• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba dolandırıldım mı? :(

Eeeliiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
23
5
1
28
Merhaba, bugün sabah gratisin çekilişini düzenlediğini iddia eden bir siteye çekiliş için girdim. Çok da güvenilir durmuyordu zaten, önce sadece isim soyisim, email ve ev adresini istedi. Bunları yazıp devama tıkladım sonra insan mısın kontrol edelim diye bir sayfa açıldı ben de hiç bir şeye tıklamadan sayfayı kapattım. Burayı yapıp ilerleyenler olmuş onlara telefon numaralarını sormuşlar sonrasında kod vs. göndermişler ama ben buraya kadar gelmedim. Tc numaramı, telefonumu ya da hesap bilgilerimin hiç birini vermedim. Zaten istenilenleri de tamamlamadım. Sizce verdiğim bilgilerden herhangi bir şey yapabilirler mi? Nasıl bu kadar cahil oldum hiçbir fikrim yok ama oluyor işte, gerçekten çok endişeliyim. Ne yapmalıyım? Şimdiden yanıtlarınız için çok sağolun hepinize.

Bana da geldi aynı mesaj telefonuma bir yakınımdan ama daha önce haberim vardı bu dolandırıcılıktan tıklamadım. Birşey olmaz heralde

Dün aynı arkadsmdan 3 kez msj geldi siteye tıklayın diye gratis aynı ama ard arda kendi asla göndermez bildiğim için virüs girmiş sanrm telefonuna diyip her gelişinde sildim sanmıyorum dolandrldgni bi çeşit vırus bence

ay dün bende telefonumda internette bakınırken bi sayfa açıldı. güncelleme lazım falan diye kapatmaya çalışırken telefona kod gönderdiler. kodu girmeden kapattım. kodu girsem para alacaklardı. dikkatli olmak lazım

Dün aynı arkadsmdan 3 kez msj geldi siteye tıklayın diye gratis aynı ama ard arda kendi asla göndermez bildiğim için virüs girmiş sanrm telefonuna diyip her gelişinde sildim sanmıyorum dolandrldgni bi çeşit vırus bence
Sizce benim bu bilgilerimle bir şeyler yapabilirler mi?

Bunlar zaten kargo isterken verdigimiz bilgiler. O yüzden bir sorun yasanabilecegini zannetmiyorumm Bu kod işi sıkıntılı ki oraya kadar gelmemissiniz. Adres ve isim bilgisiyle kredi kartı dolandırıcılığı yapilabildigini zannetmiyorum. Kartla alakali bir korkunuz varsa kontrol edin.daha da devam ediyorsa internetten alışverişe kapatın musteri temsilcisini arayarak.En fazla yapabilecekleri Kötülük size e mail göndererek virüs yoluyla kart bilgilerinize erişmek olabilir. O da bilmediğiniz e postalari açmayarak korunabileceginiz bir durum. Başka nasıl dolandirabilirler bilmiyorum.

Kod istemediyse yollamadiysaniz sorun yok. Ayni sekilde film izleme sitesinde dolandirildim bir de salak gibi kodu gonderdim :D hayatimin en buyuk salakliklarindan avukat arkadasima anlatirken bile utandim:D Sonra sikayetvar.com a yazdim musteri hizmetleri ilk iptal edemeyiz demisti elli kusur lira para idi bu arada. Sonra sikayetvar a yazip az telefonda carladim iade ettiler.

Bunlar zaten kargo isterken verdigimiz bilgiler. O yüzden bir sorun yasanabilecegini zannetmiyorumm Bu kod işi sıkıntılı ki oraya kadar gelmemissiniz. Adres ve isim bilgisiyle kredi kartı dolandırıcılığı yapilabildigini zannetmiyorum. Kartla alakali bir korkunuz varsa kontrol edin.daha da devam ediyorsa internetten alışverişe kapatın musteri temsilcisini arayarak.En fazla yapabilecekleri Kötülük size e mail göndererek virüs yoluyla kart bilgilerinize erişmek olabilir. O da bilmediğiniz e postalari açmayarak korunabileceginiz bir durum. Başka nasıl dolandirabilirler bilmiyorum.
Çok teşekkür ederimm

Kod istemediyse yollamadiysaniz sorun yok. Ayni sekilde film izleme sitesinde dolandirildim bir de salak gibi kodu gonderdim :KK70: hayatimin en buyuk salakliklarindan avukat arkadasima anlatirken bile utandim:KK70: Sonra sikayetvar.com a yazdim musteri hizmetleri ilk iptal edemeyiz demisti elli kusur lira para idi bu arada. Sonra sikayetvar a yazip az telefonda carladim iade ettiler.
İşte insanın boş anına denk gelebiliyor

Merhaba, bugün sabah gratisin çekilişini düzenlediğini iddia eden bir siteye çekiliş için girdim. Çok da güvenilir durmuyordu zaten, önce sadece isim soyisim, email ve ev adresini istedi. Bunları yazıp devama tıkladım sonra insan mısın kontrol edelim diye bir sayfa açıldı ben de hiç bir şeye tıklamadan sayfayı kapattım. Burayı yapıp ilerleyenler olmuş onlara telefon numaralarını sormuşlar sonrasında kod vs. göndermişler ama ben buraya kadar gelmedim. Tc numaramı, telefonumu ya da hesap bilgilerimin hiç birini vermedim. Zaten istenilenleri de tamamlamadım. Sizce verdiğim bilgilerden herhangi bir şey yapabilirler mi? Nasıl bu kadar cahil oldum hiçbir fikrim yok ama oluyor işte, gerçekten çok endişeliyim. Ne yapmalıyım? Şimdiden yanıtlarınız için çok sağolun hepinize.

Bununla ilgili bir bilgim yok ama turk hava yollari' ndan bedava bilet icin guya cekilis yapilan bir seye rastgeldim facebook' ta bir arkadasim paylasmis. Hemen ekran goruntusu alip twitter' dan thy' ye sordum, asli yok dediler, bilgilendirme icin tesekkur ettiler.
Oyle bir durumda gratis' in kendi sosyal medya hesaplarina, sitesine bakarsaniz gercek mi degil mi anlarsiniz.
Veri toplayip sirketlere satiliyor, oyle bir sey de olabilir dikkat edin siz yinede. Uyanik olmakta fayda var.

bu dolandırıcılık arkadaşım , gratis kendi sayfasından açıklamada bulundu , aynı şekilde giriş yapıp bilgilerini yazan çok kişi olmuş telefonlarından 14 tl kesinti olmuş eğer müşteri hizmetlerini arayıp iptal etmezseniz her ay bu kesinti yapılacakmış gerçi siz telefon numaranızı girmemişsiniz yine de arayın müşteri hizmetlerini abonelik olmuş mu bi bilgi alın derim

bu dolandırıcılık arkadaşım , gratis kendi sayfasından açıklamada bulundu , aynı şekilde giriş yapıp bilgilerini yazan çok kişi olmuş telefonlarından 14 tl kesinti olmuş eğer müşteri hizmetlerini arayıp iptal etmezseniz her ay bu kesinti yapılacakmış hemen arayın müşteri hizmetlerini
Hangi müşteri hizmetlerini aramam gerekiyor?

Anladım çook teşekkür ederim nerden ulaştınız bu bilgiye
Rica ederim ne demek :KK15: Bi instagramda sayfasında gördüm uyarıda bulunmuştu sayfa sahibi yorumları okudum gratis de kendi instagramda sayfasında paylaşmış zaten

Back
X