• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba dolandırıldım mı? :(

Şimdi telefonuma mesaj geldi gratisten.
Bilgi: Gratis adına " ücretsiz gratis kuponu kazandınız" duyurularına itibar etmeyiniz. Tarafımızca kanuni işlem başlatılmıştır diye.
Korkma eğer telefon numarası, kimlik bilgisi... vs girmediysen bir şey olmaz. Eğer korkuyorsan kartları iptal et, faturanı da kontrol et. İçin rahat eder.

Bana da birinden geldi ama tıklamadım. Zaten site uzantısı gift. falan diye gidiyordu. Bir şeyi açmadan önce adresi iyi okuyalım.
Biraz önce de gratisten mesaj geldi itibar etmeyin.. diye.

Gratis yasal sureci baslatmis.

Bende kim inanir gratisin 2500 tl lik cek verdigine diyordum :)

Sizin verdiginiz bilgilerden birsey olmaz.

Bana da ücretsiz Gratis kuponu kazandınız duyurularına itibar etmeyiniz, diye Gratis'ten mesaj geldi.
Neyse ki iletişim bilgilerinizi paylaşmamışsınız, bir problem olmaz.

Şimdi telefonuma mesaj geldi gratisten.
Bilgi: Gratis adına " ücretsiz gratis kuponu kazandınız" duyurularına itibar etmeyiniz. Tarafımızca kanuni işlem başlatılmıştır diye.
Korkma eğer telefon numarası, kimlik bilgisi... vs girmediysen bir şey olmaz. Eğer korkuyorsan kartları iptal et, faturanı da kontrol et. İçin rahat eder.
Tamamdır teşekkür ederim :KK5:

BİLGİ:Gratis adina "ücretsiz Gratis kuponu kazandiniz" duyurularina itibar etmeyiniz.Tarafimizca kanuni işlem baslatilmistir. CK:GRATIS 3525 MK:0411035618800018 B016

Gratisten böyle bir mesaj geldi.

az önce gratisten mesaj geldi bunlar için dava yoluna gideceklermiş
siz de ders almış oldunuz bir daha başkalarına onaylatmadan böyle işlere kalkışmayın

Back
X