acaba beni aldatıyomu yoksa doğrumu söylüyor.

stilin

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
19
0
16
Antalya
benim erkek arkadasım kırklareli merkezde watanı görewini yapmakta.biz facede birbirimizin fotoları paylamşiz güzel gunlerimizin anıları war aynı zamanda ilişkı durumlarımızda karsılıklı.bunu dısardan bakan herkes gorebılıyo.kızın bırı bı gun bana faceden msj cektı ben kırklarede oturuyorum falanda diye konustu bende ee derdın ne dedım,dönüp bana senin sewdiyin insan benle cıkıyo daha bu gün yanımdaydı falan dedi sürekli gece tellerden atlayıp yanıma geliyo ikimizi boynuzluyo deyince o an vücudumda bi sıcaklık hissettim basımdan asgıya kaynar sular dökuldu sankı.kız bana dönüp ıkımızı boynuzluyo ıkımız bırlesip ona bir ders werelim deyince dahada fıttırdım.sonra kız bana tel adresını werdı ınanmıyosan onun yanındayken ara dedı bende tamam dedım.işin tuaf tarafı kız ıkı dk sonra benı faceden engelledı.bu konusmalardan sonra hemen tele sarılıp erkek arkadasım aradım agzıma ne geliyosa söyledım.oda bana o kız benı basıma burda bela askeriyenin yani nizamiyenin icine kadar bile geliyo cok oynak bi kız diyo sakın ona inanma sana yalan söyluyo aramızı bozuyo falan dedı.kız bana bugunde msj cekmış seninkı dahada bugun yanımdaydı senın ona takıntı oldugunu soyluyo dedı.benı öpüp gözlerimin icine bakarak benı sewdıyını söyledi deyince aglama krizine girdim.ben bu durumda napacamı bılmıyorum nolur bana yardım edın sizce erkek arkadasımamı ınanım yoksa kızamı??

Sevgilin adını soyadını öğrenip senin face'e ulaşıp senin sevgilin olduğunu öğrenecek kadar bir samimiyet olmasa nerden öğrenecek bu bilgileri sence? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz kızın her anlattığı doğru olmayabilir ama bir sıkıntı olduğu aşikar üzgünüm.

askerdeki erkek arkadasiniz nereden taniyormus bu oynak kizi? kiz sizi nasil bulmus?

valla kızda pek normale benzemiyor bence boyle takıntılı insanlara mevcut allahaskına tellerden atlayıp hergece onun yanına gitmesi kısmı cidden normal bir insanın soyleyecegi birseymi..keske o an erkek arkadasını aramak yerine kızın kim oldugunu cozmeye calıssaydın ama işin su tarafıda var bu kız nasıl askıntı olmus erkek arkadasınıza nerden tanısmıslar hani ortada bir aldatma yoksa bile erkek arkadasınız bu kızla konusmus bir iletisimi olmus demekki

kızım bukadar bilgiye ulaşmış olması şüphelendiriyor insanı. Sonuçta kız yalan söylemiş olsa askeriyede okadar erkek varken neden senin sevgiline taksın. Sevgilinin facesini bulacak kadar nerden bilgisi olsun demekki aralarında bir muhabbet geçmiş. Benim sana tavsiyem eğer kafandan bu kuşkuyu atmak istiyorsan. Kız ile konuş. Ne zaman sevgilin ile buluşacak ozaman haber versin sana. Sende kızı ara ve erkek arkadaşını telefona istet. O zaman gerçeği anlarsın ve direk tekmeyi basarsın.

benim erkek arkadasım kırklareli merkezde watanı görewini yapmakta.biz facede birbirimizin fotoları paylamşiz güzel gunlerimizin anıları war aynı zamanda ilişkı durumlarımızda karsılıklı.bunu dısardan bakan herkes gorebılıyo.kızın bırı bı gun bana faceden msj cektı ben kırklarede oturuyorum falanda diye konustu bende ee derdın ne dedım,dönüp bana senin sewdiyin insan benle cıkıyo daha bu gün yanımdaydı falan dedi sürekli gece tellerden atlayıp yanıma geliyo ikimizi boynuzluyo deyince o an vücudumda bi sıcaklık hissettim basımdan asgıya kaynar sular dökuldu sankı.kız bana dönüp ıkımızı boynuzluyo ıkımız bırlesip ona bir ders werelim deyince dahada fıttırdım.sonra kız bana tel adresını werdı ınanmıyosan onun yanındayken ara dedı bende tamam dedım.işin tuaf tarafı kız ıkı dk sonra benı faceden engelledı.bu konusmalardan sonra hemen tele sarılıp erkek arkadasım aradım agzıma ne geliyosa söyledım.oda bana o kız benı basıma burda bela askeriyenin yani nizamiyenin icine kadar bile geliyo cok oynak bi kız diyo sakın ona inanma sana yalan söyluyo aramızı bozuyo falan dedı.kız bana bugunde msj cekmış seninkı dahada bugun yanımdaydı senın ona takıntı oldugunu soyluyo dedı.benı öpüp gözlerimin icine bakarak benı sewdıyını söyledi deyince aglama krizine girdim.ben bu durumda napacamı bılmıyorum nolur bana yardım edın sizce erkek arkadasımamı ınanım yoksa kızamı??

Hadi sevgilinize yapıştı size ne cesaret yaklaştı? Kıza inan.

yahu yol gecen hanımı burası askerıyenın ıcıne nasıl giricek :1: her gelenı ıcerı alılolarsa işleri iş valla :31: kızında dediği gibi sana o deli dio onada senin deli oldugunu soyluyo yerinde olsam kızdan yanynayken caktırmadan telle senı arayıp konusmalarını dınletmesini ısterdım :34:

erkek arkadasına ınanmak ıstıyorsun bellı kı.doğal olarak.
gerçekler acıdır kız abartsa bıle bı dıyalogları olmus uzgunum:(

tamam garip bi kız olsun ama gidip senin erkek arkadaşını nasıl bulucak? gerçekçi olmalısın

Bu kadın sizin sevgilinizi nerden buldu??
Nasıl tanııştılar ki ismini soyadını biliyor.
Madem sevgilin çok rahatsız söylesin yetkili birine onu içeri almasınlar sonuçta askeriye beni rahatsız ediyor desin.
Kıza söyle sevgilinin sesini kaydetsin bişeyle sana göndersin..
ya da fotoğraf çeksin sevgilinin.
Kıza söyle kanıtla bırakcam onu de. Sonra bekle bakalım..

erkek arkadaşın tabikide yalan söyluyor .

soyledıgı yalanlarda klasık erkek yalanları .

bıraz daha üstüne gitsen kız için

ruh hastası şizofren bırı bıle dıyecektır ,emin olun .

elin kızı durduk yere ne diye size boyle telefon acsın .

erkek arkadaslarınız hint kuması degıller ,dısarıdan gelen

bu duyumlara bıraz kulak vermek gerekır .

erkek arkadaşın tabikide yalan söyluyor .

soyledıgı yalanlarda klasık erkek yalanları .

bıraz daha üstüne gitsen kız için

ruh hastası şizofren bırı bıle dıyecektır ,emin olun .

elin kızı durduk yere ne diye size boyle telefon acsın .

erkek arkadaslarınız hint kuması degıller ,dısarıdan gelen

bu duyumlara bıraz kulak vermek gerekır .

boyle kızlarda var yavrum ya :31:pisligine bile yapar ama en nihayetinde bir tanısıklıgı olmus bu kızla nedir ne degildir diye ogrenmek icin erkek arkadasa sezdirmemesi lazımdı biranlık ofkeyle aramış

Tamam en iyi ihtimalle bakalım.

Sevgilin doğru söylüyo olsun.

Sen inanabilcek misin? - Bu kız erkek arkadaşını nasıl bu kadar iyi tanıyabiliyor. Askerlik bu ildışında okul falan okumuyor yani

Kız normal değil evet hatta takıntılı, ama söylediklerinin doğruluk payı olduğuna emiinim

Allah aşkına yedim demeyin !
Ya o kız durduk yere nerden buldu erkek arkadaşınızı,arkadaşım bende yaşadım buna benzer şeyler kaç kez kız aradı benimle de beraber dedi askerdeyken gene salak gibi yalanlarına kandım,sonra ne mi oldu askerlik bitti benden ayrıldı gitti o kızla nişanlandı .
İnanmayın derim başka birşey demem !

Üzgünüm ama aldatılıyorsun canım.Aynı şeyi yaşadım ta ki kız beni bulup ispatlayana kadar inanmamıştım kız için takıntılı,şizofren deyip durmuştu ama kandırılmışım.Lütfen inanma lütfen.

canım kesinlikle erkek arkadaşın yalan söylüyor. bende aldatıldım. birgün kızın biri bana mesaj attı face den sana anlatmam gereken birşey var dedi bende anlat dedim sonrada kıza ulaşamadım. eğer birliktelermiş ve kıza o hasta demiş benden için ayrılırsam intahar eder demiş bana da o kızla ilgili yalanlar söyledi . sonra ayrıldım onlar devam etti :) sonra bana gelgi 5 ay sonra affet dedi affettimpişmanım şimdi ve o kız tekrara piyasaya çıktı bizim barştığımızı öğrenince bela ooldu hala bizimkisi yalanlarla iki tarafa oynuyor

inanmaaaaaaaaaaaaaaaaa

Üzgünüm ama aldatılıyorsun canım.Aynı şeyi yaşadım ta ki kız beni bulup ispatlayana kadar inanmamıştım kız için takıntılı,şizofren deyip durmuştu ama kandırılmışım.Lütfen inanma lütfen.

şimdi moda oldu aldatan sevgililer hep bizleri psikopat şizofren hasta olarak anlatıyorlar ikinci kadınalarra. asıl hasta kendileriiiiii

bence ikinizi de kaybetmemek için ikinize de yalanlar atıyor cnm.
bu ikiyüzlüye koy tekmeyi, anlasın senin aptal olmadığını.

Back
X