acaba ben ruh hastası mıyım neden boyle seyler düsünüyorum??

irosipok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2023
184
27
13
21
ben bı cocugu seviyom 3 yildir ama mutlu olması bana cok batıyo boyle üzülsün değer verdiği herkes ölsün tek ben kalıyım istiyom

annesı onu doğurup besleyip büyütttügü icin ondan nefret edıyom onları yapan ben olmalıydım diyom annesı olmak ıstıyom

felç kalsın yatalak kalsın ıstıyom bi tek ben onu sevıyım bana muhtac kalsın ıstıyom ona yapabilecegim tum kotuluklerı yaptım benım dusunduklerım normal mı nıye boyleyim ben
hatta bazen kımse onu gormesın onla tanısmasın diye ölmesini istiyorum

Normal olmadığınızın farkındasınız bence.
Gidin tedavi olun, kıskançlık, haset, fesatlık denir bunlara ama psikolojik açıdan nedir bilmem.

Oooo!
Çocuğun bu hislerinizden haberi var mı?
Bir an gözümün önüne hannibal geldi. Umarım o evreye gitmez durum.
evet var cocuk ve ailesi ile cok kez aramızda kavgalar gecti aılesı zaten benı sikayet etmek ıstıyordu fakat cocuk musaade etmedi

evet var cocuk ve ailesi ile cok kez aramızda kavgalar gecti aılesı zaten benı sikayet etmek ıstıyordu fakat cocuk musaade etmedi
Keşke şikayet etseymiş aile.
Belki aklınız başınıza gelirdi. Bir hastaneye falan yatırılırdınız,akli dengenizin yerinde olmadığı tesbit edilir ve kayıt altına alınırdı en azından.

Keşke şikayet etseymiş aile.
Belki aklınız başınıza gelirdi. Bir hastaneye falan yatırılırdınız,akli dengenizin yerinde olmadığı tesbit edilir ve kayıt altına alınırdı en azından.
bilmem bende anlam veremedim pek etmedi çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…