obsesif kompülsif bozukluk tedavısı goruyodum ilac falan derken derslerıme odaklanamadımNe gibi sağlık sorunları, en azından bu dusuncelerin ruhsal bozukluk olduğunun farkındasın
Allah şifa versinben bı cocugu seviyom 3 yildir ama mutlu olması bana cok batıyo boyle üzülsün değer verdiği herkes ölsün tek ben kalıyım istiyom
annesı onu doğurup besleyip büyütttügü icin ondan nefret edıyom onları yapan ben olmalıydım diyom annesı olmak ıstıyom
felç kalsın yatalak kalsın ıstıyom bi tek ben onu sevıyım bana muhtac kalsın ıstıyom ona yapabilecegim tum kotuluklerı yaptım benım dusunduklerım normal mı nıye boyleyim ben
hatta bazen kımse onu gormesın onla tanısmasın diye ölmesini istiyorum
Tehlikeli olduğunuzu fark etmemiş olabilir.bilmem bende anlam veremedim pek etmedi çocuk
farketmemiş olma ihtimali yok cocugu darp ettimTehlikeli olduğunuzu fark etmemiş olabilir.
Siz kendi kendinize tedavi olmayı düşünmüyor musunuz? Aileniz var mı, onların durumdan haberi vardır illa ki. Neden bir şey yapmıyorlar sizin için?
bilmem ailem biliyor da pek ciddiye alacak ınsanlar degil tedavi olmayı denedım fakat pek de bi ise yaramadı ama eskiden faaliyete geçiriyordum dusunduklerımı artık kendımı kontrol edebiliyorumTehlikeli olduğunuzu fark etmemiş olabilir.
Siz kendi kendinize tedavi olmayı düşünmüyor musunuz? Aileniz var mı, onların durumdan haberi vardır illa ki. Neden bir şey yapmıyorlar sizin için?
O halde tekrar tedaviye başlayın. Yaşınız küçük,düzelme ihtimaliniz var. Daha da fazla ilerlemeden.bilmem ailem biliyor da pek ciddiye alacak ınsanlar degil tedavi olmayı denedım fakat pek de bi ise yaramadı ama eskiden faaliyete geçiriyordum dusunduklerımı artık kendımı kontrol edebiliyorum
Ailene anlat , ben normal düşünemiyorum etrafıma kötülük yapıyorum, tedavi olmak istiyorum diye. Yoksa senin başin belaya girer, bir iki susarlar ,sonra seni canından ederler. Şuan tehlikeli boyuttasin. Kendine yazık etmefarketmemiş olma ihtimali yok cocugu darp ettim
He.ben bı cocugu seviyom 3 yildir ama mutlu olması bana cok batıyo boyle üzülsün değer verdiği herkes ölsün tek ben kalıyım istiyom
annesı onu doğurup besleyip büyütttügü icin ondan nefret edıyom onları yapan ben olmalıydım diyom annesı olmak ıstıyom
felç kalsın yatalak kalsın ıstıyom bi tek ben onu sevıyım bana muhtac kalsın ıstıyom ona yapabilecegim tum kotuluklerı yaptım benım dusunduklerım normal mı nıye boyleyim ben
ben bı cocugu seviyom 3 yildir ama mutlu olması bana cok batıyo boyle üzülsün değer verdiği herkes ölsün tek ben kalıyım istiyom
Hastalık gördüm ben sende tedavi olmalisin.ben bı cocugu seviyom 3 yildir ama mutlu olması bana cok batıyo boyle üzülsün değer verdiği herkes ölsün tek ben kalıyım istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?