• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba beni seviyor mu?

en iyisi onla konuşmak olacak sen önce onla konuş anlat onu sevdiğini fln söyle o sana olumlu bi yanıt wercek bence yada sewgilinden ayrıl we ona ayrıldığınızı söyle o zaten sana teklif eder merak etme ikisinden birini yap

<3cok tesekkür ederim bna yardımcı oldugunuz icin mutlaka ikisinden birini yapıcam cok yardımcı oldunuz saolun...<3

sewdigim cocuk onu sewdigimi anladı;fakat bn sölemedim sadece ima ettim.o bna bi cewap wermedi;ama anladıgını söledi.cıktıgım cocuktan ayrılsam bu degisir mi;cünkü cıktıgım cocuk onun arkadası sonucta bna bisey diebilir mi?

sen kalbinin sesini dinledin bence,kalbinin sesini dinlemende doğru yolu bulmanı sağlar.şimdi çıktığın çocuğu sevmiyosan ve onla mutlu olamam diosan ayrıl ondan ve sewdiğin çocuğa söyle ayrıldığınızı o sevdiğin çocukta seni seviyosa zaten 1 kaç gün içinde falan teklif eder sana..YADA sevdiğin çocukla konuş sevdiğini açıkça söyle ve ona sor sen beni seviyomusun diye seviyorum derse ayrıl,sevmiyorum derse de ayrılma..ama mutlu olamayacağın kişiylede çıkma.gelişmeleri de buraya yaz

sewgilimden ayrılmak icin ii bi nedene ihtiyacım war mesela cok kawga edioruz ama o ayrılmamızı istemio bna adeta yalwarıo birbirimize bi dha kawga edersek ayrılcagımıza söz werdik ama o da kawga etmemeye özen gösteri napmalıyım bilmiorum.sewdigim cocuk da gecenlerde msnde konusurken bna biri sna cıkma teklifi etcekse de edemez cıktıgına ayıp olur dedi.onu sewdigimi de büyük ölcüde anladı.sewgilimde sewdigim kisi yakın ark.bu yüzden sanırım sewdigim cocuk brz cekinio ama ayrılırsak ne yapar bilmiorum...

Ozaman sor o sewdiğin çocuğa açık açık konuşun sewdiğini açıkça söyle ona we"sewgilimden ayrılırsam naparsın"diye sor.gerçekleri söyle yanii onunla çıkmak istediğini söyle we olumlu cewap alırsan şimdiki sewgilinden ayrıl bahane bulmana gerek yok ayrılmak istiyorum de neden diye sorarsada başkasını seviyorum DEME! soğudum artık biraz ara wersek iyi olur buna ihtiyacım war de...

o kdr cesaretli oldugumu sanmıorum ama denicem bunu yapmalıyım.sewgilimle ise yine tartısmaya basladıgımız icin ayrılmamız kolay olucak die düsünüorunm ama hayatımda bir bosluk hissetmekten korkuorum eger sewdigim cocuk olumsuz yanıt werirse elini tutabilceim biri kalmicak...,
Bu arada yardım icin cok tesekkürler sheshe <3

sewdigim cocuk barısmamız icin hicbi caba göstermicegini söledi we aramızdaki engelin de kalktıgını söledi.bny yılsonu balosuna dawet etti;ama hala cıkma teklifi etmedi.
sewgilimle kawga etmicegimize söz wermistik we tekrar her zmnki gbi kawga edince ayrıldık.

Back
X