acaba ben ruh hastası mıyım neden boyle seyler düsünüyorum??

ya bilmiyorum evet oyle yanısttım ama o zamanlar bu kadar kotu dusunmuyodum bilmiyom
Mübalağa mı yapıyorsun ciddi ciddi böyle mi hissediyorsun? Yazdığın gibiyse yatarak tedavi görmen hatta hiç çıkmaman lazım o hastaneden. Nesin bilmiyorum ama normal olmadığın kesin.
bilmiyorum boyle hissediyorum normal olmadıgının farkındayım da
Sadece onun icin mi boyle dusunuyorsunuz? Zarar verdiginiz ya da icinizden vermek istediginiz hayvan oldu mu hic?
hayur hayvanları cok severım sadece ona karsı boyle hissediyorum

Ciddi psikolojik sorunların var bunasıl bir düşüncedir sen iyimisin kardeşim saçma sağan şeyler Allah aşkına ya valla şaşırdı bu gençlik kendini YAZIK….

Bence öylesin evet

ya bilmiyorum evet oyle yanısttım ama o zamanlar bu kadar kotu dusunmuyodum bilmiyom
Çok yüksekten uçuyorsunuz. Bilmiyom etmiyom işleri değil bunlar. Eğitim yok bir şey yok. Sert konuşuyorum şu an ama belli ki kimse konuşmamış siz de uçtukça uçmuşsunuz. "İyileşmek" de istemiyorsunuz çünkü o zaman da aşırılıklarınızı zapt etmek zorunda kalacaksınız, hepimizin yaptığı gibi.

Bir kişinin her şeyi olmak istiyorsanız da o kişinin sizi terk etme olasılığını yok etmek istediğiniz için yaparsınız.

Hangi sağlık sorunu yüzünden okul yarım kaldı acaba?

Bizce düşündüklerin iğrenç ötesi bir şeyde, sence senin düşündüklerin normal mi ?

Bi üye vardı reddedildiği erkeği taciz ediyodu hep. O siz olabilir misiniz acaba? Yakın arkadaşınız var mı hiç ona karşı da böyle misiniz ya da ailenizi de böyle kıskanıyo musunuz?

Hepsini bir yere kadar anlayayım diyorum da, annesini öldürmek isteme sebebin biraz saçma değil mi?
Potansiyel kayınvalidelerden biz bu nedenle nefret etmiyoruz, o konuda anlaşalım.
Hatta kendilerine teşekkür borçlu olduğumuz tek konu bu. Sevdiğimiz adamları doğurup, emzirip büyütmeleri yani.
Ondan sonra istediğin nedenden nefret edebilirsin ama öldürmek yok.
Biz katil değiliz, kimseyi öldürmüyoruz.
Ay lütfen bizimle dalga geçen, saçma sapan bir ergen ol ama gerçek olma.

bunları yazarken bile agliyom ben 3 sene once bi cocugu sevdim cocuk bana 2 sene psikolojik siddet uyguladı hakaret küfür tehdit asagilama travmalarımla dalga gecmek intihar etmemi soylemek her seyi yaptı

2 senenın sonunda psikolojim bbozuldu ve ben tedavi gormeye basladım okb tehşisi konuldu ben intikam hırsına büründüm insanlıktan cıktım cocuga yapabileceğim her türlü kotulugu yaptım iftira ihanet darp tehdit taciz ailesini polislik ypama arkadasları ile arasını bozma vs her sey gercekten 1 sene boyunca cocugun hayatını mahvetmek icin yapabilecegim her seyi yaptım

ama o asla mahvolmadı ben daha cok hirs yaptım onu herkese rezil ettim sonra isin icine aileler girdi ailesi o istemediği için beni dava etmediler ben irademi kaybetmis gibiydim ilac kullanırken sonra ben bıraktım ilaclari cocugu da bıraktım 4 ay oldu ne aradım ne yazdım ama o kadar cok vicdan azabı cekiyorum ve özlüyorum ki dayanamıyorum yasadigimddan bisi anlamıyorum canım cok yanıyor

bazilariniz belki dersiniz o da yaptı neden cekiyorsun vicdan azabı ama o onun vicdanına kalmıs benım vicdanım rahat degil canım cok yanıyor intihar etmeyi bile denedim gram yüzüm yok helallik istemeye bile o hayatına devam edıyor ben kendımı mahvettım napıcam nasıl toparlıcam bu vicdan beni öldürecek nolur yardım edin

Bi üye vardı reddedildiği erkeği taciz ediyodu hep. O siz olabilir misiniz acaba? Yakın arkadaşınız var mı hiç ona karşı da böyle misiniz ya da ailenizi de böyle kıskanıyo musunuz?
hayır aileme karsı boyle degilim konuyu atar mısınız bakayım benım konum mu
ya of bilmiyorum o annesını cok seviyo ama annesı ben olsam benı de severdı hem onu dogurmus olmak bilmiyorum kutsal geliyo

Tedavi olmanı İSTiYommm kankaaaa
Şok geçirdim abi bu nasıl bir psikolojik bozukluk türü cinsi yok bunun hergun daha ne kadar sasirabilirim diyorum hergun bir yenisi daha ekleniyor

hayır aileme karsı boyle degilim konuyu atar mısınız bakayım benım konum mu

ya of bilmiyorum o annesını cok seviyo ama annesı ben olsam benı de severdı hem onu dogurmus olmak bilmiyorum kutsal geliyo
Tek kelimeyle igrencsin.
Ensest fantezilerin de var belli ki hem öldürmeye teşebbüs hemde sapıkça duygular sikayet edin şunu ya.
Senin gibiler evlenip çocuk doğurup urememeli.toplumdam tecrit edilmelisin sen

Tek kelimeyle igrencsin.
Ensest fantezilerin de var belli ki hem öldürmeye teşebbüs hemde sapıkça duygular sikayet edin şunu ya.
Senin gibiler evlenip çocuk doğurup urememeli.toplumdam tecrit edilmelisin sen
ensest duygular? knk annesı olsam cocuga asık olurum dememısım nerenle okuyon hicbi sekilde ensest duygum yok tamamen boş yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…