Pazar gününü kadar bekliyim de.. kendimle baş başa kalayim demişti. Çok da yoğun çalışıyor. Ancak pazar musait. Akşama kadar ses çıkmazsa, tekrar harekete geçmek istiyorum.belki buraya yazdiginiz gibi icten bir mesaj atarsaniz hersey cozulebilir
pazar gununu gununu bekle sabahtan hemen bir mesaj at pazari zor ettigine dair falan bukadar istiyorsan birlikte olmayiPazar gününü kadar bekliyim de.. kendimle baş başa kalayim demişti. Çok da yoğun çalışıyor. Ancak pazar musait. Akşama kadar ses çıkmazsa, tekrar harekete geçmek istiyorum.
Çok yoğun çalıştığı için pazar öğlene kadar uyuyormus. Ogleden sonra falan atarım, uyku mahmurlugu geçtikten sonrapazar gununu gununu bekle sabahtan hemen bir mesaj at pazari zor ettigine dair falan bukadar istiyorsan birlikte olmayi
:)) sen yaparsin bu işi hadi bakalim guzel haberlerini bekliyorumÇok yoğun çalıştığı için pazar öğlene kadar uyuyormus. Ogleden sonra falan atarım, uyku mahmurlugu geçtikten sonra
Ben böyle olaylarda gerçekten herşeyde bir hayır olduğunu düşünürüm, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah..Ikisi birlikte. Yani bütün üzüntümu ve pismanligimi ona geçirebildigimi saniyorum. O açıdan içim rahatladı. Insanim ve sonucunun bu kdar kırıcı olacağını bilmeden bir hata yaptım. Özür dilemekten başka elimden bişey gelmez. Ama benim pismanligimin ona geçmiş olmasi, soylediklerimden duyduğu mahcubiyeti geçirmiş midir? Ancak ben onun yanında olarak, onu kırdığım gibi iyilestirebecegimi de düşünüyorum. Hak etmedi gerçekten. O iyi bir insan. Ve evet, ben o iyi insanı kaybetmek istemediğim için ondan bir şans daha istiyorum.
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun:)) sen yaparsin bu işi hadi bakalim guzel haberlerini bekliyorum
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsunBen böyle olaylarda gerçekten herşeyde bir hayır olduğunu düşünürüm, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah..
amin tesekkur ediyorum guzel dilekleriniz icinÇok teşekkür ederim, Allah razı olsunSenin de eşinle, ailenle mutluluğunuz daim olsun canım... mutlaka haber veririm
Kiyamam ben sana ya.madem boyle cok uzulecektin niye o sozleri sarf ettin ki bu kadar acik ve net olmana gerek yoktu.adam senin bu tavrina sasirmayacak mi o zaman oyle dedin simdi boyle diyorsun bir karar ver.beni begendin oluruz biz deseydin ya diye.kendini nasil affetirebilirsin bilmiyorum.bana biri boyle soylese epey sure etkisinden kurtulamam.o kisiyide silerim..Etmiyorum ama ölüyorum o da yazmadikca.
Bilmiyorum..Kiyamam ben sana ya.madem boyle cok uzulecektin niye o sozleri sarf ettin ki bu kadar acik ve net olmana gerek yoktu.adam senin bu tavrina sasirmayacak mi o zaman oyle dedin simdi boyle diyorsun bir karar ver.beni begendin oluruz biz deseydin ya diye.kendini nasil affetirebilirsin bilmiyorum.bana biri boyle soylese epey sure etkisinden kurtulamam.o kisiyide silerim..
Inşallah yüce Rabbim... evet hakaret etmedim. Hatta aynı mesajın içinde onu tanımaya devam etmek istediğimi de söyledim. Ama "sen bunlari düzeltirsen" seklinde dedim ki, bu da hic hoş olmamis aslında. Burada bir arkadaşın yazdığı gibi lütfeder gibi olmuş o da. Ama yine de çok da umutsuz bir durum değil gibi geliyor bana. Çünkü olaydan sonra konuşmaya devam ettik, tabii o kırgın. Bi gün bana kendisi durup dururken, "cok kirdin beni biliyor musun" diye msj attı. Hazmetmeye çalışıyor. Kestirip atmadi. Inşallah yüce Rabbim, başarır bunu.söyledikleriniz kırıcı ama özürle halledilmeyecek şeyler değil ki özürde dilemişsiniz
benim erkek arkadaşımda ilk buluşmada bana benim kırılacağım bir şey söylemişti. ama umursamadım elektrik aldığım için sorun yapmadım. bana biraz beyfendi bahane aramış gibi geldi. özür de dilemişsiniz zaten niye unutulmayacak şeyler ki hakaret değil sonuçta.
İlk tanışma sonrası olmamış işte bir dahakine daha özenli gelirSallayamiyorum
inş hayırlısı olur ikiniz içinde.Inşallah yüce Rabbim... evet hakaret etmedim. Hatta aynı mesajın içinde onu tanımaya devam etmek istediğimi de söyledim. Ama "sen bunlari düzeltirsen" seklinde dedim ki, bu da hic hoş olmamis aslında. Burada bir arkadaşın yazdığı gibi lütfeder gibi olmuş o da. Ama yine de çok da umutsuz bir durum değil gibi geliyor bana. Çünkü olaydan sonra konuşmaya devam ettik, tabii o kırgın. Bi gün bana kendisi durup dururken, "cok kirdin beni biliyor musun" diye msj attı. Hazmetmeye çalışıyor. Kestirip atmadi. Inşallah yüce Rabbim, başarır bunu.
Durustluk kavrami bu degil iste.bu senin dedigin gibi densizlik olmus.bir insan bu kadar rahat olmamali.sen surda yanilmissin sadece sen begenecek onun hakkinda yorum yapabilecegim sanmissin.ama o da seni yeni taniyor.o da sana sunu bunu begenmedim boyle olursan devam ederiz deseydi inan kendine gelemezdin uzuntuden nefret bile ederdin boyle konustugu icin.iyi adammis ki yine cevap yazmis sana.gonlu cok incinmis ki cok hakli ben uzuldum burada onun icin.insallah yine devam edersiniz sen hatani coktan anlamis ozur dilemissin.hani bir soz var ya bilirsin belki dilden cikan soz ok gibidir geri alamazsin diye.telafi edersin insallah dediklerini gonlunu alirsin..Bilmiyorum..((( Hayatimda ilk defa; ilişkinin en başında bu kadar dürust olmanın iyi bir şey olacağı düşüncesi gecti aklimdan ve uyguladım. Ama yüzüme gözüme bulaştırdim. Bunun adı dürsutluk değil, denizlik. Ve ben bunları yazarken yaptığımin densizlik olduğunun hiç farkına bile varmadim.
Patavatsızlıkta nirvanaya ulaşmışsınız yani :)ben olsam affetmemKizlar başıma söyle bişey geldi. Yeni biriyle tanıştım. Ilk bulusmamizda ikimiz de birbirimizden elektrik aldık. Ve akşam eve döndüğümde bana, benim hakkımda ne düşündün diye sordu. Ben de, ikimiz de kalici bir iliski olmasini istedigimiz icin, durust olmak adina hayatımda hiç olmadığım kadar açık bir şekilde kalbini ve gururunu kıracak şeyler yazdım. En kötüsü de, hakkında birçok iyi şey dusunmeme rağmen onların bir tanesinden bile bahsetmedim. Ama aynı mesaj içinde, bunlara dikkat edersen ben seni tanımaya devam etmek isterim de dedim. Sonuc, korkunç kırılmış ve artık sevgili olarak görüşmek istemiyor. Günlerdir onlarca mesaj attım, telde de konuştuk. Defalarca çok uzgün oldugumu, cok pişman olduğumu, cok utandigimi söyledim. Olmuyor. Hazmedemiyorum diyor. En son 3 gun once, seni daha fazla rahatsız etmiycem, sen kararını verince yazarsın dedim. Hala bişey yazmadi. Ben de yazamıyorum artık. Arkadaş olarak arayabilirsin ama sevgili olmaz bundan sonra demişti. Ben yine de en son, bir daha yazmiycam dedikten sonra bir daha bişey yazmadim sözümü cignememek ve onu taciz ediyor gibi olmamak için. Ne dersiniz kızlar, affeder mi beni, ben nasıl bir yol izleyeyim? Bu arada söylediklerim; daha temiz kıyafetle gelmeni beklerdim, araban da temiz değildi, sigara kokuyorsun, ben bakımlı erkek severim falan gibi seylerdi. Şimdi bile utanıyorum
Biliyorum. Böyle dusunse de çok haklıdır. Insan bazen niyeti ne kdar kötü olmasa da o ikinci şansı elde edemeyebiliyor. Bakalım kısmet, bikaç güne arayacak mi?Ben olsam asla affetmezdim. İlk gün bu kadar laf eden kadın ilerde beni mahveder derdim. Kusura bakmayın da haddinizi çok asmissiniz...
İlk tanışma sonrası olmamış işte bir dahakine daha özenli gelir
Sende önündeki maçlara bak derim
Çok teşekkür ederiminş hayırlısı olur ikiniz içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?