Acaba beni affeder mi?

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum, 3 gündür sizi derdimle bunalttim. Bana olumlu olumsuz yazan herkesten Allah razı olsun. Zaman harcadıniz benim için, hakkınızı helal edin

Evli iken söylemek işe yaramıyor değişen bişi olmuyor.sıradaki kız için daha dikkatli olur beyefendi artık.

Bile isteye sizin gibi olmadi.
Benimki de bile isteye olmadı zaten. Insan sonuçlarını düşünmeden ağzından bir söz cikiverebilir. Bile isteye derken, sanki ben bile isteye onu kırmak amacıyla özellikle onları söylemisim gibi ima etmissiniz ama konuyu az çok takip etmiş biri olarak elinizi vicdaniniza koyarsaniz öyle olmadığını siz bile kabul edersiniz.

Ben ayip ettiginizi dusunmedim acikcasi. Kirilmissiniz ve bunu belirtmissiniz. Burda ne konular okuyoruz. Kadinlara zayifla azcik isveli ol vs vs neler deniyor. Deodoranf var parfum var o da yoksa bulusmadan once yuz boyun yikanacak sabun var. İnsanlar sigara icince nasil les gibi koktuklarini bir farketseler her firttan sonra dus alirlardi.

Oyle olmedıyse fuze atın bırde.Isın sakası bır yana Yanı zaten affetmesın bence cunku saglam,guvenılır bır ılıskı olmaz.Adam sızın yanınızda ıster ıstemez kendı gıbı olamaz bence.

Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…