Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki Türkçe bilmediğinden seni beğenmiyordurYa bakımama onem veryrum giyim bakım konusnda hata beraber gdip alıyoruz kilo durumum cok falza deyil cok azda deyil kendiside soylyo bu kiloda kalmamı bi açıkça anltsa konusa benimle elimden gelenin herseyini yapmaya çalışıyorum ama işte
Bencil olmaktan vazgeç deyin
Belki Türkçe bilmediğinden seni beğenmiyordur![]()
Diyarbakırlı demek. Genelde sinirli, laftan anlamayan insanlar oluyorlar. Genelleme yapmak istemesem de anlattığın profil bu.
Şaka yapmadığınızı söyleyip ciddi ciddi knouşun. Dinlemezse ilişkiye girmeyin. Bakalım 2 3 gün sonra aynı hareketleri yapıyor mu
Bu arada özlemiştir sizi. Hemen kendinizi ona hediye etmeyin. Biraz çabalasın. Sevişmek için zorlayın. O da 1-2 kere tadına bakınca alışacaktır.Sağolun yani biraz var evet bakalım askere gitiğinden beri ilk defa bu kadar ayrı kaldık 3 ay oluyo gelmeyli ameliyat doktor falan derken 2 hafta 1 ay geldi ama bu sefer gelişinde inşlah düzlir
Bu arada özlemiştir sizi. Hemen kendinizi ona hediye etmeyin. Biraz çabalasın. Sevişmek için zorlayın. O da 1-2 kere tadına bakınca alışacaktır.
Çünkü adam sevişmeyi bilmiyor eleştiri de almak istemiyor.
Hayvanlar gibi işini bitirip gitmek istiyor hiç karım ne istiyor, ne oldu, karım zevk aldı mı demiyor.
Sizin eşiniz düzelmez üzgünüm...
Ay sizinle de konuşmayacaksa kiminle konuşacak ne saçma bir bahane.Evet o konudan dusuncesi yok biraz ve buda beni cok uzuyo hem benden utnyo eşim dyoki sennle. Cinsel konuları konusmak istemiyorum diyo kızyo anlayamdım onu ben azcık gayrt etse konusmaya belkide duzelir gibime geliyo anlasa beni![]()
Ay sizinle de konuşmayacaksa kiminle konuşacak ne saçma bir bahane.
Kendisinin yetersizliğini, beceriksizliğini bildiğinden utanıyorum diye uyduruyor inanmayın sakın.
Laftan anlamayan birine benziyor. Bunlara tatlı dil ile gitmeyeceksin. Kavga şeklinde gideceksin ki anlasınlar...
Belki Türkçe bilmediğinden seni beğenmiyordur![]()