acaba ben ruh hastası mıyım neden boyle seyler düsünüyorum??

Allah şifa versin Anan baban fark edip bir kliniğe götürürler umarım

bilmem bende anlam veremedim pek etmedi çocuk
Tehlikeli olduğunuzu fark etmemiş olabilir.
Siz kendi kendinize tedavi olmayı düşünmüyor musunuz? Aileniz var mı, onların durumdan haberi vardır illa ki. Neden bir şey yapmıyorlar sizin için?

Siz kendi kendinize tedavi olmayı düşünmüyor musunuz? Aileniz var mı, onların durumdan haberi vardır illa ki. Neden bir şey yapmıyorlar sizin için?
farketmemiş olma ihtimali yok cocugu darp ettim

bilmem ailem biliyor da pek ciddiye alacak ınsanlar degil tedavi olmayı denedım fakat pek de bi ise yaramadı ama eskiden faaliyete geçiriyordum dusunduklerımı artık kendımı kontrol edebiliyorum

bilmem ailem biliyor da pek ciddiye alacak ınsanlar degil tedavi olmayı denedım fakat pek de bi ise yaramadı ama eskiden faaliyete geçiriyordum dusunduklerımı artık kendımı kontrol edebiliyorum
O halde tekrar tedaviye başlayın. Yaşınız küçük,düzelme ihtimaliniz var. Daha da fazla ilerlemeden.

farketmemiş olma ihtimali yok cocugu darp ettim
Ailene anlat , ben normal düşünemiyorum etrafıma kötülük yapıyorum, tedavi olmak istiyorum diye. Yoksa senin başin belaya girer, bir iki susarlar ,sonra seni canından ederler. Şuan tehlikeli boyuttasin. Kendine yazık etme

He.

Bu ne yaw. Anabella gibisiniz

El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu değirmen taşı sanarmış. Siz muhtemelen kendinizi çok belalı falan da sanıyorsunuz çocuğu darp ettiğinize göre. Tedavi işe yaramadı demişsiniz ama şiddet içerikli eylemlerinizi açık açık anlatsaydınız yatış verirdi Dr. Muhtemelen oraya girerken bu "psikopatça" düşüncelerden değil de kendinizi sevgilinize bağımlı gibi yansıttınız.

Bana kalırsa siz bu şekilde ilgi çekmeyi seven bir kişisiniz. Vardır böyle insanlar olur olmadık olay çıkartıp sonra ben hastayım bahanesi ardına sığınanlar.

Yaşınız henüz 19. Hep bu yaşta kalmayacaksınız. Dürüstçe tedavi olmayı deneyin bakalım bir de.

Allah korusun çocuğu da seninle sevgili falan olma gafletinde bulunmasın inşallah. ayrılmak falan isterse gözünü kırpmadan öldürürsün bence.
soruna gelince bence de takıntılı ve çok tehlikeli bi ruh hastası olma ihtimalin yüksek. Allahım senşn gibilerden korusun bizi sevdiklerimizi çoluğumuzu çocuğumuzu inşallah

Sadece onun icin mi boyle dusunuyorsunuz? Zarar verdiginiz ya da icinizden vermek istediginiz hayvan oldu mu hic?

Hastalık gördüm ben sende tedavi olmalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…