Acaba beni affeder mi?

Çok doğru tespitler. Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun

Zaman içinde düzeltilmesi için aranızda bir ilişki olması lazım dostluk arkadaşlık tanışıklık falan ama o ilişki hiç olmamış tanışmışsınız ve olmamış bu kadar
Bence takıntı yapacak bir durum yok ortada resmen takıntı haline getirmişsiniz adamı ama yok yani
Bir kere oturduğunuz adam niye bu kadar mesele yaptınız o da özenli davransaymış kusura bakmasın yani bir de birbirinize izlenimlerinizi açıklamışsınız onu da kabullenememiş...
Yani boşver salla gitsin dünyanın sonumu sanki

Seninki biraz uslub eksikliğinden olmuş canım benim
deseydin ki seni tanımayı isterim şu şu nedenlerden dolayı amaa bundan sonraki buluşmalara biraz daha özenli gelmeni beklerim senin için sıradan biri olmadığımı hissedeyim deseydin üstü kapalı ima daha hoş olurdu
Sen üstüne daha düşme kendi affederse yazar

Bunlar çok akıllica öğütler. Keşke esas o zman sorsaymisim, biriyle tanıştım böyle böyle oldu, sizce ne yapmalıyım diye

Evet biraz takıntı haline getirdim. Çünkü benim densizligim yuzunden iyi bir insanı kaybettim. Benim orda bahsettigim takıntı; bende temizlik obsesyonu var, evde bile ailemden biri elleri temiz değilken dokunduğunda gider orayı ıslak mendille silerim. Odam mabet gibidir. Oraya girecek her şeyi dezenfekte ederim öyle koyarım. Akşamları eve gelince üstümu başımı, çantami vs. temizlemem saatler sürer. Böyle takıntılı olduğum için benim gözüme, takıntılı olmayan birinin gözüne göründüğünden daha fazla battı demek ki demek istemiştim.

Kuzum yanildigin nokta ne biliyor musun.
O kisiyle ilk kez gorusuyorsun yuzyuze geliyorsun birbirinizdeki detaylari bilmiyorsunuz.sen cok fazla titizsin o ise sana gore ozensiz geldi.sen kendini biliyorsun birde o seni sanki cok taniyormus gibi soyle soyle olursan ilerleriz diye drektif veriyorsun.adam sok olmus ve kendine gelememis haliyle.zaman hatan var.bir kac gorusme sonrasinda kirmadan nazikce dile getirme sabrini gosterseydin simdi gunleri ne ona ne kendine zehir etmemis olacaktin.suan birbirinizi yavas yavas taniyip uyusup anlasip anlasmayacaginizi ogreniyor birlikte keyifli vakit geciriyor olacaktiniz.sinema fikri cok guzel bir teklif edin belki biraz gonlu yumusarda size sans verir.sunuda soyleyim insanin hatasini anlamasida bir erdemdir.iyi bir insan oldugunuzu dusunuyorum.butun olumlu olumsuz yorumlara guzel uslupla cevap vermissiniz.siz siz olun sabirli olun.onyargiyla hareket etmeyin hepimiz Allahin kullariyiz incinir kiriliriz.bize nasil davranilmasini istiyorsak bizde oyle davranmaliyiz.

Çok teşekkür ederim. Harika bir insansiniz. Her şeyi son derece objektif olarak görüp değerlendirmenizden ötürü de sizi takdir ediyorum. Tespitleriniz çok yerinde. Eger, günler sonra tekrar karşısına çıkmakla onu taciz etmiş olmayacağıma inanirsam sinema teklifini yapmak istiyorum. Sonuçta, benden günlerce haber almadigi için, oh artık konu kapandı diye seviniyor olmasi durumunda, tekrar iletisime geçmekle ona saygısızlık yapmış olurum

İyi bir insan olduğunu bilmiyorsunuz oyüzden nasip değilmiş diyip geçin diyorum niye kendinizi mutsuz ediyorsunuz ileride güle güle anlatacak bir anınız oldu işte
Umarım bu kadar takıntı için tedavi görüyorsunuzdur

Bu iş olmazsa nihayetinde öyle diycem.. ve maalesef tedavi görmüyorum. Yani görmek istemiyorum. Kendi kendime halledebilirim diyorum ama henüz halledebilmış değilim. Ve işin gercegi, bu durumun yasantimi yonlendirdigini görmüş oldum böylece

Bardağın dolu tarafını görmeyip boş tarafından bakmışsınız. Geçmiş yıllarda kuzenime dişlerini fırçalamasını hatırlatmıştım. Gerçekten sapsarıydı.. koz hala unutmamış. Ne vakit birlikte bulunacağımız bir ortam denk gelse dişini fırçalıyormuş tekrardan. Ben söylediğimi unuttum ama o takıntı yapmış.. bu tür şeyler uyarılmaya gelmiyor sadece laf arasında ortama söyleniyormuş gibi söylenmesi taraftarıyım.
Ben de sigara kokusundan hoşlanmam ama söylememek daha uygun okur kanaatindeyim

Tesekkur ederim empati yaparak degerlendirdim konunu her iki tarafida dusunurek cevapladim.insan kalbi cok hassas nazik iste en kucuk sozde kiriliyor ve telafisi zor oluyor sende yasayip tecrube ettin.bende sana katiliyorum artik bisey yazma arama sorma.dedigin gibi donmek istemiyorsa cevap yazmiyor iste.bundan anlasiliyor ki devam etmekten vazgecmis.simdi son duruma yorum yapalim.sen elinden geleni yapmissin ozur dileyip pisman oldugunuda dile getirmissin.arayip sormussun.ama gonul bu kirilmis tekrar duzelemiyor gordugun gibi.simdi sana dusen sessizlige burunmek.beklemeni tavsiye etmeyecegim cunku beklentiler cok yorar insani akisina birak.kader diye bir olay var.irademizle karar veririz yasayacaklarimiza.sen bu tanismada iradeni menfi yonde kullanmissin.o kiside kirilmis yavas yavas bitirmis iliskiyi.uzulme bundan bir ders cikarip onune bak.hayat dedigimiz tecrubelerin toplami iste.insallah tekrar biri ciktigi zaman karsina empati yaparak yavas yavas tanirsin.senin kalbin guzel hissediyorum. Rabbim iyi insanlari cikarsin karsimiza

Bence tedaviye başlayın bakın alt tarafı başarısız bir ilk görüşmede bile hayatı kendinize zindan etmişsiniz
Tam bilmiyorum bu rahatsızlığı ama belki de yine obsesiflikten aman diyip geçeceğiniz bir olaya taktınız

İyi yapmışsın kuzum ...
Kendi özensizliğini ilan edince
Birde trip yapıp küsmüş mü paşam ...
Madem gerçekler acıtacak tı gerçekler ona göre gelseydi buluşmanıza

Sigara kokan insanlardan da ayrıca nefret ederim
Seçimleriniz tercihleriniz bir flört kriterleriniz olmasını takdir ettim

Kesinlikle soylememem gerekiyordu. Zaman geçtikçe uygun bir dille söylemenin türlü yolu olurdu..

Tesekkur ederim canım.. Amin inşallah cümlemizin... insan öyle bir durumda oluyor ya başka kimseyi istemiyor. Zaman geçince normale dönücem tabii. Ama o, hayatı boyunca aklına geldikçe tekrar mahcubiyet duyacak belki. Iste buna da ayrıca çok üzülüyorum. Sanki onun yanında olsam yarasıni iyileştirebilirim diye düşünmüştüm ama o da hakli olarak kendisini yaralayan kisiyi istemiyor. Ona yapacağım en büyük iyilik kendimi silmek olur. Arada bir ortaya çıkıp kendimi hatirlatmak çok büyük saygısızlık. Çok teşekkür ediyorum canım, benim için 2 gündür zaman ayırdın. Hakkını helal et

Teşekkürler.. ama bir de arkasında durabilseydim.. çok pişman oldum sonradan. Kalbi ve gururu çok kırıldı.

Benim obsesyonum temizlikle ilgili. Bu kişiyle tekrar görüşmedeki ısrarım, kalbini kırdığım gibi tamir edebilecegim düşüncesi ve iyi bir insanı kaybetmek istemememden dolayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…