ama bana keşke canım hiç hal,m yok deseydi bizimkilerle yim dediğine göre hali var düzgün bir dille söyleseydi ben sadece sesini duymak istemiştimÇok üstüne düşmüşsünüz. Eğer hasta ise konuşmaya, mesaj çekmeye bile hali olmayabilir, biraz anlayışlı olmakta yarar var bana kalırsa.
Bir ihtimal de, canınızı sıkmak istemem ama, internetten tanıdığınız bu kişiye ne kadar güveniyorsunuz, belki de hasta bile değil, başka işler peşinde.
evet görüştüm iş yerine gittmi aynı ilçede oturuyoruz diyorum yaa bana her dakika mesj atrdı son bir buluşmamzı oldu ondan sonra böyle oldu her buluşmadan sonra özledim gitme yanımdan diye mesjlar atrdı hiç bir ileri seviyesiz hareketi de olmadı ki
bende o ihtimali düşündüm zaten aç tel canım hastayım konuşamıyorum de kapa ağzımı bile açmam yaa ben anlayışsız değilm ki beni aptl yerine koyuyoaz bile yapmışsın..
o adam yatakta filan değildi yatakda olan açar telefonu hastayım der ama belliki etrafındaki sesleri duymanı istememiş..
ha şunuda yapabilirdin emin olmak için aynı ilçedeyiz demişsin.. gidersin evinin önüne cama çık dersin...
herhalde hasta hasta camada yürüyemiyorum diyemez!!!
anlardın ordada kesin ne karıştırdıgını..
evet görüştüm iş yerine gittmi aynı ilçede oturuyoruz diyorum yaa bana her dakika mesj atrdı son bir buluşmamzı oldu ondan sonra böyle oldu her buluşmadan sonra özledim gitme yanımdan diye mesjlar atrdı hiç bir ileri seviyesiz hareketi de olmadı ki
Ben bu topic de göremedim böyle birşey. Size burada yardımcı olmaya çalışanların, açtığınız her konuyu sular seller gibi okumasını beklemiyorsunuz herhalde.
evet görüştüm iş yerine gittmi aynı ilçede oturuyoruz ,,, diyorum yaa bana her dakika mesj atrdı son bir buluşmamzı oldu ondan sonra böyle oldu her buluşmadan sonra özledim gitme yanımdan diye mesjlar atrdı hiç bir ileri seviyesiz hareketi de olmadı ki
benimle buluşcağı akşm annesini ardı eve geç geleceğim faln dedi yok eskiden gündüz açardı tel gecede erken geldiği akşmlar konuşurdukben sanaaa ayrıl paçanı kurtar derim arkadaşım....adam yüzde yüz evliiiii.....buna benzer bi olayııı çok yakından tanıdım biri yaşadııı o internetten felenda tanışmadı çok dürüst namazını kılan biriydi amaaa eve gidince telefonlar pek açılmıoduu...sonra evli oldunu öğredikkkk...hemen ayrılll kendini rezil etme derimmmmmm
ama benden bir anda elini ayağını çekmesi zoruma gitti2 haftalık bir ilişki, bu kadar üstüne neden düştünüz ki... ama ailem vardı acamadım demesi ilginç. ayrı bir yere gecip kendide arayabilirdi yada tlf acıp normal bir arkadasıyla konuşur gibi konuşabilirdi ama tabi o an neler yaşadıgını bilemeyiz. bende kızardım, hemen tavır alırdım ama ayrılma boyutu bana biraz abartı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?