar.Sonra bu durumdan rahatsiz olup hanfendiye mesaj atmis.Arkadasca takınabiliriz .Bu sekilde birbirimize soğuk olmayalim gibisinden.Not:Ona yurumek icin mi yoksa gerçekten rahatsiz oldugu icin mi bilmiyorum.Ama bu esnada beni tanimiyor X.bu olay ekimde benle ise kasim otmrtasinda tanisti.Hanfendi bir kac gun sonra mesaj atıyor bulusmak icin ucuncu bir kisiyle.O da bulusmak istemiyor,manitam var artik diyor.
    Kafamdaki X karakterine yakistiramadim bunu.bu sekilde vir konusmayi.Hanfendiyle konusmak istemesi sorun degil ama ilk hafyada yazmasi, manitam var artik ddmesi.Bu arada yok goristugu kimse.o konuda eminim.
    Arkadasim Istese bir sekilde ulasir mutlu sana dedi.Oyle dusundurecek hareketlere takilmaz,saygili ama cekingen degul.efendi ama pisirik degil dedi.Ama belki de vardir bir seyler gozlemlemedigim icin anlayamam drdi.
    Boyle iste.Biraz hayal kirikligi yasiyorum.Keske sormasaydim.Boyle kalsaydi dedim.Uzuldum..
    Sonrasinds bir daha arastirmadim.Bilgi aldigimiz ve Xin de arkadasi olan arkadas benim arkadasimi aramis."Arkadasinin durumu nedir?"diye sormus.O da herhangi bir sey olmadigini soylemis.Bu kisi de onun biriyle gorustugunu soylemis.Ama bu kisinin bas harfinin benimkiyle uyusmadigini belirtmis.Baska da bir sey dememis.Yani bir insan arkadasina ipucu vermez direk anlatir.Ya da biriyle gorustugunu hic soylemez.acikcasi tuhafima gotti.Bana gelen diger arkadasa sordugumda ise "Boyle bir sey oldugunu sanmiyorum.Olsa anlarim ."dedi.Acikcasi icinde bulunmus oldugim son durum ise bana sacma geldi.Ihtimallere dayanarak kendimi boyle bir beklenti icine sokmak istemedim.Nasipse olur diyerek kendi icimde kapattim konuyu.

Pazartesi 23:43
    Konu Sahibi : Mutlu2890

2. Minamini0902Yeni ÜyeÜye
    Son gelisme nedir

Pazartesi 23:43Şikayet EtFavori
    Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla

Pazartesi 23:46

3. CuteMomIf opportunity doesn’t knock, buiId a door.Üye
    İnşallah sensindir

Pazartesi 23:46Şikayet EtFavori

Pazartesi 23:56

4. ezo26Aktif ÜyeÜye
    Başka şehirden biri olamaz mı acaba oralarda yok ise.

Pazartesi 23:56Şikayet EtFavori

Salı 00:40

5. Biranne01ÜyeÜye
    Yaa sensin o bu heyecanlar cok guzel seyler hakkinda hayirlisi ins.

Salı 00:40Şikayet EtFavori
< Önceki1234

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…