Acaba bir Sorun mu var ?

Selenizmir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.108
1.214
48
İyi günler
Ben 33 eşim 36 yaşında 11 yıllık evliyim 7 yaşında kızım var yıl başından bu zamana 2.cocgumuz olsun istedik korunmadan ilişkimiz oluyor 8ay oldu hamile kalmadım sadece fokikasit kullandım artık umudum bitti Dr a gitmelimiyim fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

Bizimde öyle oldu canım 2. Çocuk için uğraşıp olduramayan ve tedavi gören çok var. Kızım 6 yaşındayken istemeye başladık 3 sene bekledik olmadı. En son gidip tüp bebek yaptırdık. Tabi inşallah sizde öyle olmaz. Bence 2-3 ay daha bekleyip tahlillerinizi yaptırmanızda fayda var. Allah gönlünüzdekini versin inşallah.

Bence beklemeyip hemen gitmelisiniz 30 yaş üstünde 6 ay olunmazsa gidilmeli

Psikolojik olarak istediğinizi düşünüyor ama aslında istemiyor veya hazır hissetmiyor olabilir misiniz? Yeniliklere zor adapte olan biri misiniz? Veya ilk çocuğunuzu büyütürken zorlanmış ve yine bu zorluğa girmeye hazır olmadiginizi hissediyor olabilir misiniz? Benim olmamasinin altında farklı nedenler varmış psikolojik ne zaman tamam Allah'in izniyle ben çocuguma bakarım dedim o ay haberini aldım. 2. Çocuğunuz olursa ne hissedersiniz, nasil bir hayatınız olur diye düşünüp bir kayginiz varsa ona odaklanın. Güzel haberlerinizi alalim inşallah

Veya ilk çocuğunuzu büyütürken zorlanmış ve yine bu zorluğa girmeye hazır olmadiginizi hissediyor olabilir misiniz?

Sanki ilk başta ki kaygı düşüncem buydu ama sonradan düşüncem deyisti gayet rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…