• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba çokmu tedirginim

Kocasinaasikk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
31
1
6
30
4 aylık bi kizim var sezeryanla ameliyat oldum ama hala adetim düzene girmedi. Emzirmiyorum sütüm olmadığı için mama veriyorum.. geçen ay 5 gün gecikmeyle oldum bu ayda 1 gun geçti daha ama hiç bi belirti yok ara ara midem agriyo böyle bulaniyo gibi başım agriyo ama sıkıntı yaptığın için mu acaba . Eşim korunur ama sen bana güven deyip çıkarıp atıyor sorduğum zaman kalmazsin öyle bişi olmadı merak etme diyor ama çok korkuyorum

çok sorumsuzsunuz.

bana güven nedir ya. o zaman bize güven canım. eşin içine de boşalsa çocuğun olmaz desek inanıp oh mu diyeceksin.

geri çekilme korunma yöntemi değil diye herkes söylüyor siz hala bana güven deyince tmm cnm mı diyosunuz? korunmak bu kadar zor değil yahu. hele ki doğum yapalı 4 ay olmuş.

Aile sağlığı merkezlerinden lütfen bilgi alın, spiral- hap ya da kondom konusunda.. Eşiniz inanılmaz sorumsuz, şak diye hamile kalırsınız bu sefer de doğur diye tuttururlar olan size olur..Siz kendi korunma yönteminizi bulup uygulayın mutlaka, eşinize bu işi bırakmayın..

Her ay bu tedirginlikle yaşanmaz doğum kontrol hapı kullanın kafaniz rahat olsun sezeryan dogumlarda en az bir yıl korunmak lazım derler

ilişki esnasında gelen vucut sıvılarında canlı sperm hücreleri bulunur,
yani geri çekilmede tamamen başarılı bile olsa hamile kalabilirsiniz.
normal bir korunma yöntemine geçin.

Back
X