• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba gerekten ok sorunlu bir tip miyim?

gulde

"Baby,Don'tYouBreakMy..."
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
2.793
5
116
Diğer
arkadaşlar benim biraz takıntılı , biraz da ayrıntılarla boğuşan bir yapım var bazen eşimle bu yüzden çok tartışıyoruz sorun tek bende mi merak ediyorum bir türlü cevap da bulamıyorum.
örneğin ,bir yere gidecek olsak ben tüm planı tek tek gözden geçirir yapılacakları eşime anlattığımda
bana hep "sen kendi doğrultunda gidi,yorsun ""herşey olacağına varır ayrıca takıntılısın diyip duruyor
ayrıca eşim biraz saf olduğundan özelimizi değil de nereye gittiğimizi felan bazı istemediğim şahsiyetlere söylüyor yine bana "sen takıntılısn "sözünü kullanıyor anlamıyorum gerçkten ben mi anormalim yoksa eşim keni yanlışını örtbas etmek için mi böyle yapıyor?
sizce ne yapmalıyım?bu konuda hangi yoldan gitmeliyim???yardım kızlarrr

kaç yıllk evlisiniz siz?? birde istmediğniz kişi ailesimi oluyor onlaramı söylüyor nereye gittiğinizi?

2 YILLIK evliyiz canım hayır ailesine değil bir tanıdığımız var ortak hem benim hem onun onlara söylemesini istemiyorumm

yani ne gerek var nereye gittiğimizi söylemeye anlamıyorummm:(

2 yılda az değil yahu.. tanıdıkmı yok artık yahuu..

yani ne gerek var nereye gittiğimizi söylemeye anlamıyorummm:(

bizde bir yere gideceğimizde eşimin ailesine mutlaka söyleriz heran herşey olabilir başımıza bir iş gelirse en azından nereye gittiğimiz bilsinler diye..tabi bu durum uzak bir yere gideceğimizde...

yani tanıdık bir arkadaş ben onlara bilhassa söylemesini istemiyorum ama söylüyor
ailesi olsa razıyım ailesiyle çok şükür bir problemim yok keşke onlara söylese ama gelin görün ki o istemediğim şahsiyetlere söylüyor??ne yapmalıyım

Bu ufak detaylara takılan tanıdıklarım var, ben öyle olmadığım için beni rahatsız ediyor kimi zaman.
Ayrıntıları anlatmadığın için bilemeyiz ama bazı konularda gerçekten takıntılı olabilirsin.

o tadınıklarınıza söylerse o tadınıklar napıyor ki, peşinize mi takılıyorlar.
eşim saf olduğundan falan dedin başka problemlerinizde mi var
belki takıntılısın belki değilsin eğer öyleyse herşeyin bi çözümü var
zaten genelde kadınlar daha detayçı olur, bi ortama girdiğinde algıları daha açık olur herşeye karşı erkeklere göre size özel bi durum olmasa gerek bu

herşeyi sürekli kontrol etmek senide yıpratır...
iki senede sinirlerin gerilmiş ,uzun vadede seni düşünemiyorum arkadaşım,
sen eşinin annesi gibi olmuşsun inan...
sürekli otokontrol yapmaya devam edersen ya adam sıkılıp birgün yeter diyecektir,yada kendini geliştireceği varsa bile yapabilecek ortamı bulamadığından evliliğinde,ana-oğul ilişkisi gibi bir paylaşıma dönecektir...
ben bile bana bu kadar karışılmasını istemem...
bu,ailem eşim sevdiğim biri olsa bile...
bence,kendini biraz herşeyin oluruna bırak...

mesela ben bir örnek daha vereyim şu bir yerlere gittiğimiizi başkalarına söylemesi hususunda:
geçen yemeğe gittik beraber herşey hoş beş güzel aradan bir zamn geçti o duymasını istemediğim(duymalarını istemiyorum çünkü bana zararları dokunuyor sürekli sinirimi bozuyorlar)insanlar a söylediğini duydum gelip gıcıklığına "senin herşeyini biliyorum "(demiyorlar ama)havalarında geziyorlar
bende bunddan nefret ediyorum

Çok ilginç. Söylesin ne olacak ki. peşinize takılıp gelmiyorlarsa. dertsiz başına dert arama yahu.

ya söylesin de sonra o şahsiyetler gelip bana "hımmm o gün şuradaymışsınız hımmm o günde buradaymışsınız"diye gıcık gıcık cevaplar veediği için bu durum delirtiyor beni...

Desinle boşver herkesin her dediğini takarsan hasta olursun. Bence senin gıcık olduğunu biliyorlar bu duruma o yüzden üstüne geliyorlardır. Takmazsan onlar da yapmaktan vazgeçer.

eşimin böyle davranması bana garip benimkilerde ona garip geliyor
hangimiz haklıyız kestiremiyorum
zaten yaptığım testte de takıntılı çıktı acaba gerçekten tescilli miyim:))))

Ayy kim bunlar..
herşeyi söylemişsin kim olduklarını söylememişsin..?
kime hesap veriyor bu adam?

Back
X