acaba boş gebelik mi?

hilelf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.547
672
123
37
dün doktora gittim kesem göründü 14mm ama bebek görünmedi 3 gün sonra tekrar gel dedi , 5-6 haftalık, ben de korkmaya başladım acaba boş gebelik olabilir mi, bir de hafif hafi hep sancım var bu normal mi?

dün doktora gittim kesem göründü 14mm ama bebek görünmedi 3 gün sonra tekrar gel dedi , 5-6 haftalık, ben de korkmaya başladım acaba boş gebelik olabilir mi, bir de hafif hafi hep sancım var bu normal mi?

baslık dıkkatımı cektı...aynı sıkıntıyı ben de yasadım.sanırım 24 mm kese wardı bebek gorunmuyordu ustelık sat ıle de uyumlu bır durum yoktu.hıc canını sıkma sonuca olumsuz yaklasma...sancı agır degılse normal ama dr a soyle yıne de

Son adet tarihiniz nedir? 28 günde bir düzenli adet görüyor musunuz?

son adet tarihim 30 nisan, bende pko var oyüzden düzenli adet görmüyodum hatta hep ilaçlarla adet gördüm, en son klomofen di sanırım böyle bi ilaç kullandım, yumurta gelişimim takip edildi, 17. günümde yumurtam 23 ml olmuştu sonrasında da gebe kaldım ama kesem 14mm olmasına rağmen bebek görünmedi ben de biraz korktum boş gebelik mi die, sancılarım normal mi peki?

inşallah dediğin gibidir cnm ilk gebeliğim o yüzden çok telaşlıyım

1 hafta daha bekleyip tekrar ultrason yapılması iyi olur. Geç yumurtlama olduğu için bebek daha geç görülebilir. Lütfen sonucu paylaşın. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

1 hafta daha bekleyip tekrar ultrason yapılması iyi olur. Geç yumurtlama olduğu için bebek daha geç görülebilir. Lütfen sonucu paylaşın. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

ne guzel bır uzman yazmıs.tebrık ederım gercekten. cok buyuk sıkıntı umarım sonuucu guzel olur ben de sonucu beklıyorum

bugün kontrole gittim bebek karnımdan görünmedi alttan muyaneyle embriyo göründü 6hafta 1 günlük, boyu normal ama kalp atışları görülmedi doktor düşük ihtimali var dedi bu boydaki bir embriyoda kalp atışını görmemiz lazımdı dedi gelişimi durmuş olabilir dedi, ben boş gebelik mi die düşünürken bebeğimin düşük olabileceğini öğrendim, yinede pazartesiye kadar bekleyelim dedi o zaman net karar verebiliriz ama düşük olma ihtimali daha çok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…