acaba beni aldatıyomu yoksa doğrumu söylüyor.

valla kızda pek normale benzemiyor bence boyle takıntılı insanlara mevcut allahaskına tellerden atlayıp hergece onun yanına gitmesi kısmı cidden normal bir insanın soyleyecegi birseymi..keske o an erkek arkadasını aramak yerine kızın kim oldugunu cozmeye calıssaydın ama işin su tarafıda var bu kız nasıl askıntı olmus erkek arkadasınıza nerden tanısmıslar hani ortada bir aldatma yoksa bile erkek arkadasınız bu kızla konusmus bir iletisimi olmus demekki

ewet söyledıklerinize katılıyorum.biz bir süre o askerdeyken ayrı kalmıstık o sure carsıda tanısmıslar üstelik kızda dulmuş.erkek arkadasım artık benı rahat bırakmıyor dıyor.bız telde konusurken kızın onz gönderdıyı msjları okudu.bende kararsızım bu durumda.ben su ana kadar onun butun hatalarını kabullendım ama bunu kabullenemem.napıcam ya off offf

kızım bukadar bilgiye ulaşmış olması şüphelendiriyor insanı. Sonuçta kız yalan söylemiş olsa askeriyede okadar erkek varken neden senin sevgiline taksın. Sevgilinin facesini bulacak kadar nerden bilgisi olsun demekki aralarında bir muhabbet geçmiş. Benim sana tavsiyem eğer kafandan bu kuşkuyu atmak istiyorsan. Kız ile konuş. Ne zaman sevgilin ile buluşacak ozaman haber versin sana. Sende kızı ara ve erkek arkadaşını telefona istet. O zaman gerçeği anlarsın ve direk tekmeyi basarsın.

kız benı engelliyo onla konusmama fırsat wermıyo.bız o askerdeyken ayrıldıgımız zamanda tanısıklıkları olmus.ayrıca ben erkek arkadasımın facesındede eklıydı ben sıldım.cunku sewgılımın bıtun fotolarını begenmıstı bu kıllandırdı benı o yuzden sılmıstım.bu sahısta ona masj atmıs beni nıye sıldın falan diye.kım zorla bulaşiyo ben anlamadım gıttı

şimdi moda oldu aldatan sevgililer hep bizleri psikopat şizofren hasta olarak anlatıyorlar ikinci kadınalarra. asıl hasta kendileriiiiii

Aynen öyle canım ya.Bu kadar yalana sığınmak yerine az adam olsalar da kararlı bir şekilde sevdiklerine sahip çıksalar,bu duruma düşürmeseler.

kızlar ya bn konuyu okur okumaz kız yalan soyluyoo barız dedım.ama hepnız tersını soylemmıssınız benmı yanlıs dusundum acaba
ya ne bıleyım sız mesela bırıyle beraber olsanız ılıskı durumunu gorsenız arayıp o benı sevıyo mu dersınız bak bugun yanımdaydı dıye nısbet yapar gıbı sacma geldı.hanı o kızla nasıl ılıskı durumu yaparsın der yada o ılıskı durumunu gordukten sonra cocukla bulusmaz yanı sacma degılmı dedıklerı yahu

benim erkek arkadasım kırklareli merkezde watanı görewini yapmakta.biz facede birbirimizin fotoları paylamşiz güzel gunlerimizin anıları war aynı zamanda ilişkı durumlarımızda karsılıklı.bunu dısardan bakan herkes gorebılıyo.kızın bırı bı gun bana faceden msj cektı ben kırklarede oturuyorum falanda diye konustu bende ee derdın ne dedım,dönüp bana senin sewdiyin insan benle cıkıyo daha bu gün yanımdaydı falan dedi sürekli gece tellerden atlayıp yanıma geliyo ikimizi boynuzluyo deyince o an vücudumda bi sıcaklık hissettim basımdan asgıya kaynar sular dökuldu sankı.kız bana dönüp ıkımızı boynuzluyo ıkımız bırlesip ona bir ders werelim deyince dahada fıttırdım.sonra kız bana tel adresını werdı ınanmıyosan onun yanındayken ara dedı bende tamam dedım.işin tuaf tarafı kız ıkı dk sonra benı faceden engelledı.bu konusmalardan sonra hemen tele sarılıp erkek arkadasım aradım agzıma ne geliyosa söyledım.oda bana o kız benı basıma burda bela askeriyenin yani nizamiyenin icine kadar bile geliyo cok oynak bi kız diyo sakın ona inanma sana yalan söyluyo aramızı bozuyo falan dedı.kız bana bugunde msj cekmış seninkı dahada bugun yanımdaydı senın ona takıntı oldugunu soyluyo dedı.benı öpüp gözlerimin icine bakarak benı sewdıyını söyledi deyince aglama krizine girdim.ben bu durumda napacamı bılmıyorum nolur bana yardım edın sizce erkek arkadasımamı ınanım yoksa kızamı??

pardon ama kaç yaşındasın sen bence içinn sesini dinle ilk hissettıgın herzaman dogrudur emın ol kız dogru sölüyo yoksa senınkı nıye öle şeyler sölesin sen buna inanmıyosun ama erkek adam adam gibi adam senı seviyosa bın tane oynak gelsin ikiiiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeee kızım derrrr onun için inanma tatlımya

Back
X