• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba eşim beni beyenmiyomu ?

Officalmm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
133
38
13
30
Kızlar 1 buçuk senelik evliyiz ve ben doğum yaptıktan sonra eşim benimle affedersiniz sevişmiyo direk ilişkiye giryo nerdeyse üstümüz giyinik cok morelim bozuk ne yapacağım bilmiyorum benimle durumu aynı olan yada benziri durmu olan varmı yardımcı olabilirmi ☹️ gerçeği hamilelikten öncede 2 dk suruyo sevişmemiz anlamıyorum neden istemiyo ☹️

Çocuktan sonra bakımsızlaştın mı? Kilo mu aldın? Bunları hiç söylememişsin. Biraz kendine bakmalısın, çocuktan sonra kadınlar da salıyor kendilerini sonra adamlara suç atıyorlar.

Ön sevişme önemli. Çat diye ilişkiye girilmez.

Çocuktan sonra bakımsızlaştın mı? Kilo mu aldın? Bunları hiç söylememişsin. Biraz kendine bakmalısın, çocuktan sonra kadınlar da salıyor kendilerini sonra adamlara suç atıyorlar.

Ön sevişme önemli. Çat diye ilişkiye girilmez.

Ya bakımama onem veryrum giyim bakım konusnda hata beraber gdip alıyoruz kilo durumum cok falza deyil cok azda deyil kendiside soylyo bu kiloda kalmamı bi açıkça anltsa konusa benimle elimden gelenin herseyini yapmaya çalışıyorum ama işte

O zaman konuşun onunla. Ön sevişme olmadan ilişkiye girmek iki taraf için de zordur. 10-15 dakika ayırmak bu işe çok da zor sayılmasa gerek...

Söyleyin kendisine isteklerinizi

Konuyu konuşamıyoruz ki cddi şekilde kızıyo ne var karınla konuşuyosun yabancı deyilki açıçağım zaman hemen kızyo kavgaya varıck diye uzatmıyorum biraz asabi birisi suanda askerde o gelince artk bole olmasın istiyorum

Konuyu konuşamıyoruz ki cddi şekilde kızıyo ne var karınla konuşuyosun yabancı deyilki açıçağım zaman hemen kızyo kavgaya varıck diye uzatmıyorum biraz asabi birisi suanda askerde o gelince artk bole olmasın istiyorum

Uzakta olunca olmasın
Direk olaya odaklanma

O zaman konuşun onunla. Ön sevişme olmadan ilişkiye girmek iki taraf için de zordur. 10-15 dakika ayırmak bu işe çok da zor sayılmasa gerek...

Bencede ben cok istiyorum ilişkiye girrken yaklaşıyorum istemiyo hemen o an geri çekiliyo direk 10 dk bitiyo cok morelim bozuluyo ve benı anlamaması dahada morelimi bozuyo her ilişkide o orgzm olyo

Ne yani sizi tatmin edemiyor mu? Pff. Kusura bakma ama çok bencilce davranıyor eşin. Şu işini halledip popişini çevirip yatan erkeklere sinir oluyorum.

Ciddi anlamda bu bir sorun. Onunla geldiğinde konuşun. Size kızmak yerine 10 dakika sakince dinlese ikinizde yaşadığınız ilişkiden 2 kat daha zevk alıcaksınız belki.

Uzakta olunca olmasın
Direk olaya odaklanma

Sanmıyorum çünki ben annemlere kalmaya gitmiştim 1 hafta ve ozlediği için gecenin 1 beni almaya geldi geldiğimiz gün birlikte olduk ama ondm hiç beklmediğim bişey yaptı ilk defa ikimzde ilişkinin tadını anladık

Sanmıyorum çünki ben annemlere kalmaya gitmiştim 1 hafta ve ozlediği için gecenin 1 beni almaya geldi geldiğimiz gün birlikte olduk ama ondm hiç beklmediğim bişey yaptı ilk defa ikimzde ilişkinin tadını anladık

İsteklerini yapmasını söyle
Biz çözüm bulamayız ki
Yine onunla konuşarak halledin

Ne yani sizi tatmin edemiyor mu? Pff. Kusura bakma ama çok bencilce davranıyor eşin. Şu işini halledip popişini çevirip yatan erkeklere sinir oluyorum.

Ciddi anlamda bu bir sorun. Onunla geldiğinde konuşun. Size kızmak yerine 10 dakika sakince dinlese ikinizde yaşadığınız ilişkiden 2 kat daha zevk alıcaksınız belki.

Ne yazıkı hayır dedimki ya ben bole olmasını istemiyorum artık birbirimiz anlayalım artık ilişkide gercke bi ilişki olsun ne bu 10 dk sürmesi kıyaftler bile üstümüzde takmıyoki beni tamam bundan sonra olmaz dedi son kez konuyu kapat dedi ve yıne yıne aynı şeyler

İsteklerini yapmasını söyle
Biz çözüm bulamayız ki
Yine onunla konuşarak halledin

1 ay sonra ameliyat için gelicek ve onunla ciddi şekilde konuşmayı düşünüyorum eyer bu seferde bu olayı kavgaya taşırsa bilemiyorum artık keşke bi fırsat verse anlatsam ona içimdekileri

Sizin fikirlerinizi umursamıyor, takmıyor o halde. Böyle yaparak sizinde cinsel isteklerinizi geri çeviriyor. Arkasından atlı mı kovalıyor kıyafetle ilişkiye girecek kadar acele ediyor? Acayip.

10 dakikada ön sevişmesiz orgazm olman zor zaten.

Back
X