• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba eşim beni beyenmiyomu ?

Aynen bana soruyo yaklaşıyorum nedn morelin bozuk soylüyorum niye böle yapıyosun neden sevişmiyosun diye off yinemi aynı konu diyo o an dahada kötü oluyorum

Ya bakımama onem veryrum giyim bakım konusnda hata beraber gdip alıyoruz kilo durumum cok falza deyil cok azda deyil kendiside soylyo bu kiloda kalmamı bi açıkça anltsa konusa benimle elimden gelenin herseyini yapmaya çalışıyorum ama işte
Belki Türkçe bilmediğinden seni beğenmiyordur ;)

Diyarbakırlı demek. Genelde sinirli, laftan anlamayan insanlar oluyorlar. Genelleme yapmak istemesem de anlattığın profil bu.

Şaka yapmadığınızı söyleyip ciddi ciddi knouşun. Dinlemezse ilişkiye girmeyin. Bakalım 2 3 gün sonra aynı hareketleri yapıyor mu

Diyarbakırlı demek. Genelde sinirli, laftan anlamayan insanlar oluyorlar. Genelleme yapmak istemesem de anlattığın profil bu.

Şaka yapmadığınızı söyleyip ciddi ciddi knouşun. Dinlemezse ilişkiye girmeyin. Bakalım 2 3 gün sonra aynı hareketleri yapıyor mu

Evet baya siniri var laftan kesinlikle anlmaz annesi babası olsa dahi bi ara dedimki ben istemiyorum kavga ettik ki onn kavgası biraz ağır oluyo beni çok üzdü sen beni istemiyosun başkasımı var o kadar kötü oldum ki gel terapiye gidelm dedi bu ilşki konusnu cozelm bu bole olmaz ben hastamıyım bizim ilişkimzde ne var bende ne varmı dedim sonrası bağrış falan üzücü bitti

Doktora, terapiye falan da haram gözüyle bakar şimdi bu, böyle bağnaz insanlar var. Anlayabiliyorum canım seni.

Tekirdağ-Diyarbakır. Çok zıt. Anlaşılan epey kültür farkı da var. Sabır diliyorum sana.

Sağolun yani biraz var evet bakalım askere gitiğinden beri ilk defa bu kadar ayrı kaldık 3 ay oluyo gelmeyli ameliyat doktor falan derken 2 hafta 1 ay geldi ama bu sefer gelişinde inşlah düzlir

Sağolun yani biraz var evet bakalım askere gitiğinden beri ilk defa bu kadar ayrı kaldık 3 ay oluyo gelmeyli ameliyat doktor falan derken 2 hafta 1 ay geldi ama bu sefer gelişinde inşlah düzlir
Bu arada özlemiştir sizi. Hemen kendinizi ona hediye etmeyin. Biraz çabalasın. Sevişmek için zorlayın. O da 1-2 kere tadına bakınca alışacaktır.

Bu arada özlemiştir sizi. Hemen kendinizi ona hediye etmeyin. Biraz çabalasın. Sevişmek için zorlayın. O da 1-2 kere tadına bakınca alışacaktır.

Ben ona bu konuda ne zaman yaklaşmak istesem hep beni geri çeviriyo 1 kere deyilki bu beni çok kırıyo ama bu sefer geldiğinde olmıycak 1 kere oldu aslında o da sevdi ama gerisi gelmedi bu seferkinde inşAlah gelir

Çünkü adam sevişmeyi bilmiyor eleştiri de almak istemiyor.
Hayvanlar gibi işini bitirip gitmek istiyor hiç karım ne istiyor, ne oldu, karım zevk aldı mı demiyor.
Sizin eşiniz düzelmez üzgünüm...

Çünkü adam sevişmeyi bilmiyor eleştiri de almak istemiyor.
Hayvanlar gibi işini bitirip gitmek istiyor hiç karım ne istiyor, ne oldu, karım zevk aldı mı demiyor.
Sizin eşiniz düzelmez üzgünüm...

Evet o konudan dusuncesi yok biraz ve buda beni cok uzuyo hem benden utnyo eşim dyoki sennle. Cinsel konuları konusmak istemiyorum diyo kızyo anlayamdım onu ben azcık gayrt etse konusmaya belkide duzelir gibime geliyo anlasa beni ☹️

Evet o konudan dusuncesi yok biraz ve buda beni cok uzuyo hem benden utnyo eşim dyoki sennle. Cinsel konuları konusmak istemiyorum diyo kızyo anlayamdım onu ben azcık gayrt etse konusmaya belkide duzelir gibime geliyo anlasa beni ☹️
Ay sizinle de konuşmayacaksa kiminle konuşacak ne saçma bir bahane.
Kendisinin yetersizliğini, beceriksizliğini bildiğinden utanıyorum diye uyduruyor inanmayın sakın.

Ay sizinle de konuşmayacaksa kiminle konuşacak ne saçma bir bahane.
Kendisinin yetersizliğini, beceriksizliğini bildiğinden utanıyorum diye uyduruyor inanmayın sakın.

Bende ole soledim yabancı deylmki utanıckasn ben istermki eşmde isteklrni açık açık söylesin bi çözüm bulalım nasıl konuscagmı nasıl davranıcağımı şaşırdım bana yaklaşıyo ben bu sefer istemyrum ister İstemez

Back
X