Acaba çok mu fevri davrandım

Böyle giderse daha neler zoruna gidecek.. Daha fazla bağlanma ki acın çok olmasın ilerde.
güvenmiyordum ben ona bunu ona da söyledim ama son buluşmamzıda güvenmek için adım attmıştım sadece ama oda son görüşmeden sonra böyle oldu

arkadaşım kesinlikle yanlış anlama beni febri diye Türkçemizde bir kelime yok doğrusu fevri olacaktır.

ama benden bir anda elini ayağını çekmesi zoruma gitti

aile yapısını bilemezsiniz, o an ne yaşadıgını bilemezsiniz. bu yüzden kestirip atılmaz. benim eşimde ailesinin yanına gittiğinde çok kısa konuşur kapatırdı, hatta bir gün gittiğindede hastaydı, tlf bakmamıştı. çok merak etmiştim, çok kızmıştım. cok merak ettiğimi, neden habersiz bıraktıgını ve bu durumun beni üzdüğünü anlattıştım ve bir daha tekrarlanmadı. eşim ilk evlendiğimiz zamanlar ailelerimizin yanında cok mesafeli davranırdı ama daha sonradan yani kısa bir zaman içinde herşey yoluna girdi.

yani bir olayı çözmeye çalışmak yerine kestirip atman yanlış. konuşsaydın, açık açık kendini ifade etseydin, sonrada onu dinleyip, biraz zamana tanısaydın ilişkiye... 2 hafta cok erken birbirinizin hoşlanıp hoşlanmadığı seyler zaman alır ögrenmek için. her ilişkine bu şekilde yaklaşırken uzun bir ilişki kuramazsın ama agzından böyle bir laf cıkmış artık bekleyin bakalım erkek arkadaşınız ne yapıcak.

Son düzenleme:
işte sanırım bana gurur yapıyo hiç birşey yapmadı acaba akşm iş çıkışı işyerine gidip konuşşm mı benim de çok kafama takıldı ya doğruysa söyledikleri ama bir yanımda aç tel iki saniye birşey de kapa buna da bozuğum off nebilim bana iyi gelmşiti yaa

güvenmiyordum ben ona bunu ona da söyledim ama son buluşmamzıda güvenmek için adım attmıştım sadece ama oda son görüşmeden sonra böyle oldu

Sen güvenmek için karar alıyorsun ama güvenin sarsılıyor...

Güven olmadan ilişki yürümez..

Sen güvenmek için karar alıyorsun ama güvenin sarsılıyor...

Güven olmadan ilişki yürümez..
ya hiç birşey bilmiyorum ki sizden gelen her yoruma kafam kayıyo sinirden bütün tel sildim ezberimde de yok iyice gerildim kendi kendimee

ya hiç birşey bilmiyorum ki sizden gelen her yoruma kafam kayıyo sinirden bütün tel sildim ezberimde de yok iyice gerildim kendi kendimee

Zamana bırak o zaman.. Hakkınızda hayırlısı olsun inş..

gurur yapmış olabilir. bu kız bana daha en başından bu şekilde anlayışşsız davranıyorsa, sonradan daha kötü olabilir diye. çünki henüz en başında ilişkinin ama her zaman tüm ihtimalleri düşünerek hareket etmek lazım. belki gerçekten böyle, belkide yanında başka biri vardı. işte birden anlamadan ögrenmeden bitirirseniz, bu şekilde ikilem yaşarsınız. benden size bir tavsiye gerçekten karşınızdaki büyük bir hata yapmış olsa bile anlamadan dinlemeden düşünmeden dogrunun yanlısın ne oldugunu tartıp ölçmeden hareket etmemek lazım ama gitmeyin bence yanına, aramayında agzınızdan laf cıkmış bir kere. bekleyin...

evet lafımın arkasında durmak daha mantıklı ama artık aramaz sanırım

evet lafımın arkasında durmak daha mantıklı ama artık aramaz sanırım

Sana verdiği değeri anlarsın bu şekilde... Ararsa yada aramazsa....

Hep sen arayacak değilsin yaa..!

Bırak koşsun peşindenn..

Sana verdiği değeri anlarsın bu şekilde... Ararsa yada aramazsa....

Hep sen arayacak değilsin yaa..!

Bırak koşsun peşindenn..
bir gün önce işte görüşemiyoruz diye iş yerine gittm çıkışın bekledim sonra birlikta vakit geçirdik anlamıştır belki benim güvenmesemde değer vdrdğimi ama işte karşılığı bu oldu

Karşılığı bu olduysa, demekki bundan çıkaracağın anlam neymiş?
Bir daha ona böyle bir şey yapmamakmış...

Kimi böyle ilgiyi sevgiyi güveni hakeder, kimi etmez..

Karşılığı bu olduysa, demekki bundan çıkaracağın anlam neymiş?
Bir daha ona böyle bir şey yapmamakmış...

Kimi böyle ilgiyi sevgiyi güveni hakeder, kimi etmez..
aynen öyle canım iştee buda bir ders oldu iştee

Kusura bakmayın net cevap vericem size lafı dolandırmayı sevmem. Nette bulduğunu nette kabedersin diye bir laf var.. bu tür ilişkiler ne kadar sağlıklı bilemiyorum güvenmiyorumda. çok bel bağlamayın bence 2 hafta çok kısa bir süre bir insanı tanımak için....

bu da bir ihtimal hemde büyük bir ihtimal...

yok kızlar evli değil biz o gec saatlere kadr çalışıyo diye hep gece buluşuyoruz arayan tek insan annesi annesi ile konuşurkende duydum oğlum nerdesin yengenler geldi oğlum geç kalma dedi ama o benden soğudu yaa ne olduysaa

iki haftalik bir iliski sonucta sana deliler gibi baglanmasini bekleyemezsin bence biraz fevri davranmissin oan sabr edip sonrada konusa bilirdin belki daha ayrintili anlatirdi sana ailesiyle iliskisini bilemezsinki ama bence ayrilmaniz iyi olmus netteki iliskilere pek inanmam hakkinda hayirlisi.....

2 haftada nasıl bu kadar bağlanıp birbirinizi özleyebiliyorsunuz, bence hiç gerçekçi bi sevgi değil
hem allah aşkına şu internette buduğunuz adamlara bu kadar çabuk güvenip bağlanmayın
tv de gazetelerde kötü haberleri okumaktan psikolojisi bozuldu bu ülkenin
yapmayın allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…