evet denedım bı sure tedavi gordum ama ise yaramayınca bıraktımPsikoloğa gitmeyi düşündünüz mü çok uç düşünceler bunlar
anlamadım ne demek istediğiniziTeşbihte hata olmaz...
Bu ne ki?Lilith de olabilirsiniz.
evet var cocuk ve ailesi ile cok kez aramızda kavgalar gecti aılesı zaten benı sikayet etmek ıstıyordu fakat cocuk musaade etmediOooo!
Çocuğun bu hislerinizden haberi var mı?
Bir an gözümün önüne hannibal geldi. Umarım o evreye gitmez durum.
Kötülüğün, kötü düşüncelerin kaynağı kabul edilen, mitolojik olarak da Hz. Adem'in ilk eşi olan kadın figürü.Bu ne ki?
Kaç yaşındasın, çalışıyormusun? Hiç normal düşünceler değilevet denedım bı sure tedavi gordum ama ise yaramayınca bıraktım
Allah onları senden korusun canım ya ne diyeyim.evet var cocuk ve ailesi ile cok kez aramızda kavgalar gecti aılesı zaten benı sikayet etmek ıstıyordu fakat cocuk musaade etmedi
on dokuz yasındayım calismiyorum okuyordum fakat saglik sorunları yuzunden bıraktımKaç yaşındasın, çalışıyormusun? Hiç normal düşünceler değil
Keşke şikayet etseymiş aile.evet var cocuk ve ailesi ile cok kez aramızda kavgalar gecti aılesı zaten benı sikayet etmek ıstıyordu fakat cocuk musaade etmedi
bilmem bende anlam veremedim pek etmedi çocukKeşke şikayet etseymiş aile.
Belki aklınız başınıza gelirdi. Bir hastaneye falan yatırılırdınız,akli dengenizin yerinde olmadığı tesbit edilir ve kayıt altına alınırdı en azından.
Ne gibi sağlık sorunları, en azından bu dusuncelerin ruhsal bozukluk olduğunun farkındasınon dokuz yasındayım calismiyorum okuyordum fakat saglik sorunları yuzunden bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?