benim erkek arkadasım kırklareli merkezde watanı görewini yapmakta.biz facede birbirimizin fotoları paylamşiz güzel gunlerimizin anıları war aynı zamanda ilişkı durumlarımızda karsılıklı.bunu dısardan bakan herkes gorebılıyo.kızın bırı bı gun bana faceden msj cektı ben kırklarede oturuyorum falanda diye konustu bende ee derdın ne dedım,dönüp bana senin sewdiyin insan benle cıkıyo daha bu gün yanımdaydı falan dedi sürekli gece tellerden atlayıp yanıma geliyo ikimizi boynuzluyo deyince o an vücudumda bi sıcaklık hissettim basımdan asgıya kaynar sular dökuldu sankı.kız bana dönüp ıkımızı boynuzluyo ıkımız bırlesip ona bir ders werelim deyince dahada fıttırdım.sonra kız bana tel adresını werdı ınanmıyosan onun yanındayken ara dedı bende tamam dedım.işin tuaf tarafı kız ıkı dk sonra benı faceden engelledı.bu konusmalardan sonra hemen tele sarılıp erkek arkadasım aradım agzıma ne geliyosa söyledım.oda bana o kız benı basıma burda bela askeriyenin yani nizamiyenin icine kadar bile geliyo cok oynak bi kız diyo sakın ona inanma sana yalan söyluyo aramızı bozuyo falan dedı.kız bana bugunde msj cekmış seninkı dahada bugun yanımdaydı senın ona takıntı oldugunu soyluyo dedı.benı öpüp gözlerimin icine bakarak benı sewdıyını söyledi deyince aglama krizine girdim.ben bu durumda napacamı bılmıyorum nolur bana yardım edın sizce erkek arkadasımamı ınanım yoksa kızamı??