ama benden bir anda elini ayağını çekmesi zoruma gitti
güvenmiyordum ben ona bunu ona da söyledim ama son buluşmamzıda güvenmek için adım attmıştım sadece ama oda son görüşmeden sonra böyle olduBöyle giderse daha neler zoruna gidecek.. Daha fazla bağlanma ki acın çok olmasın ilerde.
kızlar çok canım sıkkın çok kafamı kurcalıyo başka bir konumda dile getirdim ama cevap gelmedi benim internetten tanıştığım 2 haftalık bir sevgilim vardı herşey çok güzel gidiyordu dün izinliydi hastayım dedi yatacağım uyanınca konuşuruz dedi tmm dedim 7 8 saat geçti ses yok birsürü mesj attım aradım ses yok sonra bir kezdaha ararken meşgul tonu geldi ve mesj attım demek uyndın cevap niye vermiyorsun 10 dkka sonra canım nane limon içip yatağım çok kötüyüm düye mesj geldi sonra sesini duymak için ardım mesgul tonu dedim niye açmıyorsun bizimkiler yanımda dedi çok bozuldum 26 yaşında adam 2 dakika da olsa tel acamaz mı yani bende mesj attım dedim beni aptl yerine koyma ben böyle çocukca şeylere gelemem bitsin dedim şimdi düşünüyorum da çok mu febri davrandım acaba hiç cevap vermedi bundan bir kaç gün önce her uyandığında özledim diyen adam her anımı merk eden adama ne odlu birden bire off
ama benden bir anda elini ayağını çekmesi zoruma gitti
işte sanırım bana gurur yapıyo hiç birşey yapmadı acaba akşm iş çıkışı işyerine gidip konuşşm mı benim de çok kafama takıldı ya doğruysa söyledikleri ama bir yanımda aç tel iki saniye birşey de kapa buna da bozuğum off nebilim bana iyi gelmşiti yaaaile yapısını bilemezsiniz, o an ne yaşadıgını bilemezsiniz. bu yüzden kestirip atılmaz. benim eşimde ailesinin yanına gittiğinde çok kısa konuşur kapatırdı, hatta bir gün gittiğindede hastaydı, tlf bakmamıştı. çok merak etmiştim, çok kızmıştım. cok merak ettiğimi, neden habersiz bıraktıgını ve bu durumun beni üzdüğünü anlattıştım ve bir daha tekrarlanmadı. eşim ilk evlendiğimiz zamanlar ailelerimizin yanında cok mesafeli davranırdı ama daha sonradan yani kısa bir zaman içinde herşey yoluna girdi.
yani bir olayı çözmeye çalışmak yerine kestirip atman yanlış. konuşsaydık, açık açık kendini ifade etseydin, sonrada onu dinleyip biraz zamana tanısaydın ilişkiye... 2 hafta cok erken birbirinizin hoşlanıp hoşlanmadı seyler zaman alır ögrenmek için. her ilişkine bu şekilde yaklaşırken uzun bir ilişki kuramazsın ama agzından böyle bir laf cıkmış artık bekleyin bakalım erkek arkadaşınız ne yapıcak.
güvenmiyordum ben ona bunu ona da söyledim ama son buluşmamzıda güvenmek için adım attmıştım sadece ama oda son görüşmeden sonra böyle oldu
ya hiç birşey bilmiyorum ki sizden gelen her yoruma kafam kayıyo sinirden bütün tel sildimSen güvenmek için karar alıyorsun ama güvenin sarsılıyor...
Güven olmadan ilişki yürümez..
ya hiç birşey bilmiyorum ki sizden gelen her yoruma kafam kayıyo sinirden bütün tel sildimezberimde de yok iyice gerildim kendi kendimee
işte sanırım bana gurur yapıyo hiç birşey yapmadı acaba akşm iş çıkışı işyerine gidip konuşşm mı benim de çok kafama takıldı ya doğruysa söyledikleri ama bir yanımda aç tel iki saniye birşey de kapa buna da bozuğum off nebilim bana iyi gelmşiti yaa
evet lafımın arkasında durmak daha mantıklı ama artık aramaz sanırım
bir gün önce işte görüşemiyoruz diye iş yerine gittm çıkışın bekledim sonra birlikta vakit geçirdik anlamıştır belki benim güvenmesemde değer vdrdğimi ama işte karşılığı bu olduSana verdiği değeri anlarsın bu şekilde... Ararsa yada aramazsa....
Hep sen arayacak değilsin yaa..!
Bırak koşsun peşindenn..
bir gün önce işte görüşemiyoruz diye iş yerine gittm çıkışın bekledim sonra birlikta vakit geçirdik anlamıştır belki benim güvenmesemde değer vdrdğimi ama işte karşılığı bu oldu
aynen öyle canım iştee buda bir ders oldu işteeKarşılığı bu olduysa, demekki bundan çıkaracağın anlam neymiş?
Bir daha ona böyle bir şey yapmamakmış...
Kimi böyle ilgiyi sevgiyi güveni hakeder, kimi etmez..
kızlar çok canım sıkkın çok kafamı kurcalıyo başka bir konumda dile getirdim ama cevap gelmedi benim internetten tanıştığım 2 haftalık bir sevgilim vardı herşey çok güzel gidiyordu dün izinliydi hastayım dedi yatacağım uyanınca konuşuruz dedi tmm dedim 7 8 saat geçti ses yok birsürü mesj attım aradım ses yok sonra bir kezdaha ararken meşgul tonu geldi ve mesj attım demek uyndın cevap niye vermiyorsun 10 dkka sonra canım nane limon içip yatağım çok kötüyüm düye mesj geldi sonra sesini duymak için ardım mesgul tonu dedim niye açmıyorsun bizimkiler yanımda dedi çok bozuldum 26 yaşında adam 2 dakika da olsa tel acamaz mı yani bende mesj attım dedim beni aptl yerine koyma ben böyle çocukca şeylere gelemem bitsin dedim şimdi düşünüyorum da çok mu febri davrandım acaba hiç cevap vermedi bundan bir kaç gün önce her uyandığında özledim diyen adam her anımı merk eden adama ne odlu birden bire off
bence o evli, o yüzden herzaman açamıyor telefonunu
bu da bir ihtimal hemde büyük bir ihtimal...
yok kızlar evli değil biz o gec saatlere kadr çalışıyo diye hep gece buluşuyoruz arayan tek insan annesi annesi ile konuşurkende duydum oğlum nerdesin yengenler geldi oğlum geç kalma dedi ama o benden soğudu yaa ne olduysaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?