- 15 Aralık 2009
- 8.891
- 21.078
- 873
ya bilmiyorum evet oyle yanısttım ama o zamanlar bu kadar kotu dusunmuyodum bilmiyomEl yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu değirmen taşı sanarmış. Siz muhtemelen kendinizi çok belalı falan da sanıyorsunuz çocuğu darp ettiğinize göre. Tedavi işe yaramadı demişsiniz ama şiddet içerikli eylemlerinizi açık açık anlatsaydınız yatış verirdi Dr. Muhtemelen oraya girerken bu "psikopatça" düşüncelerden değil de kendinizi sevgilinize bağımlı gibi yansıttınız.
Bana kalırsa siz bu şekilde ilgi çekmeyi seven bir kişisiniz. Vardır böyle insanlar olur olmadık olay çıkartıp sonra ben hastayım bahanesi ardına sığınanlar.
Yaşınız henüz 19. Hep bu yaşta kalmayacaksınız. Dürüstçe tedavi olmayı deneyin bakalım bir de.
bilmiyorum boyle hissediyorum normal olmadıgının farkındayım daMübalağa mı yapıyorsun ciddi ciddi böyle mi hissediyorsun? Yazdığın gibiyse yatarak tedavi görmen hatta hiç çıkmaman lazım o hastaneden. Nesin bilmiyorum ama normal olmadığın kesin.
hayur hayvanları cok severım sadece ona karsı boyle hissediyorumSadece onun icin mi boyle dusunuyorsunuz? Zarar verdiginiz ya da icinizden vermek istediginiz hayvan oldu mu hic?
ben bı cocugu seviyom 3 yildir ama mutlu olması bana cok batıyo boyle üzülsün değer verdiği herkes ölsün tek ben kalıyım istiyom
annesı onu doğurup besleyip büyütttügü icin ondan nefret edıyom onları yapan ben olmalıydım diyom annesı olmak ıstıyom
felç kalsın yatalak kalsın ıstıyom bi tek ben onu sevıyım bana muhtac kalsın ıstıyom ona yapabilecegim tum kotuluklerı yaptım benım dusunduklerım normal mı nıye boyleyim ben
hatta bazen kımse onu gormesın onla tanısmasın diye ölmesini istiyorum
Bence öylesin evetben bı cocugu seviyom 3 yildir ama mutlu olması bana cok batıyo boyle üzülsün değer verdiği herkes ölsün tek ben kalıyım istiyom
annesı onu doğurup besleyip büyütttügü icin ondan nefret edıyom onları yapan ben olmalıydım diyom annesı olmak ıstıyom
felç kalsın yatalak kalsın ıstıyom bi tek ben onu sevıyım bana muhtac kalsın ıstıyom ona yapabilecegim tum kotuluklerı yaptım benım dusunduklerım normal mı nıye boyleyim ben
Çok yüksekten uçuyorsunuz. Bilmiyom etmiyom işleri değil bunlar. Eğitim yok bir şey yok. Sert konuşuyorum şu an ama belli ki kimse konuşmamış siz de uçtukça uçmuşsunuz. "İyileşmek" de istemiyorsunuz çünkü o zaman da aşırılıklarınızı zapt etmek zorunda kalacaksınız, hepimizin yaptığı gibi.ya bilmiyorum evet oyle yanısttım ama o zamanlar bu kadar kotu dusunmuyodum bilmiyom
Bizce düşündüklerin iğrenç ötesi bir şeyde, sence senin düşündüklerin normal mi ?ben bı cocugu seviyom 3 yildir ama mutlu olması bana cok batıyo boyle üzülsün değer verdiği herkes ölsün tek ben kalıyım istiyom
Psikiyatrist ne teşhis koydu?evet denedım bı sure tedavi gordum ama ise yaramayınca bıraktım
obsesif kompülsif bozuklukPsikiyatrist ne teşhis koydu?
Narsistsin diyemediyse demek ki...obsesif kompülsif bozukluk
hayır aileme karsı boyle degilim konuyu atar mısınız bakayım benım konum muBi üye vardı reddedildiği erkeği taciz ediyodu hep. O siz olabilir misiniz acaba? Yakın arkadaşınız var mı hiç ona karşı da böyle misiniz ya da ailenizi de böyle kıskanıyo musunuz?
ya of bilmiyorum o annesını cok seviyo ama annesı ben olsam benı de severdı hem onu dogurmus olmak bilmiyorum kutsal geliyoHepsini bir yere kadar anlayayım diyorum da, annesini öldürmek isteme sebebin biraz saçma değil mi?
Potansiyel kayınvalidelerden biz bu nedenle nefret etmiyoruz, o konuda anlaşalım.
Hatta kendilerine teşekkür borçlu olduğumuz tek konu bu. Sevdiğimiz adamları doğurup, emzirip büyütmeleri yani.
Ondan sonra istediğin nedenden nefret edebilirsin ama öldürmek yok.
Biz katil değiliz, kimseyi öldürmüyoruz.
Ay lütfen bizimle dalga geçen, saçma sapan bir ergen ol ama gerçek olma.
Tek kelimeyle igrencsin.hayır aileme karsı boyle degilim konuyu atar mısınız bakayım benım konum mu
ya of bilmiyorum o annesını cok seviyo ama annesı ben olsam benı de severdı hem onu dogurmus olmak bilmiyorum kutsal geliyo
ensest duygular? knk annesı olsam cocuga asık olurum dememısım nerenle okuyon hicbi sekilde ensest duygum yok tamamen boş yaptınTek kelimeyle igrencsin.
Ensest fantezilerin de var belli ki hem öldürmeye teşebbüs hemde sapıkça duygular sikayet edin şunu ya.
Senin gibiler evlenip çocuk doğurup urememeli.toplumdam tecrit edilmelisin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?