Tam dua sirasi sendeykn ne hos bi süprz oldu cok sevndm cnm darisi bizlere inşallah
Benimde enbuyuk dilegim anne olmak asilamamin 6. Gunu insallah tutmustur 2,tane dusugm var oncesinde
Enyaaa hamile misin?Evet canım pozitif!!
Evet canim pkosenın sorunun neydı canım pko mu?
Hayirli olsun canim allah kucaklarimiza almayoda nasip eder insallah rabbim olmayan herkese versin en kisa zamandaEvet hamileyim, bugün öğrendim..
Ay hamile misiniz gece gece pek bir sevindim, içim coştu.
Insallah hadi bakalım.
Allah her dileyene nasip etsin
Maşallah ne kadar çabuk oldu.Senelerdir bekleyenlere de nasip olur inşallah.
Enyaaa hamile misin?
Kız niye haber vermiyorsun?
Çok sevindim biraz da bozuldum yani
Darısı başımıza artık
Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin :)
Hayirli olsun canim allah kucaklarimiza almayoda nasip eder insallah rabbim olmayan herkese versin en kisa zamanda
Eki Görüntüle 1636794
canm benm yumurtlamam kendilgnden olmuyor igneyle pluyor ve hamile kaliyorm allahin izni ile ama dusuyot insallah bukez hersey yolunda gider allah yuzumuze baksn rabbim kimseleri bu yolda mahrum koymadin icindede beniAmin arkadaşım sorunumuz aynıymış pko..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. .
Kafada bitiyomuş, bu ay eskisi gibi çok takıntı yapmadım,
ilişkide yumurtlama günlerimde vs..
Rabbim nasip etti..
Allah tamamına erdirsin,tüm isteyenlere nasip etsin Allah'ım.3 senedir hamile kalamıyordum, inan bana çok uzun yıllarmış gibi geldi..
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, çok zor.. Bir ben bilirim çektiğim sıkıntıları, bir de Rabbim...
Evet canim pko
Aynen canm yumurtlama olmuyodupko derken canim?iki yumurtalikta cok sayida ufak kistlerin warmiydi mesela?adetlerin ilacla mi gelirdi?
Aynen canm yumurtlama olmuyodu
Kendilgnden adette olmuuordu haliyle ilacla hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?